Ikke-kategoriseret

Lidt væg-guf og en konkurrence

Reklame for Posterlounge

Vi har en lang gang i vores hus med hvide vægge, der i noget tid har trængt til en lille opgradering. Lillefar og jeg har derfor været på udkig efter noget væg-guf, der kunne pifte vores vægge lidt op. Jeg er egentlig vild med plakatmoden. Der er jo så vanvittigt mange forskellige plakater at vælge imellem! Samtidigt overvejede jeg også at hænge noget lidt mere personligt op.

Det er egentlig noget tid siden, at jeg faldt over Posterlounge. Grunden til, at jeg har kunne huske lige netop den virksomhed, er, at det er en lille familievirksomhed. Siden hen har jeg fundet ud af, at produkterne produceres on demand. Det betyder, at alle produkter er lavet specielt til dem, der bestiller dem. Rammerne bliver eksempelvis også bygget i deres eget rammeværksted. Det, synes jeg, er ret hyggeligt! Posterlounge spurgte mig, om vi skulle lave en lille konkurrence, hvor én af mine Instagram følgere, kan vinde produkter for 800kr. Det sagde jeg selvfølgelig ja til! Deltag på min profil @lillemorblog. Vinderen trækkes d. 11. april. Derudover er der også en lille rabatkode, hvor I kan få 15% på hele deres sortiment ved at bruge rabatkoden LILLEMOR15 (gælder ikke gavekort). Rabatkoden gælder til og med 10. april.

Det sjove er, at jeg fandt ud af, at jeg kunne bestille en masse andre materialer end plakater. Det prøvede jeg at kaste mig ud i. Jeg så, at der var noget, der hed akrylglas-billeder. For at være ærlig, anede jeg ikke hvad det var ha ha! Så det var lidt af en chance. Men man kan også bestille vægbilleder som galleritryk, på træ, aluminium, som wallsticker og meget andet. Jeg tænkte, at det kunne være fint med en blanding af plakater og akrylglas. Derudover tænkte jeg: Hvordan kombinerer jeg mit ønske om at bestille noget færdigproduceret men også noget personligt? Jeg gik på opdagelse på Posterlounges hjemmeside og shoppede til den her billedvæg, som jeg virkelig synes er blevet fin!

Tivolibilledet i akrylglas er jo en god gammeldaws klassiker. Det skaber for mig både barndomsminder og hygge. Find motivet Wonderful Copenhagen HER.

Retrobilledet af København er også i akrylglas, og da både Lillefar og jeg er vokset op i Khjøwenhaun, er det jo et enormt personligt billede! Find Copenhagen Retro Kort HER.

Lillefar og jeg har været i Paris nogle gange, og vi har ofte siddet og drukket en kop kaffe på de små fortorvscaféer i Paris. Derfor søgte jeg på “Paris” på Posterlounges hjemmeside og fandt det her billede frem. Vigtigt at nævne: Når man finder sit yndlingsmotiv, kan man selv bestemme, om man vil have motivet som akryl, træ, klassisk plakat mv. Man kan ligeledes selv vælge størrelsen på motivet! Find motivet Café i Paris HER.

Kaffe! Hvem elsker ikke kaffe? Okay, det er der nok mange, der ikke gør… MEN både Lillefar og jeg er pjattede med kaffe, så vi blev enige om, at et retrobillede i samme farvestil som de andre, ville passe perfekt ind. Find motivet Good Coffee HER.

Vi var på Barbados for knap to år siden. Lige da jeg så det her billede, fik jeg flashback til de hvide strande og palmerne. Jeg bestilte motivet i plakat med en ramme til for at skabe lidt kontrast. Find motivet Surfing HER.

Vin! What is not to like! Hvis jeg skal lave en personlig billedvæg, kommer vi da ikke uden om et motiv af rødvin ha ha! Find motivet Cabernet Sauvignon HER.

Lillefar og jeg talte om, at der også godt kunne være plads til lidt grønt på billedvæggen. Det sjove er, at Lillefar altid spiser de der eukalyptus vingummier. Kender I ikke dem? Så da jeg fandt en eukalyptusplante, tænkte jeg, at den kunne sætte prikken over i’et. Find motivet Eukalyptus lige HER.

Posterlounges hjemmeside kan man både søge på specifikke ting som fx “vin”, “Paris” osv. Men også “blomster”, “mad” osv., som er lidt mere bredt.

HUSK konkurrencen på min instagram @lillemorblog.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Tina
  29. marts 2021 at 11:42

  Meget flot billedvæg 🙂
  Jeg synes de er super flotte de halvmørke trærammer og skal da lige tjekke hjemmesiden godt og grundigt efter.
  En smuk påske ønskes herfra 🙂

 • Reply
  Høgen 🦅
  14. januar 2023 at 13:27

  Ved Posterlounge godt, at du opfordrer kvinder til dømme mænds kroppe?

Svar