10 ting Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom Skrupskøre børn

10 ting jeg har lært i marts (…på den hårde måde):

New_Doc_90_1

 1. Tilsyneladende er hver lørdag morgen (læs: nat! Krapylerne vågner jo saftsuseme klokken 05.30 om morgenen!) blevet fast svin-din-mor-til-dag her hjemme. Og det startede ret hårdt ud. Lørdag nr 1:  “Mor, hvem har tegnet røde streger på din mave og hvorfor hopper maven når du går!?” Lørdag nr 2: “Mor…hvor lange bliver dine bryster egentlig?” (med tryk på egentlig). Indsæt-selv-ubehageligheder-de-resterende-lørdage.
 2. Hvis en 1-årig begejstret kommer hen og viser noget brunt på sin finger, skal man lade være med, at tage en god og stor sniffer. For det er ikke chokolade, sådan nødvendigvis.
 3. Lad være med at tro at det bliver en succes, at medbringe en 1 årig på motorcykel (du ved, den dersens hvor de skubber sig frem med benene), en 4-årig Elsa-besat trunte i ulvetimen OG en Engelsk bulldog på 30kg, på indkøbstur 800 meter væk. Og hvis man alligevel er så dum, så afsæt lige 2½ time til projekt: rimelig-dumt-og-hvad-fanden-tænkte-du-egentlig-på.
 4. Det er dumt at man – i stedet for at sige “bede om” – lærer sin datter på 4 år, at hun får sin vilje hvis hun siger “mor er smuk” eller “mor er sød”. Dette kan altså give bagslag…hvis man eksempelvis sidder på toilettet…og ikke har noget toiletpapir…og beder sin datter om at hente en rulle (det er NATURLIGVIS ET TÆNKT EKSEMPEL…DET HAR ALDRIG FUNDET STED…ALDRIG…)
 5. Hvis man poster et billede af sig selv en fredag aften uden filterInstagram, er der ret stor sandsynlighed for, at miste en trillard følgere.
 6. Hvis man til gengæld poster et billede af en nyfødt baby og sig selv i jordemoder-outfit, så får du en trillard nye følgere. Hvad er det med jer og billeder af små nyfødte børn? I er skrukke er I, jeg kan høre jeres æggestokke ringe hele vejen til Vestegnen. Få nogle flere børn!!
 7. Hvis din søn vælger at tage en aflang sten op fra jorden, nær-studerer den og derefter giver dig den i hånden som en fin gestus, er det med ret stor sandsynlighed en hundelort.
 8. At lære en 1-årig at en kanin IKKE er en fodbold, kan være en ret svær opgave. Specielt for kaninen.
 9. At ERHVERVE sig nyt løbetøj og nye løbesko, er åbenbart IKKE nok til at tabe sig et par kilo. Ja bevares, det hjælper da at tage tøjet på og rent faktisk bevæge sit korpus ud i rask trav. Men helt ærligt…et par point (læs: kilo) bare for at have taget sig sammen til, at erhverve sig de gyldne klæder, må da være på sin plads.
 10. Jeg er tilsyneladende ikke den eneste, der har skumle planer om hævn mod mine børn, når de bliver teenagere. Rigtig mange har læst min hævnplan om 10 ting jeg vil gøre mod mine børn, når de bliver teenagere. Du kan også kan læse det, ved at klikke HER.

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Marie
  31. marts 2016 at 18:59

  Jeg lærer altid ting på den hårde.. måske rigtig, rigtig hårde. Det gør sgu lidt ondt nogle gange 🙂
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

 • Reply
  Claus
  31. marts 2016 at 19:15

  Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk 😀👍

 • Reply
  Nana
  31. marts 2016 at 19:35

  Det lyder som en rigtig god og lærerig måned. Du bliver så pisse klog. Hvad skal det ikke ende med? Og pas i øvrigt på kaninlorte. De kan godt ligne lakridser en lidt mørk aften… Har jeg hørt 😳 Don’t EVER go there 😝

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  31. marts 2016 at 23:17

  Haha, åh. Fandt du et målebånd? Eller en tomstok?

  – Anne

 • Reply
  Laura
  1. april 2016 at 19:22

  Endnu er genialt og hylende morsomt indlæg – jeg skal da lige love for, at det for dit vedkommende har været en meget lærerig måned! Det er altid en fornøjelse, at læse dine indlæg, og jeg ser frem til endnu en måned i dig og din blogs selskab;-)
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

Svar