Ingen kategori

En helium ballon, et vibrerende numse-æg og en rød løber.

2016-02-01 11.25.10

Da jeg vågnede søndag morgen med en god portion tømmermænd, fik jeg nogle flashbacks til lørdagens udskejelser. Der var noget med en helium ballon…og mig der sugede godt og grundigt i den (video senere i indlægget). Vidst nok også oppe på en scene foran 150 fremmede mennesker. Fuck. Så meget for planen om at virke som en cool og anstændig mor, der er helt nede på jorden. Der var én mission Lillemor….ÉN!! Lad-være-at-gøre-noget-pinligt! Tilsyneladende for stort et krav at stille mig selv. Og så var der også noget med et vibrerende numse-æg, der ikke kunne komme ud. Altså ikke på mig! Og da ovenstående billede så også tikkede ind i min mailboks, uden erindring om, at man tilsyneladende har stået med pommesfritter i alle synlige kropsåbninger, bliver man altså lidt nysgerrig på, hvad man ellers har formået at præstere af pinligheder natten igennem. Men lad os nu tage det helt fra begyndelsen…

Hver eneste gang jeg er inviteret til noget festivitas af en art, er det sikkert som Amen i kirken, at jeg bliver syg. Fejler et eller andet. Lad det være øjenbetændelse, vandhanemave eller pludselig eksem i hele skærmen, der forhindrer at jeg kan deltage. Så da jeg slog øjnene op lørdag morgen, mærkede jeg efter. Godt – ansigtet er helt og glat. Ingen pludselige hævelser. Ingen klistrede øjne. Ingen rumsteren i maven. FEDT!! Jeg rejste mig op fra sengen med armene i vejret med et “WUHUUUU” og mærkede så, at jeg ikke kunne dreje hovedet til højre…overhovedet. Okay, lidt hold i nakken kunne jeg godt leve med. Det er vel kun et spørgsmål om X antal drinks, så virker den nakke upåklageligt igen.

Efter en arbejdsdag på fødegangen, tonsede jeg hjem og fandt den lille sorte kjole frem (som jeg skrev om HER i mit indlæg: “At dulle sig op til en fest, hvor man INGEN kender”). Og efter at have spartlet ansigtet til i flere lag med ALT-der-kan-fjerne-tydeligt-bevismateriale-på-at-jeg-har-børn-og-ikke-har-sovet-i-de-sidste-fire-et-fucking-halvt-år, hoppede jeg i kjolen og var egentlig godt tilfreds med resultatet.

2016-02-01 12.13.03

Afsted fór jeg til Radisson Blu hvor den store blogger fest skulle afholdes. Som jeg skrev forleden er det nemlig Bloggers Delight’s 5 års fødselsdag og i den anledning, var alle deres Premium-bloggere inviteret til gallafest, med rød løber, awards og hele svineriet. Jeg kendte jo ikke nogen sådan rigtigt. Så jeg var spændt!

2016-02-01 12.07.50

Heldigvis var der alkohol da jeg ankom! Og det er sgu’ en ven i nød. Så med sådan en genstand under armen, skulle det nok gå tænkte jeg. Jeg endte på bord med en masse andre mommy-bloggers og en enkelt daddy-blogger.

FB_IMG_1454302235737

Og lad mig lige sige én ting: Hold.nu.kæft. Man skulle tro at det var artige, velartikulerede og anstændige mennesker man er sammen med, nu hvor man har forældre-skab på CV’et. Men det var saftpeterfløjtende ikke andet end under-bæltestedet-snak. Og det ved vi jo godt alle sammen, er et sprog som Lillemor kan forstå. Så jeg følte mig yderst tilpas!! Jeg befandt mig i selskab med følgende (med-uret fra mig):

Lilletutogmor: En homoseksuel regnbue-mor. Blogger om mor-/single livet og de udfordringer der måtte være efter bl.a. skilsmisse.

Karmamilli: En mor-blogger med en anelse kant og en hel del humor. Og så er hun pæn. Og selvom jeg af princip ikke gider tale med nogle mødre, der 2 minutter efter fødslen, allerede har slank mave, teenage-talje og god røv, så er jeg altså faldet lidt for hende her alligevel.

Farudenfilter: Fuck fuck, han er sjov. Og selvom jeg ikke troede det var muligt, har han ENDNU mindre filter i virkeligheden. Prik lige til din bedre halvdel der hjemme og sig han skal tjekke den blog ud.

Tregodegrunde: God, gedigen mor-blogger. Tre børn. Alene dér har jeg respekt. Meget inspirerende!

Mortilto: Fra mor-blogger til kvinde-blogger og fra 0 til over 20.000 følgere på 2 minutter. Og dét er der en årsag til folkens.

MamaMaruska: Måske den eneste af os alle sammen, der ikke havde behov for at tale om genitialer hele aftenen. Ikke desto mindre grinte hun med (eller af?) os andre. Mor-, mode- og interiør-blogger.

Meyermor: Min borddame til højre og hende der også er på billedet aller øverst, med pommesfritter over det hele! Både mor- og jordemoder-blogger.

FB_IMG_1454324333189

Vi havde os VIRKELIG en fest. Fuckidifuck det var sjovt. Efter god mad (som det lokale pizzeria altså på ingen måde kan leve op til!) var det tid til award show. Der var 10 kategorier. Én af dem var “Årets sjoveste blogger”. Og lige som man sidder og passer sig selv og sin Instagram og deler røverhistorier med Lilletutogmor, er der en fandens påstyr fra mit bord. De jubler og råber: “LILLEMOOOOOOR”. Det viser sig at jeg (sgu’!) er én af de 4 nominerede. Holy Guacamole jeg var fuldstændig mundlam! Her sidder man med mode-, paradise-, og kæmpe store mommy-bloggers (blandt andre) og så bliver min blog råbt op og Lillefars tegning smækket på skærmen. Tænk sig at min lille bitte blog, har fået så mange stemmer, at den blev nomineret til den sjoveste!

2016-02-01 12.14.42

Jeg vandt dog ikke, men jeg er så stolt at jeg kunne flyve! Prisen gik til Nutidensmor som jeg selv stemte på. Hun er altså sjov…og faktisk én jeg virkelig beundrer blogger-mæssigt!

Men så var det jo lige, at alt det dér vin kom indenbords. Og så var det jo lige, at jeg så der hang en helium ballon…eller 50. Og så var det jo lige at jeg tænkte, at jeg da lige skulle have et skud helium indenbords. Nu havde vi jo allerede taget masser af babs-billeder med det polaroid kamera der stod på bordet og opført os tosset (altså bare rolig, det var kun vores bord…er sikker på at der var andre lidt mere anstændige mennesker til stede til festen). Så jeg tænkte: Hvorfor ikke. Og én fangede min helium præstation på video:

Pludselig mente Motilto at vi da sammen skulle optræde foran de 150 andre gæster…med helium. Og guderne må vide, hvorfor jeg syntes at det var den mest fantastiske idé nogensinde (tak for lort alkohol)…og hvorfor sangvalget lige præcis faldt på Spice Girls kan jeg heller ikke forklare.

2016-02-01 12.06.36

Så var det tid til at tage på Club Zen, Remee’s in-sted på Nørregade. Og lad os nu bare sige det som det er: Sidst jeg befandt mig på den natklub, var dengang det hed Crazy Daisy og man, såfremt man havde bare den mindste smule selvrespekt, proppede et styks knæklys i munden, alt i mens man buffalo-dansede til “I’m blu-dappen-di-dappen-daiii”. Jeg kunne dog godt se gennem fingre med, at det (åbenbart!) ikke er moderne mere. Stemningen blødte dog også lidt op for mig, da jeg faldt i snak med den meget søde og sjove (og yderst ærlige!) Danni. Du kender ham måske fra de kulørte blade? Ikke desto mindre har vi en fælles bekendt, men alligevel endte snakken på et vibrerende numse-æg, som han af uransagelige årsager, havde proppet op i nummeren til en reality fest…og da snoren knækkede og han dermed ikke kunne få ægget UD…ja, så måtte han indlægges (hader hader HADER når det sker!). Læs mere om det HER.

FB_IMG_1454302545942

Og med den tror jeg, at jeg vil ønske jer alle en god dag!

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Danni Sigen
  1. februar 2016 at 15:26

  😀 <3

  • Reply
   Lillemor
   2. februar 2016 at 13:01

   😉

 • Reply
  Maria / Mamamaruska
  1. februar 2016 at 17:07

  Tak for sidst 🙂
  Grinte på ingen måde af jer – kunne aldrig falde mig ind. Jeg synes der var så hyggeligt og at i var vildt søde og sjove. For en genert type som mig var det skønt bare at sidde og observere og prøve at følge med 😉

  • Reply
   Lillemor
   2. februar 2016 at 13:01

   Det var SÅ hyggeligt at sidde til bords med dig. Og undskylder for al vores genitiale snak 🙂

 • Reply
  Christina //karmamilli
  1. februar 2016 at 20:38

  AHAHAHAHAHAHAHAHA JEG ELSKER DIN HUMOR. PUNKTUM!

  Pisse tak for de søde ord!

  p.s. mind mig lige om næste gang at vise dig min appelsinhud, strækmærker, og hvordan jeg på et nanosekund (stadig) kan blive gravid i 7 mdr.

  HIGH FIVE FOR ÅNDSSVAG GOD UNDERHOLDNING!

  • Reply
   Lillemor
   2. februar 2016 at 13:00

   Det er noteret!!!

Svar