Fruen og Lillemor

Fruen og Lillemor #7 (identitet som mor, kræsne børn og yndlingsforældre)

20160921_165351

Så blev det atter onsdag og dermed tid for Elisabeth og jeg, at svare på nogle af jeres spørgsmål! Og vi går sgu bare lige på og hårdt gør vi 😊.

Maria spørger ind til, hvordan ens liv og identitet ændrer sig, efter at man er blevet mor! Det forsøger vi at svare på i nedenstående video. Og så har jeg altså lige behov for at sige, at jeg godt kan se, at jeg lyder en smule selvoptaget, da Elisabeth siger jeg ser pæn ud 😊. Nu kender vi jo hinanden ret godt og hun er altid sådan et rart menneske, som altid siger: Hvor ser du godt ud i dag! Hvortil jeg (i sjov) svarer: Ja, det ved jeg sgu da godt! Så den lille interne joke, kom altså lige med på video!! Nå, men nu til vores bud på, hvordan livet ændrer sig, efter de dér børn kommer til verden! 

Og HER står der lige lidt om Elisabeths familiekonstellation og om, hvordan både Ane og Jasper fandt frem til denne lille verden. Og så bare lige sådan for nysgerrighedens skyld:

[poll id=”11″]

Silje spørger ind til dét der med kræsne børn. For hvad gør man egentlig med børn, der sætter grøntsager i samme kategori som spøgelser og øksemordere? Og er det egentlig okay, at stikke dem nuggets eller frikadeller i stedet…? Kig med her:

Og i den forbindelse tænker jeg, at vi da lige kan lave et par afstemninger:

[poll id=”13″]

[poll id=”10″]

Sidst med ikke mindst, spørger Lea ind til, om der også er “yndlingsforældre” hjemme hos os! Kig med i videoen her under og få svar på, hvordan det forholder sig hjemme hos os. Og hey – kom gerne med gode råd til Lea i nedenstående kommentarfelt, hvis du har nogle tanker om, hvad der kunne hjælpe på problemet hjemme hos Lea.

Og nåhr ja, nu hvor vi er igang med afstemningerne:

 [poll id=”12″]

Og tak til jer for en masse gode spørgsmål, som Elisabeth og jeg, glæder os til at svare på. Send gerne flere i nedenstående kommentarfelt! Det kan være alt mellem himmel og jord. Så du fx med den gang, vi blev spurgt ind til glidecreme? Kig med HER og få en oversigt over alle vores videoer.

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  LINE不倫
  22. september 2016 at 9:11

  What i do not realize is in reality how you’re not actually a lot more neatly-preferred than you might be right now.
  You’re very intelligent. You know therefore
  considerably in relation to this subject, made me in my view consider it from
  so many varied angles. Its like men and women aren’t involved unless it is something to do with Girl gaga!
  Your own stuffs great. At all times deal with it up!

Svar