Ærlig snak Gode råd

At planlægge bryllup på halvanden time og en halv flaske rødvin…

2016-08-01 21.08.36

Okay, det er ikke nogen hemmelighed, at vi er pænt hurtige til at træffe beslutninger her hjemme. For da Lillefar friede til mig i slutningen af maj, gik der ca. 2 uger og så havde vennerne og familien modtaget invitationen til vores sommerbryllup. Altså som i den-her-sommer-bryllup. Anno 2016.

Effektivitet, effektivitet, effektivitet!! 🙂

Jeg har faktisk aldrig haft den store fantasi om, at gå op og ned af kirkegulvet. Ej heller at iklæde mig en kæmpe brudekjole, med tyl, slæb og slør. Faktisk har min fantasi ene og alene beroet på tanken om, at finde én jeg ville elske og som ville elske mig retur. Én som jeg kunne gifte mig med, høj på kærlighed og fremtidsdrømme. Så betyder måden at gifte sig på ikke så meget – vel? I bund og grund står jeg nok bare en lille smule af, når jeg hører om de bryllupper, hvor det tydeligvis mere er den ene parts bryllup end den andens. Det er derfor røv-vigtigt for mig, at det her er et FÆLLES projekt. Og at det ikke er mig der render rundt og bestemmer det hele og dikterer dagen.

Så en aften satte Lillefar og jeg mig ned, knappede en flaske rødvin op og gik i gang med planlægningen. Vi blev hurtigt enige om, at suppe-steg-og-is-konceptet, ikke er noget for os. Og ret hurtigt blev Have fest overskriften på vores upcomming bryllup. Opgaverne blev delt op og alt i mens Lillefar vil skide på bordpynt (altså i ikke-bogstavelig forstand), tog jeg den tjans, alt imens han koncentrerede sig om invitationernes design. Og det lykkedes mig faktisk at flette næbet og lade ham vælge design i ro og fred. Lillefar er ikke til dét der kirke-ræs. Og jeg synes at Rådhuset er røvkedeligt. Så vi aftalte at vi i stedet skal vies hjemme i egen have. Og jeg bliver mere og mere vild med tanken, for hver gang den strejfer mig. Dernæst blev vi hurtigt enige om, at vores slagter, som vi er svært begejstrede for (altså det kød han sælger!), skulle komme og grille. Så der kommer saftsuseme to mand høj og griller gris, ko og lam. Og med sig under armen har de også lige alt tilbehør. Det sgu’ da fedt hva’? (se link til den slagter vi bruger – og menu – HER, kan varmt anbefales). Og så skal der ellers bare være dans på bordene og g(r)in og glade dage 🙂

Kjolen har jeg sidenhen købt med en god veninde. Og selvom Kummefryseren var pænt skuffet da hun så den (idet jeg overhovedet ikke lignede de prinsesser fra filmene, der ørler tyl ud i lange baner), så er jeg faktisk selv pænt godt tilfreds med resultatet. Brudebuket? Kender I det hvor man egentlig mere ser sig selv som typen, der står med en bajer i hånden, snarere end en opbunden buket? Men må nok hellere finde på noget. “Det skal man jo”.

Og ja, sådan blev det bryllup stablet på benene! På halvanden time og en halv flaske rødvin. Helt personligt stod en jukeboks, en photobooth og en popcorn maskine ret højt på min personlige ønskeliste over ting til brylluppet. Men hold nu kæft hvor bruger man bare mange penge på ting og sager ik’?

Hvis ikke du fik læst det, kan du klikke HER og se, hvordan jeg hele tre gange fik spoleret Lillefars frieri.

Og ja, vi mødte hinanden sådan HER

 

You Might Also Like

17 Kommentarer

 • Reply
  Karina
  2. august 2016 at 19:15

  Du’ sq ret cool. Ikke så meget pis der👍🏼😃

  • Reply
   Lillemor
   2. august 2016 at 19:56

   Ik’ så meget pis Karina 😉

 • Reply
  Michelle
  2. august 2016 at 19:47

  Lyder super fint! Hvem får i til at vie jer? Er det en borgmester man skal have ud eller en præst der kommer? 🙂

  • Reply
   Lillemor
   2. august 2016 at 19:56

   Man kontakter bare kommunen og forhører sig af 🙂 Det er lidt forskelligt hvem der har vielses-tjansen. Lige d. 13/8 er det borgmesteren i vores kommune 🙂

 • Reply
  Lea
  2. august 2016 at 19:52

  Vi var også lidt utraditionelle med vores bryllup og jeg havde faktisk en bryllupstaske i stedet for en buket. Min mands moster havde kreeret en håndtaske med blomster på, som matchede dem jeg havde i håret

  • Reply
   Lillemor
   2. august 2016 at 19:54

   Hvor lyder det bare fint!! Sikke en god idé 🙂 Håber I havde en fantastisk dag!

 • Reply
  Ann
  2. august 2016 at 19:53

  Det lyder som et super fedt bryllup …
  Er vild med at, I skal giftes i haven.
  Temaet som I har valgt. Lyder perfekt
  Er sikker på I får en fantastisk dag. 😃

  • Reply
   Lillemor
   2. august 2016 at 21:39

   Du kan tro jeg også glæder mig Ann!

 • Reply
  Julie
  2. august 2016 at 20:21

  Apropos brudebuket.. så er det jo traditionelt set noget manden skal tage sig af.. BUM.. opgave ude af dine hænder og over i Lillefars 😉

  • Reply
   Lillemor
   2. august 2016 at 21:40

   FEDT!!! Det var jeg slet ikke klar over 🙂 Så får jeg sgu nok bare en kaktus 🙂

 • Reply
  Svebbe
  2. august 2016 at 21:03

  Juhuuuu har et forslag til brudebuketten:-) Har været til et havebryllup engang, og da jeg så bruden komme med sin buket troede jeg naturligvis, den var blomster, men ved nærmere studeren viste det sig at “blomsterne” var lavet af chokolade med det fineste glinsende papir (her var tema lilla). Kan du ikke se det for dig? I stedet for at hænge dusken til tørre eller hvad hulen “man normalt gør” så kan du og lillefar ÆDE den dagen efter :-)))) Jeg er sgu fan 🙂 Og tillykke med brylluppet 😉

  • Reply
   Lillemor
   2. august 2016 at 21:41

   Uh! Jeg elsker chokolade!! Det lyder som en mega god idé 🙂 Men hvor filan får man lige én til at lave sådan en? Mon man kan få lavet en taske ud af rødvin?

 • Reply
  Camilla / Chatterings
  2. august 2016 at 22:28

  Hvor lyder det bare skønt. Jeg tror ofte, at folk glemmer, at man ikke skal følge én bestemt opskrift for at blive gift – og have en god dage. Personligt skal jeg have lækker mad og meget fyldt bar. Så er jeg glad 😉 Kiggede lige på jeres slagter og kom til at grine lidt over ‘salatbuffet 1’. Ved du godt, at den kommer med ‘baby med jordbær’? 😉

 • Reply
  Svebbe
  3. august 2016 at 7:51

  http://www.spiseligebuketter.dk/produkt-kategori/alle-buketter/bryllup/
  Her er et godt bud 😊 Men ellers kan en blomsterhandler vel godt flette et par Anton Berg ind i buketten😜
  Ha ha ja en taske af rødvin, what’s not to like 😊

 • Reply
  Kamilla
  3. august 2016 at 15:59

  Jeg kan godt lide ideen om udebryllup. Synes dog det er så risky med det danske vejr så har måske ikke selv nosserne til det. Har I helgarderet jer hvis det begynder at regne eller hvordan?

 • Reply
  Connie
  3. august 2016 at 22:28

  Åh det lyder til, at I får et fantastisk bryllup 😊
  håber dagen bliver helt fantastisk og at vi får lov at se både kjole og buket 😊

 • Reply
  Louise
  9. august 2016 at 12:30

  Lyder som et skønt bryllup. Hvor er de smukke sko på billedet fra?

Svar