Ærlig snak Jordemoder-ting

Punktum. Enter…Enter…Nyt kapitel

36I morgen starter min nye hverdag op. Tre ugers ferie med bl.a. en tur til Kreta er slut. 7 år som jordemoder på Hvidovre Hospital er slut. Jeg er faktisk en vaskeægte tryghedsnarkoman og troede – ja faktisk var jeg overbevist om – at jeg skulle være på Hvidovre altid. Men nogle gange ændrer tingene sig… Og det kan vel egentlig også være ret sundt at prøve noget nyt.

Ik’?

Sjællands Universitetets Hospital i Roskilde, skal fremover være min base. Og jeg glæder mig til at lære stedet og de nye ansigter at kende. Jeg glæder mig til at lære at scanne… Til at se parrene i øjnene når jeg skal fortælle dem, at de venter sig en lille pige… At de venter sig en lille dreng… At de skal have tvillinger. Og så glæder jeg mig over at jeg ved, at jeg er lavet af et sådan stof, at jeg også vil være en god støtte for parrene, såfremt en scanning viser noget der ikke var forventet.

Min hverdag vil fra i morgen se markant anderledes ud. Jeg skal ikke længere agere fødegangs-jordemoder på fuld tid. Jeg skifter således jordemoder-lytterøret ud med et scanningsaperat 80% af tiden. 4 dages scanning. Én dag fødegang.

Jeg vil heller ikke få så meget hverdagsfri som hidtil, med alt hvad det kan byde af positive ting. Spontane kaffe aftaler med veninderne, flirten med samtlige mandlige skuespillere i Game Of Thrones (af de med blåt blod i årene forstås), hjemmedage med krapylerne eller fritid til at skrible her på domænet. Til gengæld vil det betyde meget mere aftenfri. Meget mere tid med Lillefar. Meget mere tid med Kummefryseren og Mandlen. Og det slår trods alt selv de mandlige skuespillere i Game Of Thrones.

Og bare rolig jeg stopper ikke bloggen 😉. Men jeg skal nok lige lære min nye hverdag at kende. Hvis jeg kender mig selv ret, fortsætter skriblerierne dog ufortrødent. Jeg har SÅ mange anekdoter, tanker og enorme mængder munddiarré, som jeg glæder mig til at dele med jer!

Og fik du ikke læst mit indlæg Jeg har sagt op! kan du nå det endnu 😉

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply
  Signe
  2. juli 2017 at 9:57

  Held og lykke Tina!! Det bliver så godt 🙂 glæder mig til at følge med. Knus

 • Reply
  Joan
  2. juli 2017 at 10:29

  You go Girl, kender jeg dig ret, så vil du skabe glæde hvor end du er ❤️
  Bare vær dig selv!!! Savner dig!

 • Reply
  Stine rasted
  2. juli 2017 at 10:33

  Elsker at læse din blog, du er et dejligt indslag i min hverdag 😊❤️
  Ønsker dig held og lykke med dit nye job.

 • Reply
  Hanne
  3. juli 2017 at 10:55

  Held og lykke med dit nyt job. Jeg er sikker på det bliver godt – selvom du af og til nok vil savne at have fri på hverdage 🙂

  • Reply
   Lillemor
   6. juli 2017 at 20:01

   Jeg savner ALLEREDE at have fri på hverdage 🙂 ! Men må sige at det er virkelig virkelig skønt, at kunne være sammen med mine børn i de omfang jeg er nu. Det er så dejligt!

 • Reply
  Nanna
  3. juli 2017 at 11:32

  Det er lidt vemodigt at du fremover skal være så lidt på fødegangen, da vi virkelig planlægger at ramme din vagt næste gang der skal leveres en baby, så vi kan få en lige så fantastisk oplevelse som for 10 mdr siden hvor du greb vores søn i en lyn fødsel. 😳👍🏻
  Meeen det fantastiske er jo så egentlig at du er flyttet til Roskilde hospital og vi er flyttet og nu hører til Roskilde. 👌🏻
  Så vi bestræber os forsat på at ramme dig, måske både til scanning og fødsel når der engang kommer en baby mere. 😉
  Kæmpe tillykke med dit nye job! 😊

  • Reply
   Lillemor
   6. juli 2017 at 20:00

   Hej Nanna!! Årh hvor er du sød 🙂 Det ville da bare være så pisse hyggeligt! Skal vi ikke bare aftale at du kommer ind og bliver scannet hos mig og så får veer når jeg er på fødegangen 🙂 😉 Vi krydser fingre!! Det kunne være SÅ hyggeligt. Kh jeres jordemoder!

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  3. juli 2017 at 11:45

  Hurra for flere hverdags-kærestedates – jeg er også fan af dem ude og derhjemme 😀 Håber du får en dejlig opstart.

  – A

  • Reply
   Lillemor
   6. juli 2017 at 19:59

   Jeg har haft en SÅ fin opstart indtil videre. Jeg er meget tilfreds 🙂 Tak for dine søde ord!

Svar