Ærlig snak Gode råd Jordemoder-ting

Gravid…? Lækker konkurrence til dig her!

ff

Dette indlæg er lavet i samarbejde med MamaProfylax og FantastiskFødsel!


En del af jer er måske allerede klar over det. Men er du ny læser her på bloggen ved du måske ikke, at jeg ud over at blogge også arbejder som jordemoder. Jeg er utrolig glad for mit job og jeg glæder mig ofte til at komme af sted til fødegangen, så jeg kan være med til den fantastiske oplevelse det er, at se et lille barn komme til verden. Jeg elsker at jeg kan være med til at skabe en god og mindeværdig oplevelse for den fødende kvinde og hendes partner. At jeg kan være med til at videregive nogle værktøjer, der kan gøre fødslen bedre at håndtere. For veer er en utrolig kræft der suser igennem ens krop! Det kan alle der har født skrive under på. Men veer er en god ting! Det er jo trods alt dem der er med til, at bringe det lille barn til verden. Men i takt med at veerne intensiveres, kan det nogle gange være svært at byde veerne velkommen, med samme positive entusiasme som hidtil. Der vil dog altid være en jordemoder ved din side, der kan guide dig igennem veerne og hjælpe dig med at genfinde positiviteten.

Personligt oplever jeg, at de kvinder og deres partnere der har gjort et stykke forarbejde inden de kommer på fødestuen, går der fra med den mest positive oplevelse. Man kan eksempelvis benytte sig af sit fødesteds hjemmeside. Dér vil man finde masser af information om fødslen og om hvad præcist fødestedet kan tilbyde af eksempelvis smertelindring og fødselsforberedelse.

Man kan også vælge at finde noget privat fødselsforberedelse. Og det er min (personlige!) klare holdning, at det aldrig er penge givet dårligt ud. For fødslen er noget man aldrig glemmer. Og det er rent faktisk muligt at berige sig selv og sin partner med en masse værktøjer, så man for altid vil kigge tilbage på fødslen, som en hel, tryg og fantastisk oplevelse. Der findes tonsvis af fødselsforberedelses tilbud derude. Og jeg kunne liste en masse forskellige tilbud op her. Jeg vil dog nøjes med at tale om disse to: Mamaprofylax samt FantastiskFødsel, som du måske allerede har hørt om. Og lige nu kan du her på bloggen vinde følgende:


Et fødselsforberedelsesforløb med partner hos Mamaprofylax. Lokaler beliggende på Frederiksberg. Opstart efter aftale med Mamaprofylax. Læs mere om kurset HER.

ELLER:

 En workshop arrangeret af FantastiskFødsel d. 2. juli 2015 i Roskilde.  Ud over workshoppen, vinder du også deres helt nyudgivne bog: “Fantastisk Fødsel – Sådan bliver du klar til fødslen med glæde, styrke og overskud”. Læs om workshoppen HER og læs mere om bogen HER


Mamaprofylax’ undervisere er alle jordemødre og underviser dig og din partner i dokumenterede smertelindrende teknikker. Samtidigt vil din fødselspartner få nogle konkrete redskaber til, at kunne være så god en coach som muligt og I vil blive guidet til sammen, at imødekomme fødslen på bedst mulig vis. Fødselsforberedelses forløbet du og din partner kan vinde, består af 9 timers praktisk og teoretisk undervisning, fordelt på i alt tre dage. Derudover får du et log-in til en masse materiale, du og din partner kan træne i hjemme. Værdi: 1.995kr. Læs hvad tidligere kursister fortæller om deres oplevelser med Mamaprofylax HER. (Og psst…er du jordemoder, kan du i øvrigt deltage i en workshop for jordemødre d. 7. september og få et indblik i Mamaprofylax’ teknikker!)

FantastiskFødsel er stiftet af to passionerede jordemødre og er et komplet fødselsforberedelseskoncept som tager udgangspunkt i den internationalt anerkendte Lamazeteknik (en psykoprofylaktisk tilgang til fødsler). Du vil få et intensivt 3½ times kursus, en workbook med brugbar information til efter workshoppen, en voiceguide til træning af deres teknikker, online support og en goodie-bag! Værdi: 1.050kr. Læs tidligere deltageres oplevelse med FantastiskFødsel HER.

 Og hvad skal du så gøre for at deltage? Du skal blot skrive i kommentarfeltet (på selve bloggen, på Instagram eller på Facebook) hvor langt du er henne i graviditeten 🙂 Så vil lykkens Gudinde (læs: mig!) trække to tilfældige vindere søndag d. 28. juni!

Obs: Du kan ikke “ønske” at vinde hhv. Mamaprofylax eller FantastiskFødsel.

Derud over ville det være dejligt hvis du ville ‘tagge’ dem du kender der er gravide, så de også får chancen for at deltage SAMT at “like” dette indlæg. Så får vi konkurrencen ud til flere 🙂 og dét mine damer og herrer, er sgu da fedt!

Og skulle I have interesse, kan I følge Mamaprofylax på Instagram ved at trykke HER og på Facebook ved at trykke HER. FantastiskFødsel kan I følge på Instagram ved at trykke HER og på Facebook ved at trykke HER.

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

23 Kommentarer

 • Reply
  Sarah
  19. juni 2015 at 17:40

  22+6, vores første barn

 • Reply
  Lisette
  19. juni 2015 at 19:22

  juhuu en god konkurrence.
  Jeg er 20 uger henne. Venter mit andet barn. Min første fødsel endte i kejsersnit og var ikke en særlig god oplevelse!
  Jeg krydser fingre 🙂

 • Reply
  Elisabeth
  19. juni 2015 at 19:30

  13+3 🙂 Og hvem ved – måske skal jeg føde med dig?!;) Satser på en hjemmefødsel, hvis jeg får lov (førstegangsfødende og lavt stofskifte – og af uforklarlige årsager har Eltroxinen ikke den ønskede effekt….), men ellers ender jeg på Hvidovre, hvor jeg mener at have læst, at du arbejder:)

  • Reply
   Lillemor
   19. juni 2015 at 19:50

   Der arbejder jeg ja 🙂 Har dog ikke hjemmefødsler, men griber gerne et barn, hvis du kommer inden for hospitalets mure 🙂 Tillykke!

 • Reply
  Tine
  19. juni 2015 at 20:40

  Jeg er 25 uger 🙂

 • Reply
  Louise
  19. juni 2015 at 23:06

  Jeg er 19+1 uger henne med min mands og mit andet barn

 • Reply
  Malene
  20. juni 2015 at 10:25

  Jeg er 14 uger henne med barn nummer 2 ☺️

 • Reply
  maria baldus
  20. juni 2015 at 14:01

  jeg er 34+0 idag

 • Reply
  Marie Krogsager Jepsen
  20. juni 2015 at 16:22

  10 uger ❤️❤️

 • Reply
  Katja
  20. juni 2015 at 20:52

  20 uger henne

 • Reply
  Anne
  20. juni 2015 at 22:26

  24 uger ❤️

 • Reply
  Mia
  21. juni 2015 at 0:19

  31 uger!:)

 • Reply
  Pernille Bak
  21. juni 2015 at 8:14

  Jeg er 22+0 i dag 🙂

 • Reply
  Julie
  21. juni 2015 at 13:19

  Er i uge 26 og tænker omkring fødsel begynder at nærme sig

 • Reply
  Kristine
  21. juni 2015 at 16:36

  21 uger

 • Reply
  Maria
  21. juni 2015 at 17:11

  31+4 😉

 • Reply
  Line Emilie
  22. juni 2015 at 9:26

  Jeg er i dag 28+0 og førstegangs ville elske at vinde og få en god guide til en fantastisk fødsel ❤️

 • Reply
  Sidsel Schjellerup
  24. juni 2015 at 19:51

  4+4, Ihhh en lækker konkurance !! Jeg er gravid med mit 2. Barn og sidste gravidlitet endte i planlagt kejsersnit pga. Den lille ikke ville vende sig. Så jeg må indrømme at tanken om den uvisse fødsel samt et uheldigt møde med en ikke særlig kompetent sygeplejeske efterfølgende på barselsgangen, har skræmt mig lidt. Kunne virkelig godt bruge noget ekstra støtte og bedre forberedelse til fødslen, så det denne gang bliver en helt igennem positiv oplevelse 🙂
  Tak for en skøn blog!!

  • Reply
   Lillemor
   24. juni 2015 at 21:08

   Tillykke med graviditeten og tak for en dejlig besked 🙂 Håber for dig at du får en dejlig vaginal fødsel og en lidt bedre oplevelse end sidst!

 • Reply
  Sara Gyldenløve
  25. juni 2015 at 8:42

  4+1

 • Reply
  Ditte Kronborg Madsen
  25. juni 2015 at 8:42

  Jeg er 28+6 og venter tvillinger Det ville være fantastisk at være lidt bedre klædt på til sådan en oplevelse ☺️

 • Reply
  Mie
  25. juni 2015 at 8:57

  Selvom jeg kun er 4+3, er fødslen noget jeg allerede nu har mine tanker og bekymringer om.

 • Reply
  Elisabeth
  26. juni 2015 at 7:42

  Jeg er i uge 16 og venter barn nr 2.. Den første fødsel var ikke just lutter lagkage, så ville være så fantastisk at vinde dette kursus, så jeg også kan prøve at få en fødselsoplevelse som dem har været på kurset beskriver

Svar