Ærlig snak Det shjaw! Luk røven

Svigermødre…som sendt fra himlen, eller repræsentanter fra helvede?

New_Doc_15_1

Min svigermor sagde dette om mit ufødte barn: “Bare I ikke kalder hende et to-stavelses navn der slutter på A!”. Det var bitter-sweet da vi fortalte hende, at hun skulle hedde Nora NO-RA. (- citat: veninde).

Svigermødre

ER de sendt fra himlen, eller er de i direkte ledtog med Satan ham (hende?) selv…?

Nu er jeg faktisk selv så heldig, at have en ret god svigermor. Hun blander sig ikke i min bordopdækning. Eller fortæller mig at der ikke skal/skal låg på, når jeg koger pasta. Hun fortæller mig heller ikke, hvordan jeg skal opdrage mine børn, på trods af at jeg ved, at hun – lige som alle andre – har holdninger om alt og måske specielt til dette. Hun omfavner HELE mig. Og jeg er både stædig, skide irriterende og snakker for meget. Og så er jeg alt det i mellem også.

MEN…

Jeg har da hørt MASSER af historier, om helt igennem skrækkelige svigermødre. Jeg har flere gange lagt øre til venindernes brok, over selv samme svigermonster fra helvede. Svigermødre der enten er kommet med spydige kommentarer, har blandet sig i noget de ikke skulle eller noget helt tredje. Nogle historier er helt igennem tær-krummende, mens andre bare er skide sjove og som man jo altså ikke kan lade være med, at trække på smilebåndet af.

Hvis du hører til én af dem, der ikke ligefrem tænker, at svigermor er en af Guds 13 disciple – men måske snarere kunne være en god ven af Satan ham selv – så kunne jeg faktisk ret godt tænke mig, at høre fra dig 🙂 Kan du beskrive en situation? Fortælle om en kommentar du fik med på vejen? Eller andet? Så skriv det til mig i en privat besked, enten på Facebook, Instagram eller på min mail: jordemodertina@gmail.com.

Så vil jeg samle kommentarerne og proppe dem i et blog indlæg, som vi senere sammen kan grine af (eller krumme tær af!).

Er du game?

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar