Ærlig snak Gode råd

Da Lillemor mødte en læser…og nåhr ja, også 20% til dig!

20171129_220330

20171123_194936

(Der er lige en masse bla. bla. bla. og så kommer der en lækker rabatkode til Nilens Jord på 20% 😉. So stay tuned)

Sidste uge havde jeg muligheden for at invitere en læser med, til et event som FyrstenogFruen, Karmamilli og Nilens Jord havde stablet på benene. Jeg var mildest talt spændt på at møde en, der læser fast med her på bloggen. Også en smule nervøs. For let’s face it. Jeg er jo lige dele Tina og lige dele Lillemor. Og hvad nu hvis læseren havde forventninger om, at jeg sad og var hamrende sjov hele tiden og fyrede vittigheder af i én stor pærevælling? Bevares, jeg har da mine sjove øjeblikke, men jeg er da også hende med persille mellem tænderne og dårlige jokes.

Da jeg var på vej hen mod Tony’s på Østerbro (en del af ‘Madklubben’), var det lidt som at skulle på blind date. Da jeg trådte ind kunne jeg ikke lige se min date, men pludselig stod hun der…TINA! Tina fra Roskilde. Vi gav hinanden en ordentlig krammer og det viste sig, at hun grinte lige så meget som mig og at vi faktisk havde en del til fælles. Eksempelvis photobombede hun et billede, som FyrstenogFruen var ved at tage med sin læser…det er jo ret meget noget jeg også kunne finde på at gøre.

Så hun var en god date! I besiddelse af en god omgang humor og i øvrigt en blomstrende Instagram profil (@tina_madsen_), spækfyldt med instagram-venlige billeder og konkurrencer (måske noget for dig?). Vi sludrede, drak rødvin og spiste lækker mad, sammen med de andre bloggere og deres læsere.

Så var det tid til en hudanalyse. Og i og med at jeg er udstyret med en sandpapirshud, som de fleste tømrere nok ville være en smule fascineret af, udstyrede Nilens Jord mig med følgende produkter, som jeg så efter kun en uges brug, KLART kan anbefale jer, hvis I også lider af tør hud:

(Ved at klikke på produktet, kommer du direkte til info samt køb på Nilens Jords hjemmeside)

Morgen:

Jeg renser ansigtet med Micellar Cleansing Water hver morgen. En lille smule kommes på en vatrondel og nattens snavs renses skånsomt væk og fugter huden. Kan også bruges som make-up fjerner.

20171129_205823

Derefter påføres øjencremen med hyaluronsyre, som er fuld af E vitamin og naturlige olier. Øjencremen påføres huden under øjnene med ringefingeren (på den måde påføres det så gelende som muligt) og i et lille strejf ud til toppen af øret.

20171129_210207

Dernæst påføres serum de steder der ikke er påført øjencreme. Serum har en masse aktive virkestoffer fra vitaminer og mineraler, som dermed styrker effekten af den dagcreme der derefter påføres.

20171129_210236

Anti Age ansigtscremen er en creme med ekstra fugt og som der ud over er med til at øge elasticiteten og forbedre hudens struktur. Så efter serum kommer jeg denne creme i ansigtet. En tør hud som min har behov for enormt meget fugt, hvorfor lige den her creme er ekstra god.

20171129_205733

Make-up:

Derefter kan make-up lægges! Jeg bruger følgende:

Skin Velour Foundation som er en UTROLIG god foundation, der dækker vanvittigt godt.

20171129_205711

Derefter lægger jeg en lille smule Creamy Touch Blush på kinderne, som giver en fin lyserød glød.

20171129_205632

Så lægger jeg mascara og jeg er aller mest pjattet med denne her Full Look Mascara. Som jo i øvrigt er ret billig, sammenlignet med mange andre mascara.

20171129_210143

Øjenbrynene putter jeg en smule pudder på…det lyder tosset ik’? Jeg vidste ikke at det var en ting. Men det er det tilsyneladende. Brow Powder kaster bare en lille blød skygge på øjenbrynene, så de ikke fremstår sådan helt firkantede og unaturlige. Det ser meget naturligt ud, og netop derfor er jeg gået hen og blevet ret pjattet med lige netop denne pudder.

20171129_205651

Nogle gange lægger jeg en eyeliner. Deres flydende eyeliner bruger jeg engang imellem, men jeg kommer som oftest til at ligne en panda, da jeg ikke helt kan styre den tynde streg. Så oftest bruger jeg faktisk en ganske almindelig gammeldaws eyeliner. Dog har jeg fået anbefalet denne her eyeliner-pen, som skulle være enormt nem at arbejde med, så man undgår panda-looket! Med mindre det foretrækkes naturligvis.

Slutteligt giver jeg lige ansigtet en swing-om med Bronzing Powder, der lige tilfører en lille ekstra glød til ansigtet. Den skal egentlig kun lige lægges ved kindbenene og et lille strejf i panden, men Lillemor er sgu ikke nærig med den! Det er sket at der også kommer lidt på næsetippen og i resten af hovedet (rebel, jeg ved det!)

Aften:

Om aftenen går jeg i bad og fjerner make-up. Idet min hud er så tør som den er, er jeg anbefalet at holde mig fra vand, så den tørre hud ikke provokeres. Derfor renser jeg make-uppen af med Nilens Jord Rensemælk. Ud over at fjerne make-up og rense, påfører den nemlig også huden enormt meget fugt. Efter rens tørres resterne af med en fugtig vatrondel.

20171129_223142

For at fjerne de sidste rester af urenheder, bruges skintonic ligeledes på en vatrondel.

20171129_205754

Og så er vi tilbage til at påføre øjencreme, serum og så slutteligt anti-age cremen. Og så er vi skisme da også ved at være i mål!!

Og dog…Sidste ting er at jeg ca. én gang om ugen, benytter mig af Nilens Jords Face Scrub, som fjerner døde hudceller og tilfører masser af fugt og pleje.

20171129_205851

Jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer, så I får hele

20% på alt

fra Nilens Jords netbutik. Det er altså både ansigtspleje, make-up, pensler og børster og gaveæsker, hvis du lige står og mangler den slags her til jul 😉

Koden til Nilens Jord er:

tina20

(gælder til og med 3. december)

Til info er der tale om reklamelinks/affiliate links, som jeg lige skrev en lille smule om HER. God shoppe lyst!

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  1. december 2017 at 17:18

  Fedeste samarbejde ever 🙌🏻

  • Reply
   Lillemor
   6. december 2017 at 23:06

   Ja sgu!!

 • Reply
  Sandra
  1. december 2017 at 21:14

  Seriøst, ikk… Gør du det her hver dag? Jeg har ikke engang børn, og jeg synes det virker total uoverskueligt at bruge SÅ mange produkter 🙈

  • Reply
   Lillemor
   6. december 2017 at 23:06

   Ha ha! Altså for et år siden, gjorde jeg ærligt en dyd ud af at se, hvor mange dage min mascara kunne holdt. Nu renser jeg hver dag, morgen og aften!

Svar