Dilemma

“Må man holde kærestens venner uden for?” Dilemma #1

ABM_1453298054

Og så gik man lige her og troede, at man havde opfundet den dybe tallerken. Og det havde man så tilsyneladende ikke. Kort tid efter at mit indlæg Lillemor og møgkællingerne…? blev lagt ud til offentlig skue, blev jeg gjort opmærksom på, at Miriams Blok allerede havde udtænkt den her geniale idé! (Fuck, fuck og FUCK!). Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig rigtig havde læst et indlæg fra Miriam før, men det begav jeg mig så ud i. Og holy sweet jesus!! Det er altså ret sjældent at nogle kan få mig til at grine så meget, at der står væske ud af samtlige kropsåbninger på mig (JA, vi er faktisk nogle der har født to børn!!). Men Miriam er virkelig sjov. Hun har en kat der hedder Frank, er single (og involverer meget sine læsere i, hvor hen det bringer hende) og siger Fuck. Meget. Og det er jo som bekendt et sprog Lillemor kan forstå. Så Lillemor har altså fået et lille girl-crush. Tjek hende lige ud.

Miriam kalder det Læserhjælp. Og jeg tyvstjæler hendes idé (altså næsten…meget lidt). Og jeg må åbenbart ikke kalde det for Lillemor og møgkællingerne 🙂 Det var nærmest kun vestegnsmødre der syntes, at det var en god idé. Men jeg må nok hellere tage hensyn til resten af landets læsere også (sagde hun som om, at der var 80.000 der læste med). Nogle nævnte at mine egne Lillemor/mor- indlæg ikke måtte “forsvinde”. Og bare rolig, de forsvinder ingen steder. Min humor vil blive ved med at være lige så lummer, sort og dvask, som den hele tiden har været.

NÅ, MEN LAD OS KOMME TIL POINTEN!

Jeg har modtaget et par breve. Og lad os starte med dette. Anne har sendt mig en besked på min Instagram profil (@lillemorblog). Hun skriver:

Hej Lillemor!

Genial idé med lidt “Mads og Monopolet” her inde, jeg er kæmpe fan af idéen 🙂 Faktisk var der i lørdags i “Mads og Monopolet” lidt samme spørgsmål som mit…men så alligevel ikke. Der var nemlig også noget med en trekant involveret og det kan jeg altså ikke blære mig med, at min problematik indebærer! Situationen er den at jeg til maj bliver 30 år og jeg planlægger at holde et brag af en fest til sommer. Vi har plads til at invitere ca. 50 gæster. Og selvom det lyder som en pæn sjat, så er vi altså lidt ude i begrænsningens kunst, da de dér “plus ones” jo fylder en del. Min kæreste, som jeg har været sammen med i syv år, har i de sidste fem år været med i en drengerøvs-loge, bestående af seks medlemmer. Det hele startede egentlig med, at han blev inviteret med i logen af tre kammerater. Disse tre kammerater har han haft i mange år og jeg kender både dem og deres kærester godt. De to sidste er en af de omtalte venners venner (giver det mening?). Jeg synes de er nogle idioter! Altid højtråbende, irriterende og ja…bare ikke lige mig! MEN de seks herrer ser jo hinanden ofte. Og mere og mere i samlet flok. Min kæreste ved at de ikke lige er min kop te. Og jeg har ærligt ikke lyst til at invitere dem med til sommer. Han siger at det er op til mig, men nævner at det naturligvis vil være lidt mærkeligt at de to sidste ikke får en invitation, da de jo lidt er gået hen og blevet en gruppe. “Men fyre er fyre, de glemmer det nok hurtigt” siger han. Men jeg kan ikke finde ud af, om jeg er en strigle hvis jeg ikke inviterer dem med? Det er jo MIN fest…men sender jeg nogle mærkelige signaler? Må man godt holde nogle uden for? Jeg håber at dit panel vil komme med gode råd 🙂

Kh. Anne.

Auch Anne…kan godt se problematikken. Jeg kan også gå hen og blive lidt i tvivl om, hvad jeg mon ville gøre. Og selvom jeg nok mest af alt ville have lyst til at stikke dem nogle flade, så ville jeg nok ende med at invitere krabaterne med. Bare sådan for at undgå drama. Men lad os høre hvad andre siger til det? Må man holde nogle uden for?

Jeg er vild med de mails jeg allerede har fået og glæder mig til at dele dem med jer. Men hey, send gerne flere hvis du tænker, at det her projekt skal fortsætte! Send på min mail: jordemodertina@gmail.com eller som besked på Instagram eller på Facebook.

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply
  KarenK
  20. januar 2016 at 15:20

  NEJ!! Hvis ikke du kan lide dem, skal de da ikke med! Så må kæresten invitere dem med til hans egne fester. Måske det også sender et signal om, at de skal opføre sig pænere! Ps: Lillemor, jeg havde håbet det blev “Lillemor og møgkællingerne” 🙂

 • Reply
  Kamilla
  20. januar 2016 at 15:23

  Jeg ville ikke gøre det 🙂

 • Reply
  Ginnie
  20. januar 2016 at 15:31

  Jeg var også en af dem der stemte for “lillemor og møgkællingerne”

 • Reply
  Julie
  20. januar 2016 at 16:55

  Enig i det med Miriam.. Hun er et dejligt frisk lidt i min fars af mor-blog på bloglovin’ hendes hemmeligheds-indlæg er fan-fucking-tastiske!
  Tilbage til spørgsmålet..
  Den her møgkælling siger: DIN fest dine regler!
  ..men forstår godt det er svært, er selv ved at planlægge et bryllup og med vores KÆMPE familier skal nogen altså skæres fra!
  Men det er fyre – de kommer over det! Brug pladserne til nogle andre eller køb nogle flere chips for pengene 😉

 • Reply
  Louise
  20. januar 2016 at 17:41

  SELVFØLGELIG skal du invitere dem med. Helt ærligt, det handler om to ekstra gæster! Det betyder jo ingenting i en forsamling af 50!!! Plus du ville gøre din kæreste glad

 • Reply
  Camilla
  20. januar 2016 at 19:20

  Jeg ville invitere med, hvis ikke for ens egen skyld så i det mindste for kærestens skyld! Det er da ikke så rart for ham, at stå i den situation.

 • Reply
  Jannie
  20. januar 2016 at 19:44

  Din fest – du bestemmer. Selvfølgelig uden at blive uvenner med alle – men hvis man ingen relation har til pågældende, så synes jeg helt sikkert ikke de behøver at blive inviteret.

 • Reply
  Tine
  20. januar 2016 at 21:01

  Altså… Jeg tror også, jeg ville invitere dem med – som en anden skriver, så i hvert fald for din kærestes skyld. Og det er jo kun to personer, det drejer sig om

 • Reply
  Tine
  20. januar 2016 at 21:22

  Står og falder med hvis fødselsdag det er.. Og det er din 🙂 der skal gæster med som du holder af.

 • Reply
  Sonja
  21. januar 2016 at 11:13

  Du skal helt sikkert invitere dem med! Karma karma karma 🙂

 • Reply
  Annemette
  21. januar 2016 at 15:41

  Jeg vil invitere med, af den grund, ‘jeg behøver ikke snakke med dem’ og det vil ikke sætte kæresten i en mærkelig situation..

 • Reply
  Betina
  26. januar 2016 at 21:10

  Jyden her på linjen er pjattet med Lillemor og møgkællingerne 🙂

  Hmm i forhold til dilemmaet, så er jeg splittet, hvis det kun drejer sig om to personer og der ikke er to vigtige personer du må undvære ville jeg nok tage dem med! Men hvis du skal vælge nogle fra så synes jeg godt du kan, særligt når du kender de tre andre par og har gjort det længe 🙂

Svar