Jagten på den perfIGte jul

1. december – Jagten på den perfIGte jul

Indlægget er sponsoreret af MamaProfylax. Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggeren FyrstenogFruen.

img_1437

VINDEREN ER FUNDET:)

Er du gravid og kunne tænke dig, at prøve en rebozomassage hos MamaProfylax (kan benyttes når du er mellem 37 og 42 uger henne), så skal du deltage her på bloggen. Kommenter blot med “God Jul!” i kommentarfeltet. Er du nygravid (max 25 uger henne) så kan du vinde fødselsforberedelseskursus hos FyrstenogFruen og skal derfor deltage i hendes kommentarfelt.

Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrence. Man kan deltage i konkurrencen hele 1. december. Vinderne vil blive trukket i morgen d. 2. december og vinderne vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mail adresse!

Rebozomassage for gravide til Termin (uge 37-42): Rebozo betyder tørklæde/ sjal. Ved hjælp af et tørklæde vil du blive masseret igennem kroppen. Massagen hjælper dig til at få løsnet op i dine muskler omkring livmoderen. Massagen er en aktiv massage, hvor du det meste af tiden vil være vågen og deltagende. Afsluttende på behandlingen vil du få 10 min beroligende massage hvor du kommer helt ned i kroppen. Massagen har fokus på at øge dit velvære til termin og kan være med til at stimulere/ modne dig til at gå i fødsel. Behandlingen foretages af en jordemoder og på Frederiksberg, Sjælland. Værdi: 750kr. Varighed: 50 minutter. Læs mere om rebozomassage HER.

MamaProfylax er fødselsforberedelse i dokumenterede smertelindrende teknikker, som hjælper dig til et effektivt og aktivt fødselsarbejde! Har du en fødselshjælper der kommer med til kurset får han/hun konkrete strategier og redskaber til at være en tryg og aktiv coach! Fødselsforberedelsen består af 9 timers praktisk og teoretisk undervisning, fordelt på tre kursusgange. Alle kursusdeltagere får log-ind til kursusmateriale, herunder kursusbog, øvelsesfilm og lydfiler af samtlige øvelser. Materialet er en uvurderlig hjælp i din træning derhjemme både under kursusforløbet og mellem afsluttet kursus og selve fødslen. Undervisningen varetages af jordemødre. Værdi: 2.195kr. Foregår ligeledes på Frederiksberg Sjælland.

Læs mere om deres fødselsforberedelse HER.

Er du ikke den heldige vinder, kan du – såfremt du er medlem af Danmark – få tilskud til fødselsforberedelse. Endvidere afholder MamaProfylax ofte gratis temadage om smertelindring. Næste temadag er 15. december fra 10-12. Læs mere om det HER. Følg MamaProfylax på Facebook HER, på Instagram @mamaprofylax (for masser af gode jordemoder-råd!) eller se deres hjemmeside www.mamaprofylax.dk.

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

FyrstenogFruen har i øvrigt selv prøvet Rebozomassage, da hun var højgravid. Læs om hendes oplevelse HER. Og husk at følg med i morgen i Jagten på den perfIGte jul!

You Might Also Like

19 Kommentarer

 • Reply
  Anne-Sofie S.
  1. december 2016 at 8:56

  God jul!

 • Reply
  Kamilla
  1. december 2016 at 9:19

  God jul

 • Reply
  Marie O
  1. december 2016 at 10:15

  God jul! Vil vildt gerne vinde en rebozo-massage. Min mand og jeg har gået til fødselsforberedelse hos Mamaprofylax, og jeg var vild med det (også rebozo). Desuden reddede rebozo min venindes anden fødsel, da ungen stod og hoppede på kønsbenet. Og hey tænk nu, hvis jeg med rebozo kunne slippe for at gå to uger over tid denne gang… ok det var bare det, jeg ville sige ik 🙂 God jul igen!

 • Reply
  Stine Boas
  1. december 2016 at 12:13

  <3 GOD JUL <3

  Håbefulde hilsner
  Stine (36+4)

 • Reply
  Tilde
  1. december 2016 at 12:28

  God jul! 😄

 • Reply
  britt
  1. december 2016 at 15:28

  God jul!

 • Reply
  Louise
  1. december 2016 at 17:46

  God jul!

 • Reply
  Trine
  1. december 2016 at 19:07

  God jul

 • Reply
  Pia Hansen
  1. december 2016 at 21:17

  God Jul

 • Reply
  Julie
  1. december 2016 at 21:54

  God jul

 • Reply
  Tea
  1. december 2016 at 22:21

  God jul

 • Reply
  Line
  1. december 2016 at 22:25

  God Jul!

 • Reply
  Katrine
  1. december 2016 at 22:29

  God Jul ❤️

 • Reply
  Maria
  1. december 2016 at 22:32

  (Rigtig) God jul! 🙃🌲

 • Reply
  Julie
  2. december 2016 at 1:22

  God jul!

 • Reply
  Lena
  2. december 2016 at 2:08

  Som en overraskelse til min gravide datter 🎄 GOD JUL

 • Reply
  Vibeke
  2. december 2016 at 8:19

  God Jul 🌲

 • Reply
  Line
  2. december 2016 at 9:25

  God jul! 🎄
  (37 uger på tirsdag) ♥

 • Reply
  Line
  2. december 2016 at 9:26

  God jul! 🎄
  (37 uger på tirsdag) ♥

Svar