Gode råd

Hvis I skal have lidt lækkert til vintergarderoben – så kig med her

Reklame B.Copenhagen.official

Vinteren nærmer sig, og jeg har fået lidt lækre produkter i klædeskabet, som jeg gerne vil tippe jer om! Jeg har nemlig indgået et samarbejde med B.Copenhagen, der er et forholdsvis nyt brand, men som hører ind under “The BTX Group”, der har 85 års erfaring inden for design, kvalitet, gode pasformer mv.

Jeg har bl.a. modtaget nogle lækre cardigans og en fantastisk sweater, som jeg mere eller mindre har boet i, siden jeg modtog dem. Det er værd at nævne, at B. Copenhagen både har hverdagstøj (både den afslappede slags og den lidt finere slags) OG festtøj. Så hvis man gerne vil have en fin kjole, som man kan bruge i mange år, så er B. Copenhagen altså et ret godt bud på et brand, man skal tjekke ud. I kan evt. se nærmere på deres vinterkollektion lige HER.

En ting, jeg også synes er ret fint ved B. Copenhagen, er, at de arbejder hen imod en mere bæredygtig produktion. Deres nye kollektioner indeholder bomuldsstyles, der bærer mærket B.Conscious. Dette mærke garanterer, at bomuldsfibrene er organiske og dermed dyrket uden brug af kemikalier. Herudover bruger de specielle vandbesparende teknikker, når tøjet produceres. Det er da fedt! For som de skriver:

“Vi vil gerne mindske vores produktionsfodaftryk på planeten”.

B.Copenhagen

Det synes jeg sgu er ret fint.

Hermed en anbefaling fra mig! Læs mere om B. Copenhagen lige HER


Klask fra Lillemor.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Mette Hansen
    18. november 2020 at 10:41

    Hvornår begynder du at lave din egen smykkeserie Lillemor? Det er dét der rykker i bloggerverdenen ❤️? Mys i face

Svar