Ærlig snak

“Du er en klam tæve som fortjener en omgang i tumleren”

20171008_074340

Jeg undrer mig over at der – sådan helt seriøst – findes folk der ude, som gider bruge to minutter af deres dyrebare liv, på at gå ind og skrive fuldstændig latterlige (og grinagtige!) kommentarer på fremmede menneskers blog. I dette tilfælde min. I går morges fik jeg en mail om, at der var tikket en kommentar ind fra “Benny”. Jeg har aldrig mødt “Benny” men “Benny” mener altså at jeg er en klam tæve, der fortjener en omgang i tumleren. Klam er jeg ikke, tæve kan vi diskutere og det dér med en omgang i tumleren, ved jeg slet ikke hvad betyder. Men sådan som det jo er her i internet-land, så smækker man altså altid lige et frimærke på sin kommentar, i og med at sådan en som mig, altid kan se ip-adressen på kommentatoren. En ip-adresse er nærmest som at udfylde afsender feltet bag på en konvolut. Den kan meget nemt spores – så altså kan vi konkludere at Benny ikke er særlig kvik 🙂

(Og i øvrigt bor i Malling, Midtjylland – apropos at kunne spore en ip-adresse!)

“Benny” er en såkaldt “Troll”. Et fæmomen man ser i større og større grad på nettet og som kort sagt betyder, at man forsøger at provokere og hidse folk op.

Men “Benny”. Mig kan du ikke hidse op – jeg spiser sgu sådan nogle som dig til morgenmad med sukker og rødvin på. Så du må videre til næste offer!

Men ja, når man vælger at være en “offentlig” person på den måde, som man jo trods alt er når man er blogger og vælger at stille sig op på en piedestal og råbe sin mening ud til højre og til venstre, så må man vel også tage de øretæver der følger med. Og så bare grine af dem. Og det er helt oprigtigt det jeg gør. Jeg griner! Og synes det er ufatteligt sørgeligt på én og samme tid. For det er jo nogle sørgelige mennesker, der ikke har andre ting at bruge sin tid på. Vrede og sørgelige mennesker.

Jeg oplevede det i høj grad efter mit Føtex-indlæg gik bananas i medierne i foråret. En Lillemor-læser delte indlægget på Føtex’ Facebookside, der har en trillard trillion følgere. Det blev derfor læst og liket af en masse og så spreder et simpelt blogindlæg sig som ringe i vandet. Derfor blev det pludselig en lidt hot historie (believe it or not 😉 ) og alle medier så sit snit til, at hylde den ord-/talblinde kasseassistent.

Jeg havde besluttet mig for, at jeg ikke ville læse nogle af kommentarerne til eksempelvis EkstraBladets og BT’s artikler. Men en dag på arbejdet gik der sport i den fra kollegaernes side og de læste i højt humør en masse kommentarer op og skraldgrinede af dem – fuldstændig lige som jeg gjorde. For jeg tager det IKKE personligt (og det vidste mine kollegaer jo godt!). Overhovedet! Også selvom mange af kommentarerne er total hjernedøde og over grænsen. Jeg screenshottede en masse af kommentarerne, egentlig for at vise jer der læser med, hvor åndssvage nogle folk er. Og hvad man skal “finde sig i”, bare fordi man har en skide blog 😉

Se fx her:

20170221_21263820170221_21272820170221_21284420170221_21292120170221_21300720170221_21305720170221_21335620170221_21344020170221_213518

….så er det sgu ikke min blog du skal følge med i! Sgu! 😉

20170221_21375020170221_21392620171008_07490320171008_07525920171008_075350Ak ja, smålige og sørgelige mennesker findes der (sgu) rigeligt af! TAK til jer der altid er så søde til at smide SØDE og RARE kommentarer!! Og så op i røven med “Benny’erne” fra Malling, ik’?

Nu har vi været lidt i det seriøse hjørne. Hvis du lige vil have noget i den lidt mere humoristiske ende, så kan du jo fx læse med HER 😉 Og hav så lige en fantastisk søndag, ik’?

You Might Also Like

13 Kommentarer

 • Reply
  Signe Op.
  8. oktober 2017 at 11:29

  Åh, “Benny”.. du skal fandme ikke true folk med en tur i tumleren, hvis du ikke selv kan udtale det (heraf formodes det at du mener tumBleren – og ikke noget, der umiskendeligt lyder som et puderum i en børnehave. Men ret mig da endelig, hvis min antagelse er forkert!)
  Ellers kan jeg kun klappe i mine små fede hænder over det her indlæg! Skål i rødvin og sukker! 😄😄

  • Reply
   Lillemor
   8. oktober 2017 at 21:22

   Ha ha ha ELSKER din kommentar Signe 😂. Skål til og for dig!!

 • Reply
  Jannie
  8. oktober 2017 at 19:14

  Jeg bor i Malling😳 og Malling er seriøst en meget meget lille by

  • Reply
   Lillemor
   8. oktober 2017 at 21:21

   Du må lange nogle håndmadder ud næste gang du er i netto! Så er der vel ca 50% chance for, at Benny er én af dem 🙂

 • Reply
  Jannie
  8. oktober 2017 at 19:20

  Gisp!! Og suk.

  • Reply
   Lillemor
   8. oktober 2017 at 21:21

   Præcis!

 • Reply
  Trine
  8. oktober 2017 at 19:26

  Folk kan jo bare lade være at læse med
  … men godt du er ligeglad og mest bare ryster på hovedet / spiser dem til morgenmad 😉 der mangler SoMe (har lige lært det ord, måtte bare bruge det hehe) opdragelse, gør der.!
  Gid der var flere som dig, der ville lukke op og skide på de kommentarer.
  For så ville det måske esbe lidt ud. Det bliver vel kedeligt, hvis ingen reagerer?? .. anyway, skål,ikk’å! Tak for dig 😊

  • Reply
   Lillemor
   8. oktober 2017 at 21:20

   Ja, det er en åndssvag tendens! Forstår ikke behovet for at ørle ud over andre, tilsvine dem, true dem mv. Men jeg er meget bevidst om at det er “Lillemor” de taler om og ikke Tina.

 • Reply
  Kathrine
  8. oktober 2017 at 20:19

  Shit mand, det er sørgeligt. Tænk at folk kan få sig selv til at sidde og skrive den slags ting om andre mennesker. Øv!

  • Reply
   Lillemor
   8. oktober 2017 at 21:16

   Ja, det er sørgeligt. Og desværre noget rigtig mange bloggere oplever!

 • Reply
  Maude // skøreliv.dk
  9. oktober 2017 at 15:52

  Ej, Tina…. Det kan godt være du er cool omkring det, men jeg bliver faktisk virkelig ked af det på dine vegne. Nu overvejede jeg at lægge en kommentar allerede i går, men tænkte at jeg hellere burde lade være, og ikke dvæle ved det. Men altså – can’t help it – hermed virtuelt trøstekram fra mig, også selvom du ikke har behov for det…

  • Reply
   Lillemor
   9. oktober 2017 at 21:30

   Trøstekram modtaget 🙂 Og altså jeg tror at årsagen til at jeg ikke tager kommentarerne til mig er, at det jo egentlig ikke er rettet mod MIG. Det er rettet mod Lillemor…en blogger. En fiktiv person vel sagtens.

 • Reply
  Høgen 🦅
  23. januar 2023 at 13:16

  “Jeg undrer mig over at der – sådan helt seriøst – findes folk der ude, som gider bruge to minutter af deres dyrebare liv, på at gå ind og skrive fuldstændig latterlige (og grinagtige!) kommentarer på fremmede menneskers blog.”

  Har du overvejet, at når vi klager over din digitale fremtoning, så skyldes det måske, at vi føler os uretfærdigt behandlet? Jeg brød mig f.eks. ikke om dit blogindlæg, hvor du opfordrede kvinder til at udskamme mænds kønsdele, fordi det lynhurtigt kommer til at fremstå, som om at du sætter lighedstegn mellem mænds manglende udrustning, og mænds værdi som menneske. Desuden har Posterlounger opfordret mig til at kontakte dem, og gennemgå min oplevelse med dit blogindlæg. Selvfølgelig tager de afstand fra den slags. Du er ikke nogen særlig god ambassadør for dem, når du gør den slags. Huske på dine privilegier og indflydelse – det forpligter! Du er ikke et uskyldigt lille lam!

Svar