Ærlig snak Gode råd

Hvordan blev du friet til?

2016-07-27 14.15.55

Efter Lillefar gik ned på knæ og friede til sin Lillemor har jeg erfaret, at det tilsyneladende er noget, som andre ELSKER at høre om. Og gerne ned til mindste detalje 😉 Mange gange har jeg skulle redegøre for, præcis HVAD han sagde og HVAD han gjorde. Det er åbenbart noget folk elsker at lappe i sig! Og okay, selvom jeg egentlig ikke anser mig selv, for værende sådan helt vild pladder-romantisk, så synes jeg da egentlig også, at det er lidt hyggeligt at fortælle om. Og nu: også hyggeligt at høre om. Altså andres frierier. Specielt fordi jeg jo har erfaret (efter Lillefar friede til mig, alt imens jeg var i besiddelse af en lille rosé-brandert og i øvrigt var smurt ind i forårsløg), at det ikke behøver være således, at manden kommer ridende på en hvid hest og kaster kærlighedserklæringer efter sin kommende hustru, alt i mens livgarden 50 mand høj, spiller fanfare og champagne bliver sprøjtet ud til alle sider. Nej, et frieri kan være ganske romantisk, selv på en torsdag aften med hængebabser, hængerøv og pels på tænderne 😉

Og det er her DU kommer ind i billedet – for hvordan blev DU friet til?

Jeg tænker det kunne være hyggeligt, at poste nogle af jeres skrevne ord her på bloggen. Jeres fortællinger om jeres frieri. Var det helt traditionelt? Var det uventet? Var det anderledes? Og ja, så selvfølgelig få Lillefar til, at tegne en lille tegning til 🙂

Og til jer der læser med her på bloggen og ikke er en skid interesseret i alt det her – bær over med mig, jeg bliver gift næste måned (ja, vi er ret effektive her på vestegnen), så skal jeg nok lade være at plapre mere om bryllupper. Aftale?

Send mig gerne jeres fortællinger på mail jordemodertina@yahoo.dk eller som privat besked på min Facebook side eller på Instagram (links længere nede). Så vil jeg glæde mig til, at dele jeres historier. Og får jeg ingen går jeg ud fra, at det kun er mig der synes det er lidt hyggeligt og selv er høj på bryllups-hormoner.

Og læs så lige om Lillefars frieri HER. Som jeg jo formåede at fucke op hele tre gange 😉

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Sofie Ude
  27. juli 2016 at 15:30

  Jeg labber det i mig, når du skriver om frieri og bryllup 😀 Jeg blev friet til sådan her: http://www.sofieude.dk/verdens-bedste-spoergsmaal/

 • Reply
  Stine
  27. juli 2016 at 20:21

  Tænkte nok det måttw være snart siden du har haft polterabend.

  Jeg læser gerne om det of er glad for dit tema- ellers kunne jeg jo også frit sprog det over. Jeg er ikke blevet friet til og han jeg har været sammen med i 10 år er ikke typen man frier til.

 • Reply
  Caroline
  30. juli 2016 at 13:13

  Det er synd, at jeg ikke kan lægge en video op, for jeg har en video af min venindes frieri(eller mandens, til min veninde). Så sødt 🙂
  De havde sådan set aftalt at skulle giftes. De ventede barn og deres 7 års dag i august faldt på en lørdag. Så hvorfor ikke? 😀
  Dog skulle han selvfølgelig stadig fri.
  En torsdag tog hun på arbejde, som sædvanligt. Klædte om og gik i gang. Pludselig står han på hospitalsafdelingen og skiller sig ud midt i alt det sterile, hvide. “Du skal med mig nu”, siger han.
  Det skulle hun i hvert fald ikke, hun arbejdede – hvad tænkte manden dog på.
  Nej, han havde aftalt, at hun havde fri nu og den kommende weekend, så de skulle på en lille tur.
  Da hun havde fået bekræftet af chefen, at hun altså havde fået fri, blev hun ført ud i bilen, hvor hund og tasker var kommet og så drog de i sommerhus sammen.
  Om lørdagen havde hun fødselsdag og det var aftalt at venner og familie skulle komme og overraske hende i sommerhuset om morgenen med morgenmad, og så skulle vi have en hyggelig dag sammen og dejlig mad og vin om aftenen.
  Der rejste han sig op midt i det hele og takkede alle for at komme og overraske hende, ønske hende tillykke med fødselsdagen, og så i øvrigt spørge om hun ville gifte sig med ham.
  SÅ hyggeligt og så fint og sådan en dejlig weekend. Vi andre blev og overnattede i sommerhuset og havde alle nogle hyggelige dage fyldt med kærlighed.

Svar