Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom

Så LYV dog forældre… LYV!!

20170425_133625

Imorges ville jeg gerne lidt hurtigt ud af døren… Jeg havde nemlig en aftale inde i byen kl 9. “Intet problem!!” tænkte jeg. Kummefryseren og Mandlen beriger mig alligevel med deres selskab kl. 05 et-eller-andet HVER MORGEN. Og det er jo godt, for “Man skal jo have noget ud af dagen!!” (Sagde ingen mor nogensinde kl. 05 om morgenen). Men om ikke andet ville det betyde, at jeg ville have god tid til at aflevere barylerne de søde små englebasser.

Men så var det lige at jeg vågnede 06.30 og mødte et utroligt sjældent og omdiskuteret fænomen. Et fænomen der af forældre verden over, er blevet særligt debatteret… for findes det virkelig? Kan det virkelig passe?

Særligt vores forfædre ytrer ofte, at have stiftet bekendtskab med fænomenet, da de var småbørns-forældre. Men der var alting jo også bare MEGET nemmere… Ik’?

Men i disse generationer er fænomenet yderst sjældent og skulle man være så heldig og priviligeret at stifte bekendtskab med fænomenet, vil det højst sandsynligt kun ske en enkelt gang eller to i sin småbørns-karriere. Du har måske ikke hørt om fænomenet før, men…  

Fænomenet kaldes… 

Stilhed

Så kl. 06.30 da jeg åbnede mine øjne, så jeg blot Lillefar ligge på sin banehalvdel og læse nyheder på sin telefon. Mandlen lå med sine fødder solidt placeret, på henholdsvis min blære og min binyre. Men sov. Kummefryseren sov også. Stilhed, stilhed, stilhed. 

Men for fa’en!? Hvorfor lige i dag? Hvor jeg har travlt? Kom nu børn, sov nu længe i weekenden!! Ikke hverdage. For fanden. Nå, men man er vel blogger og fake-snappede frustrationen ud på “Instagram stories”, som jeg øver mig lidt i at bruge. Jeg bad jer venligst om, at skrive til mig, at børn SNART begynder at sove længe sådan for good. Fik 17 svar tilbage om, at jeres børn HELLER ikke sov længe.

For søren altså… Det var jo ikke det jeg ville høre! Jeg vil garanteres at de snart begynder at sove længe – bare til kl. 9! Så jeg sendte endnu en video ud, hvor jeg bad jer lyve og fortælle, at børn sover længe. 

Og heldigvis har jeg nogle super søde og velopdragene læsere. Så fik eksempelvis denne besked:

20170425_133830

Tak! Det er jo i virkeligheden en ret vigtig egenskab at have som forælder ik’? At kunne lyve? Både overfor hinanden, men så sandelig også over for vores børn!

Lad mig komme med nogle eksempler:

“Mor og far findes julemanden?”

“JA!!”

“Mor og far spiser I slik andre dage end fredag?”

“NEJ NEJ HERRE JEMINI, DET KU’ VI DA ALDRIG FINDE PÅ!” 

Eller… 

“Findes tandfeen virkelig?”

Og ja, den trofaste Lillemor læser vil jo nok huske, at vi HAR rundet det emne før her hjemme 😉. Kig med HER

Så altså dagens vigtige lektion… 

LYV

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Pernille
  25. april 2017 at 18:04

  Min søn sover som regel til ca. kl. 7.30, nogle dage til et sted mellem 8 og 9. Til gengæld er han også først i seng mellem 20 og 21. Jeg besluttede tidligt ikke at tage kampen for at få ham tidligere i seng, da jeg heller aldrig har kunnet falde i søvn, så jeg syntes ikke, han skulle udsættes for bare at ligge/rulle/hoppe dér og vente på at falde i søvn. Og jeg gider heller ikke bruge flere timer i sengen om aftenen for at få ham til at sove. Han er 19 mdr. og mega B-tumling, tidligere B-baby.

 • Reply
  Maude // skøreliv.dk
  25. april 2017 at 18:17

  Er du sindssyg, vi lyver så vandet driver! Især om tandfeen… Håber du har lyst til st læse denne her beretning: http://skøreliv.dk/?p=1244

 • Reply
  Stina
  25. april 2017 at 19:54

  Jeg lyder ikke. Knægten kan finde på at sove til over 9 i weekenden. Han er god til sove og ikke vild med at vågen om morgenen. Aner ikke hvordan han har lært det, men bare det varer ved. 😀

 • Reply
  Anette
  25. april 2017 at 20:45

  Ej altså unger, sov dog længe når jeres mor også kan…

 • Reply
  Gracelyn
  21. maj 2017 at 4:51

  At least we’re good on the American Jewish vote, via Gallup: “According to the Gallup survey, 68% of Jewish Americans back President Barack Obama, while 25% support the presumptive Re8nilbcau.&#p221;

Svar