Ærlig snak Blot til info Det shjaw! Gode råd Life of a mom Skrupskøre børn

Blot til info #1 (noget om bæ og Van Gogh)

New_Doc_89_1

I morges blev jeg vækket af Lillefar kl. 9.30. Ah, dejligt at kunne sove længe! Jeg blev også vækket med nyheden om, at vores 2-årige søn, havde brugt lang tid og megen koncentration på, at sidde og male. Helt stille og roligt og fredeligt. Så bliver man lidt glad og stolt ik?

Knap så glad blev jeg da jeg erfarede, at lærredet var gulve, vægge og mine nyindkøbte sommersandaler.

Og da Lillefar stille og roligt overbragte mig nyheden om, at det tilsyneladende heller ikke var med tusser han havde malet (og ja, jeg tænkte: please sig kulepen, min mascara, remoulade ANYTHING!!) men med…

Og ja, det er hvad du tænker...

…Ja, så var det lige at jeg blev knap så glad og stolt. Men omvendt: måske det bare er positivt og at der i virkeligheden blot er en lille kunstner gemt i min søn? For dét er sgu da abstrakt så det vil noget. De sommersandaler er da lige til Louisiana? DÉT har man sgu’ ikke set før…

Go home Van Gogh!! Overskåret øre… Pfffth, SO last year.

Nå, det var bare lige det jeg ville sige. Her hjemme gør vi rent i dag (!). Hvad laver du?

Og ja, billedet ovenfor har du måske set før. Det stammer fra mit indlæg: 10 ting jeg vil gøre mod mine børn, når de bliver teenagere (playback is a bitch!) og jeg tænker, at jeg vil tilføje denne lille anekdote som punkt nr. 11.

Det er da kun fair… Ik?

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  Connie
  26. juni 2016 at 20:40

  Åh ja, det foruroligende ro er ALTID farlig! Herhjemme har det ofte betydet leg med toiletbørste eller toiletvand eller noget i de dur!! Eller favoritten lige pt, at hælde alt muligt flydende ud på gulvet. Bestemt ikke en disciplin mor herhjemme er videre imponeret over. Blot til bonus info 😉
  I dag har vi brugt det meste af dagen med et hold venner i Givskud zoo. Må blot konstaterede, at min søn på knap 2 endnu ikke har set fidusen med safari. Vores søn gik selvfølgelig lov at sidde på forsædet sammen med mor, så ham rigtig kunne se dyrene. Mor meget entusiastisk: “ej se Max, prøv at se løven” (som i den står lige på den anden side af bilruden. Max kunne ikke være mere ligeglad. Kunne knap værdige den et eneste blik. Nej havari knappen, bilradio og gearstang var 1000 gange mere spændende! Så det var ikke lige i den her omgang, at er sæsonpas kom på tale!
  Men en lille udvikling er der da sket. Var afsted sidste år. Samme senarie, blot var det hans egne fødder som var interessante den gang 😊 så ser er da håb for, at det bliver løverne på et tidspunkt 😉😉

Svar