Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

I dag har jeg…

IMG_20160804_111226

 • Været ved frisøren og kommet pænt meget i julestemning, efter at have fået knaldet glanspapir i håret og konstateret, at jeg lignede et juletræ.
 • Stresset pænt meget over, at jeg skal giftes om 8 dage, 16 timer og 8 minutter….og STADIG ikke har styr på om der er nok vinglas, bordpynt, brudebuket (som folk jo siger man skal have), musik og meeeeeget mere.
 • Grint en del over, at ét af de spørgsmål Fruen og jeg fik i går, som respons på vores lille nye onsdags-video-tradition var, om vi mon bruger glidecreme på Vestegnen! Men okay bevares, vi SAGDE jo også i videoen, at alle spørgsmål var velkomne og at vi ville besvare hver og ét 😉 (Læs indlægget og se videoen HER – og kom med nogle spørgsmål!)
 • Sagt: “Fedt vi fik købt alt det rockwool hva’ skat?” #HejJegErHusejer #HverdagensSmåGlæder
 • Fået besøg af en fotograf fra Vores Børn, der skulle tage nogle billeder til en artikel til selv samme blad…spændende hva’? Så er spændt på september udgaven af Vores Børn.
 • Opdaget til min gru, at min brudekjole er gennemsigtig!! OH NO!!
 • Insisteret på at mine børn skulle drikke vand…og selv drukket en cola i smug.
 • Hørt en tyk rødhåret teenagedreng råbe: “WOLLAAA!!” efter nogle kammerater….?!
 • Grint en del da jeg hørte mine børn synge dette på bagsædet: (melodi: jeg er så glad for min cykel) “Jeg er så glaaaad for min tissemand, den kommer hurtigt rundt omkring!”…for helt ærligt…du kan også se det sjove, ik’?
 • Svaret på spørgsmål fra Kummefryseren og Mandlen på én gang:

Mandlen (2år): “Mor tschissemand”

Kummefryseren (5år): “Hvorfor bliver det nat og dag?”

Mig (ligner én på 24): “Nej skat, mor har ikke en tissemand, mor har en tissekone, det er fordi jorden drejer rundt”

Mandlen: “JO, MOR TSCHISSEMAND OG MIG TSCHISSEMAND!!”

Kummefryseren: “Men hvorfor falder vi så ikke ned fra jorden, hvis den drejer rundt?

Mig: “Nej, DU har en tissemand, mor har en tissekone. Og far har også en tissemand. Det er fordi der er noget der hedder tyngdekraft. Det er lige som en magnet der sidder inde i midten af jorden og holder fast i os.”

Mandlen: (Græder nu og skriger fordi han ikke får sin vilje) “JHOOOO MOAAAR TSCHIISSEMAAAND!”

Kummefryseren: “Hvorfor er der to måner, en rund og en der er halv?”

Mig: “Okay, mor har en tissemand…rolig skat, mor har en tissemand, ikke græde! Der er kun én måne, og det er fordi jorden skygger for solen…tror jeg”

Kummefryseren: “HAR DU EN TISSEMAND?”

(…)

 Det var bare dét…god aften!

Men hey forresten…nu er vi er ved emnet tissemand. Så kan du jo, hvis du har lyst, læse ét af disse indlæg:

TISSEMAAAAAND!!!

En meget vigtig penis-snak (og vigtig penis-info!)

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Therese
  4. august 2016 at 21:52

  HAHAHAHAHA! Fantastisk mor-multitasking! Jeg er lige opdaget din blog og er ved at læse mig igennem – du skriver virkelig sjovt, desværre så sjovt at man ikke kan smuglæse et indlæg på job og/eller på toilet på job uden at afsløre sig selv…. 😂

  • Reply
   Lillemor
   7. august 2016 at 20:07

   Ha ha, det er jeg fandme da glad for at høre!!Og held og lykke med læsningen, håber du bliver hængende 🙂

 • Reply
  Marie
  5. august 2016 at 23:45

  Altså den der brudebuket. Mine veninder kigger mærkeligt på mig, når jeg siger, at jeg ikke vil have en, men helt ærligt – det er da det underligste at bære rundt på en buket? Jeg har aldrig set en brud, hvor det så særligt komfortabelt eller naturligt ud. Som om en hvid kjole og tyl på hovedet ikke er rigelige udfordringer på én gang 😉
  Lækker, lækker blog i øvrigt! Og held og lykke med det bryllup <3

  • Reply
   Lillemor
   7. august 2016 at 20:05

   ha ha du har RET Marie!! Jeg skal saftsuseme heller ikke have slør på, det stritter på mig bare ved tanken. Og i dag overvejede jeg (seriøst!) bare at købe en buket hvide roser fra Rema1000 til en 20’er. Men den går nok ikke. Og tak for dine søde ord 🙂

Svar