Ærlig snak Life of a mom

Hvor blev Lillemor af?

20180916-064314.jpg

Der har været lidt stille på bloggen. Og det skyldes altså hverken skift af job (som var tilfældet sidste år, da jeg fulgte min mavefornemmelse og skiftede job), skilsmisse fra Lillefar eller det faktum at jeg har brugt fritiden på at udstoppe mine børn. Selvom sidstnævnte har strejfet mine tanker af og til. Det skyldes ganske enkelt at tiden har løbet hurtigere end mig, de sidste uger.

Kender I ikke det? Hvor hverdagen barer kører med 220km/t og man bare er i kontant galop for at følge med? Mit væggeur ringer klokken 05.40 om morgenen. Jeg arbejder fuld tid. Og ofte sidder jeg først ned klokken 20.30 om aftenen, efter madpakke smørning, madlavning, putning og den absolut mest overfladiske rengøring/oprydning jeg kan komme i tanke om, så kommunen ikke pludselig kommer rendende. Og når jeg så endelig har Lillemor-tid, er det altså ikke altid at overskuddet lige er til at skrible blog indlæg.

Men frygt ej!! Jeg synes stadig at børn kan være irriterende, at nogle situationer og emner kræver Lillemor fordybelse og at alt nævnte skal skribles ned på bloggen. Så I slipper altså ikke helt for mig endnu!! For de af jer der ikke er klar over det og har levet i en jordhule, så er jeg jo altså ret aktiv på instagram under navnet @lillemorblog. Så hvis du trænger til et lille pift Lillemor når jeg er for sløv på bloggen, så følg med der ?.

Og hav så lige en pisse god søndag!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar