Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom

Lillemors nytårsfortsæt…der helt sikkert holder…eller…måske ikke.

2016-01-03_13.33.48

2015 – din gamle kælling! Tak for et godt år. Året hvor min søn på snart 2 år lærte, at jeg ikke hedder far. Men mor. Året hvor min datter på 4 år (eller beklager, mener selvfølgelig 4 år og syv-ottendedele-trekvarte) – Gud nåde den der ikke husker diverse decimaler, når man nævner barnets alder over for fremmede – på magisk vis kastede adskillige besværgelser efter sin mor. Det har været et godt år. Og jeg er klar på år 2016 og er ret sikker på, at der står skrevet i stjernerne, at året vil byde mig på stramme baller og strygebræt. Men nytårsfortsæt skal der til. Og jeg gør det hvert år. Hvert evig eneste år. Finder på nytårsfortsæt, der naturligvis lider sin stille død, allerede hen mod 3-4. januar. Ikke desto mindre er det jo tradition at finde på noget. Og hey, hvem ved? Måske det ligefrem holder en dag… Måske gør det… Det er nok tvivlsomt… Nok ikke…

Her kommer Lillemors nytårsfortsæt anno 2016!!

 • Det er slut med slik, chokolade og kager. Alt med sukker faktisk. Hvem helvede gider også æde det lort? Fy føj da. Får jo allerede bræk fornemmelse ved tanken om en snickers. AD siger jeg bare. Smager jo alligevel ikke godt. Næh nej, gulerødder, selleri og en god gang kikærte-dip, det er vejen frem. Kan mærke hvordan min krop på INGEN måde hungrer efter alt det søde. På ingen måde. På ingen ingen ingen måde. På ingen ingen ingen ingen ingen måde.
 •  2016 er året hvor Lillemor bliver Løb-o-man. For I vil se mig løbe gader op og gader ned i pendulfart! Jeg vil vågne om morgenen og hungre efter en løbetur. Jeg tænker noget i stil med, at stille vækkeuret til kl. 5, vågne med et smil og derefter medbringe bollehåndtag, rygdeller og en flaske hellig vand fra Nilens Fjord og derefter løbe små 10-15 kilometer (vi skal jo starte stille ud) til Enya’s søde hymne i ørerne. Og mærke hvordan det ene skridt bare tager det andet. Mærke hvordan mine ben danser let hen over fortorvet, uden sidestik eller åndennød. Det er for tabere! Og hverken slud, vind eller en smule monsun-regn, skal vælte Lillemor af banen!
 • Mavebøjninger!! Kan mærke at dette er året, hvor Lillemors mavemuskler vågner op fra de døde. Efter at være blevet gennempryglet af to graviditeter og en anelse for mange gåsebryster (præ- peri- og post graviditeter) skal de nu trænes op. Kira Eggers go home. Jeg skal give dig kamp til stregen! Små 200 styks dagligt bør kunne gøre det. Altså mavebøjninger. Ikke gåsepatter. Ah, det bliver godt!!
 • SEX! Nu skal Lillemor denondelyneme få sat lidt gang i den kedelige mor-statistik!! Man er nemlig ikke kedelig, bare fordi man er mor og skyder børn ud hver anden uge. En lille sex-killing bliver jeg i 2016. MIAUW siger jeg bare!! Ikke mere “Det har også været en lang dag på arbejdet”-opsang. Eller “Det var vildt hårdt og ressource krævende at lave spaghetti med kødsovs, magter ikke at lægge op til sex nu”-undskyldninger. Men altså…skal ikke lave flere børn. Må nok hellere finde på noget prævention.
 • Nyt undertøj skal der til (hvis ovenstående sex-projekt skal lykkes). Det er slut med mor-trusser, med manglende elasticitet og hvor farven – altså sidst den havde én – havde sin storhedstid i midt 00’erne. Ikke i orden.

Jeg kan mærke jeg er klar!! Januar er SÅ meget starten på mit nye liv. Mey okay…1. januar er måske en dum dag at starte på. Det er jo international spis-pizza-og-chips-og-drik-cola-til-du-skammer-dig-og-i-øvrigt-er-grøntsager-total-forbudt-dag. Og det skal man jo trods alt have respekt for. Så når vi til d. 2. januar…og det er jo en lørdag. Arh, det er sgu en skidt dag at starte på. Weekend og ny, sund livsstil går bare ikke særlig godt hånd i hånd vel? Vi satser på d. 4. januar. Som er en mandag. Men så igen…alle siger at det er sort uheld at starte ny livsstil om mandagen?! Dømt til at gå galt. Og måske januar i virkeligheden er lidt for fesen en måned at starte ud på? Jeg tænker: dårlig-karma-und-alles? You don’t want to mess with karma. Der er nok bedre held i februar. Vi ser sgu lige tiden an.

…måske det dér nytårsfortsæt-halløj slet ikke er så smart. Måske skal mit nytårsfortsæt være, slet ikke at have nogle nytårsfortsæt? Så er der ingen fortsæt at bryde…og hverken mavemuskler, hofter eller eventuelt fedt rundt om hjertet vil blive skuffet. Og angående sex…og vigtigst af alt respekt for projektet lad-nu-for-helvede-være-at-lave-flere-børn…så er det måske bare bedst, slet ikke at have sex! Prævention er jo alligevel ikke 100% sikkert. Jeg tror jeg holder mig til total afholdenhed. Dét ved man da i det mindste hvad er. Og vi er jo nogle der skal holde den lousy’e mor-sex-statistik i hævd.

Hvad er dit nytårsfortsæt?

Og så vil jeg da lige fejre mig selv og min blog – I ved, klappe mig selv lidt på skulderen – ved at fremhæve de to mest læste indlæg i år 2015. Første indlæg er jeg ikke overrasket over (I er nogle små kåde madammer er I!!). Men tak fordi I læser med! Dog er jeg aller mest glad for det her indlæg. Der kommer stadig kommentarer flyvende afsted og jeg er pjattet med at læse om jer! Og jeg kan love jer for, at jeg har været iført ét stort smil, mens jeg har læst alle jeres kommentarer.

Godt nytår!!

ABM_1451819548

1: Er du også til det der morgenbolleri?

2. “Du må ikke komme med til min (datters!) fødselsdag!”

 

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  :-)
  16. januar 2016 at 22:06

  Mere sex var mit nytårsfortsæt for 2015 og det er klart blevet bedre end 2014, dog ikke så godt som 2013 😉

  Vi fandt ud af vi skulle være forældre 31/12-13 og gemalen nytårsfortsæt var ar blive en god far . Der er han, så året efter måtte hellere stramme an så han kan blive far igen 🙂

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:20

   Held og lykke 🙂

Svar