Ikke-kategoriseret

Vores smuttur til Æ’vestherhau

Reklame [pressetur]

Så sidder Kummefryseren, Mandlen, Lillefar og jeg selv i vores lille dyt på vej hjem mod Khjøwenhaunstrup. Vi har lige spenderet fire dage i Blåvand – en tur arrangerer af Momster i samarbejde med Nordseeholidays.

Vi blev indlogeret i et ordentlig lokum af et sommerhus ved Blåvand. Et stenkast fra Hvidbjerg strand (okay, to stenkast), hvor vi var nede og samle rav og kigge på overdådige konkylier. Jeg er saftsuseme ærgerlig over, at vi var der i en Coronatid og derfor ikke havde mulighed for at besøge røgeri og restauranter i Blåvand. Det er nemlig et super hyggeligt sommerhusområde.

I kan tjekke det sommerhus ud, som vi boede i lige HER.

Vi brugte dog tiden på jacuzzi, lidt fodboldgolf, en tur i Blåvand Zoo og så bare afslapning. Og nåhr ja, så prøvede jeg at tæske Lillefar i både bordtennis og pool. Det gik knap så godt.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar