Ærlig snak Gode råd

Hvid januar (sagde ingen mor nogensinde)

20180105_174223

Okay, så jeg troede at begrebet “Hvid Januar” dækkede over termen, at drikke hvidvin i januar, i stedet for rødvin. Og det skal bestemt ikke hedde sig, at jeg ikke er fleksibel! Jeg kan godt kaste mig over den hvide væske, hvis der ligefrem er en vin religion der insisterer på det! Man er vel rettroende vin fundamentalist! Men lige som man tror at man gør, som den store Vin Gud befaler, er der en pisse irriterende Lillefar, der ødelægger min tilbedelse og informerer mig om, at Hvid Januar angiveligt slet ikke betyder, at man skal drikke hvidvin. Men at man skal holde sig helt væk fra skidtet. Og her har man rendt rundt og shoppet chardonnay for hele mad budgettet?!

 Men hvorfor? Hvorfor må man ikke drikke vin lige pludselig? Hvad er nu det for en tosset religion? Ja, jeg spørger jeg bare! Det alvidende orakel Lillefar, informerede mig så om, at det åbenbart betyder, at man skal tage fri for alkohol en hel måned. Og det er jo nærnest som at læse kinesisk! Jeg forstår hverken hvad der står eller hvad der menes.

Jeg siger i stedet: Når vi er færdige med at hylde Chardonnay Guden her i januar, så lad os da for fanden tilbede Bourgogne Guden i februar?!

HVEM ER MED MIG?!

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Ulla
  5. januar 2018 at 18:18

  Det er altså en m e e e e g e t mörk årstid! Vi har virkelig brug for alle de vítamíner vi kan få fat í, og både den hvide og röde er da lavet af frugt som er badet í en masse sollys! Det hjælper helt sikkert på immunforsvaret (pest og víra hvorend man er í denne årstid, ikk?) og man får jo også varmen af et glas eller tr…to,og så sparer vi jo på varmeregningen! Jeg er med!

 • Reply
  Camilla
  5. januar 2018 at 18:53

  Jeg er jo lige ved at få de skønne røde dråber, der skal forsøge Disney sjov galt i halsen 😱 jeg er all in på at pakke den mørkeste måned ind i vin vin vin – skål 🍷

 • Reply
  Anette
  5. januar 2018 at 19:55

  Jeg har lige slikket glasset for de sidste dråber hvidvin… der i øvrigt var rester af flasken som blev hældt i den risotto jeg lavede til aftensmad. Jeg har aldrig hørt noget så dumt som at sige nej til vin med mindre man skal køre altså… skål 🍷

 • Reply
  Ballinogbaby
  5. januar 2018 at 20:37

  Ej men det er da det dummeste jeg længe har hørt! Så er man jo også helt ude af træning når foråret kommer og rose sæsonen sætter igang😱

 • Reply
  Nina W.
  7. januar 2018 at 16:35

  Jeg er på.

Svar