Ærlig snak De der mænd dér

Ham der Lillefar… (#2)

20161003_184013

Ja, altså bare rolig. Der kommer ikke sådan en lang føljeton om Lillefar. Vi satser på, at dette er sidste i rækken 🙂 Som jeg nævnte i det her indlæg (hvor jeg aller nådigst havde fået lov, at vise lidt billeder af ham og fortælle lidt om ham) så er han jo ret kreativ anlagt og det er også ham, der tegner tegninger til mine indlæg. Og jeg er pjattet med det! Så jeg tænkte, at jeg lige ville vise dig, mine favoritter af alle hans tegnigner. Men inden jeg viser dig dem, så vil jeg lige vise et maleri han er ved at lave af vores datter Kummefryseren (øverst). Han kan saftsuseme et eller andet med en pen!

Nå, men her er mine all time favorites:

Den her tegning griner jeg stadig meget af, fordi den PERFEKT viser, hvordan situationen egentlig foregik. Og så er jeg ret pjattet med, at han kan tage pis på sig selv, på den måde som han gør. For han troede VIRKELIG på, at han havde styr på situationen…det havde han så ikke. Og derfor endte vi i…ja, Sverige. Læs indlægget til tegningen HER.

New_Doc_100_3

Her synes jeg, at han ret godt har ramt det udtryk jeg faktisk havde, da jeg forsøgte at undvige emnet: “tissemand-kommer-ind-i-tissekone-og-så-kommer-der-en-baby-ud-af-maven-ni-måneder-senere”. Læs indlægget HER.

New_Doc_52_1

Lillefar og jeg har faktisk den aftale, at jeg blot sender ham mit blog-indlæg og så tegner han selv tegningerne til. Det er ikke mig der fortæller ham, hvordan de skal se ud. Så derfor griner jeg altid en smule, når han fx ender ud med en tegning som nedenstående. Læs indlægget der hører til HER.

2015-03-12_11.39.06-1

Nogle tegninger bliver tegnet på få minutter. Andre tegninger bruger han mere tid på. Og da jeg eksempelvis nævnte Denzel Washington i et indlæg tænkte han: så prøver jeg da bare lige at tegne ham. Og jeg synes – ærligt – at det blev skide godt! Og passede meget godt til mit indlæg omkring: Når fremmede mænd piller på ens babser. Og JA – hanlighede fuldstændig Denzel, ham dér pat-griberen! Læs indlægget HER.

New_Doc_68_1

Og efter han læste mit indlæg om “Man ved man er blevet far når man…” (læs det HER) så synes jeg det var HYSTERISK morsomt, at han ramte så plet med den kvinde her. For come on, vi har da alle sammen prøvet – i fødselshormonernes rus –  at være bare en lille smule jaloux, når manden kigger langt efter baywatch babes i fjernsynet…ik’?

FAR 2

Og den aller aller ALLER første tegning an tegnede var faktisk denne. Faktum er nemlig, at jeg i begyndelsen af min blogger karriere ikke ANEDE, at jeg ikke bare måtte nuppe billeder fra nær og fjern på nettet. Og eftersom vi jo havde besluttet, at vi ikke skulle bruge billeder af børnene her på bloggen, så spurgte jeg tilfældigt Lillefar, om ikke han kunne tegne en tegning til. Og det er siden hen blevet til RET mange tegninger. Læs indlægget “Det tror vores mænd vi laver, når vi er på barsel:” HER.

20141201_131904

Jeg vil egentlig gerne høre hvad du synes? Gør tegningerne noget for dig? Eller er de ligegyldige? Ville det være federe med billeder til? Eller gør det noget specielt (og skiller sig lidt ud?) at det er tegninger?

KOM MED DET – JEG KA’ TA’ DET 🙂

Og hav så lige en overordentlig god søndag!

You Might Also Like

26 Kommentarer

 • Reply
  Randi
  16. oktober 2016 at 11:58

  Tegningerne er intet mindre end herlige – og det samme gælder i øvrigt dine tekster. Jeg har først for nylig “opdaget” din blog, men jeg er hurtigt blevet kæmpe fan 🙂

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 20:04

   Hvor er det dejligt at høre Randi! Bliv endelig hængende!!

 • Reply
  Monica
  16. oktober 2016 at 12:32

  Tegningerne er en fantastisk del af din blog, dem må du endelig ikke skifte ud med billeder

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 20:03

   Jeg er helt enig!!

 • Reply
  Emilie
  16. oktober 2016 at 13:59

  Jeg elsker tegningerne til! Din mand er sindssygt kreativ 🙂 elsker at han har tegnet vores første møde og frieri! Behold endelig alle tegninger altid tak 😉

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 20:03

   Ja, det kan jeg da gider forestille mig er lidt sjovt 😊. Dejligt du er tilfreds!

 • Reply
  Anette
  16. oktober 2016 at 15:59

  Super fede tegninger 🙂 han er virkelig dygtig til det

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 20:02

   Jeg giver komplimentet videre 😊. TAK!

 • Reply
  Rutsje
  16. oktober 2016 at 17:40

  YES! Tænkte efter første indlæg, om vi ikke måtte se nogle af hans malerier. Shit han har talent!

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 20:02

   Jeg er HELT enig 😊

 • Reply
  Karina
  16. oktober 2016 at 19:21

  Jeg elsker tegningerne! De er sjove, unikke og jeg forbinder dem med din blog 😀 Som jeg også elsker at læse 🙂

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 20:01

   DEJLIGT 😊

 • Reply
  Marie
  16. oktober 2016 at 19:26

  Elsker tegningerne! Blive endelig ved!!

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 20:01

   Vi satser på han bliver ved 😊. Jeg ville ærlig talt heller ikke vide hvad jeg skulle vedhæfte mine indlæg, hvis ikke han tegnede 😊

 • Reply
  Julie
  16. oktober 2016 at 19:52

  Wauw, jeg er VILD med maleriet! Også selvom jeg ikke kender Kummefryseren. Sælger han nogle af sine kreationer?

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 19:59

   Ja, han har også brugt ret lang tid på dette maleri! Han solgte lidt før i tiden, men har ikke så mange malerier mere. Efter vi har fået børn, har han (selvsagt) ikke så meget tid til det længere!

 • Reply
  Sidse
  16. oktober 2016 at 19:56

  Jeg er vild med tegningerne og synes de gør noget rigtig godt og sjovt for indlæggene!!! Bliv endelig ved med det!!!

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 19:57

   Jeg synes lige som dig, at tegningerne skaber humor! Så jeg glæder mig også altid til at se, hvad han har fundet på 😊

 • Reply
  Anne-Dorte
  16. oktober 2016 at 19:57

  De SKAL blive! De (sammen med din humor) skaber en helt unik stemning herinde… og hold nu kæver hvor er han dygtig!

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 19:56

   Tak for dine søde ord 🙂

 • Reply
  Janne
  16. oktober 2016 at 20:46

  Wauw for et maleri😍 Og elsker tegningerne👍Alt respekt for dine blogkollegaer, men det er sgu lidt fedt med andet en opstillet blogidyl 😜

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 19:55

   Ha ha Janne, ja der er jeg sgu nok også tilbøjelig til at være enig 😉 og ja, han er virkelig dygtig til at male også!!

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  16. oktober 2016 at 22:58

  Stemmer i koret: Tegninger, jatak!

  – A

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 19:55

   ENIG!!

 • Reply
  Sandra
  17. oktober 2016 at 22:27

  Jeg elsker tegningerne! Det er en del af bloggen!

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 19:54

   Ja, det synes jeg også! Så dengang han lidt nævnte, at han måske ville stoppe med at tegne, gik jeg sgu lidt i panik 😊

Svar