Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom

Forældre-fejl #1

20170409_203137

Det der skete var…

Kummefryseren, Mandlen og jeg selv, var i dag inviteret ind i Disney store, til forpræmieren på den nye Disney-Junior serie Mickey og Racerholdet. En serie der har præmiere på Disney Junior d. 19. april og som omhandler Mickey Mouse og hans venner, der driver et bilværksted i byen Tip-topkøbing og som i øvrigt tager på racereventyr i deres egne racerbiler verden over.

Til forpræmieren var der lækker mad, kaffe til forældrene der stod overfor den umulige disciplin: Tag-dit-barn-med-i-Disney-Store-og-forsøg-at-forklar-dem-indsæt-selv-komma-at-de-ikke-må-få-noget-fra-butikken-når-vi-forlader-matriklen. (Læs: projekt-kan-ikke-lade-sig-gøre).

20170409_094119

Nå, men ud over lækkert snack-bord, var der også goodie-backs, med servietter, duge, klippe-klistre-ting, balloner m.v. af Mickey og hans racerhold. Naturligvis akkompagneret med en Helium-ballon af Mickey Mouse, på størrelse med rundetårn. (Læs: På-ingen-måde-“skal-med-både-tog-og-metro-hjem-venlig-ballon”).

20170409_203408

Kummefryseren og Mandlen hyggede sig og elskede Mickey og Racerholdet og lige inden vi forlod Disney-store, med to goodie-backs under armen (læs: to kæmpe helium balloner på størrelse med to Skoda Fabiaer fra 1998), måtte jeg bukke under for gruppe-presset og investere i både Ariel-dukke og Spiderman-solbriller.

Læs: en brik kakaomælk har mere rygrad end mig.

Afsted for vi og jeg tror muligvis at Mandlen charmerede røven ud af bukserne (læs: bleen) på hende hers datter. Han er godt nok allerede kærester med Marie fra børnehaven, men jeg har sagt til ham, at han skal holde mulighederne åbne.

20170409_203029(Han peger ikke på noget kulturelt, om end det ser sådan ud. Det er snarere et: “Se, dér sked jeg engang igennem på min mor, mens hun sad på café og drak kaffe-latte med veninderne. Så ku’ hun lære det!)

Pludselig skete dét der ikke måtte ske: Ét styk helium ballon på størrelse med Lolland Falster, lod sig skille fra sin snor, stak mig en flad på vejen og steg uden varsel til vejrs. Kummefryseren var smart og sagde hurtigt: “Det var godt nok synd, der røg lillebrors ballon!”. Den fangede Mandlen hurtigt…og dér på jorden lige ved Kongens Nytorv Metro station i metroen, på Nørreport Station, i S-toget og hele vejen hjem, lå overtræt 3-årig og kaldte på sin Mickey Mouse ballon, alt i mens han lavede både Flitsbuen, Alligatoren og The Possessed. Og ja, hvis du er en nogenlunde ferm Lillemor-læser, så ved du godt hvad det vil sige 😉 Og hvis du lige skal have genopfrisket hukommelsen, så kig med HER.

Forældre-fejl #1: Anskaf dig aldrig en helium ballon. Og hvis du gør, så hold for helvede fast i den, som var det den sidste flaske rødvin i verden, presset af den sidste, blide franske drue, som verdenshistorien nogensinde ville kende til. Følgerne ved at miste ballonen, er simpelthen for barske for moderen for barnet.

The End.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Anne Kirstine
  9. april 2017 at 21:52

  Hahaha – jeg har oplevet noget i samme du – bare med en almindelig ballon. Der sprang fordi den rørte noget græs. Jeg måtte høre på – i DAGEVIS – på hvad der var sket med min datters ballon. Argh!! Ved spørgsmål stillet gang nr. 20 var min tålmodighed så helt aldeles opbrugt. Ærgerligt at hun spurgte ca 50 gange mere…

 • Reply
  Anette
  10. april 2017 at 9:30

  Føler med mandlen.
  Jeg husker stadig da jeg mistede min papegøje som barn, den havde overlevet hele vejen hjem…. og så fløj den da vi gik ud af bilen…. jeg var ikke glad. Og jeg tror aldrig mine forældre gave mig en heliumballon igen.
  lyder ellers som et hyggeligt arrangement.

 • Reply
  Anne-Dorte
  12. april 2017 at 7:54

  Da jeg var barn og mistede en ballon fortalte min søde mormor mig en rigtig fin historie om nogle børn der havde leget i en have og pludselig var der dalet en stor fin ballon ned til dem med en besked indeni. De var blevet så glade. Og selvom der ikke var en besked inden i min ballon levede jeg virkelig højt på at den ville dale ned til nogle andre børn der ikke havde været i Tivoli med deres mormor og morfar… Tænk at man var så naiv at hoppe på den…

Svar