Ærlig snak De der mænd dér Er jeg den eneste der?

Hvad synes du (helt ærligt!) om Valentine’s Day?

untitled-artwork-10.jpg

Nu skal du være ærlig…sådan HELT ærlig. Hvad synes du om Valentine’s Day? Får du lyst til at sætte tænderne i nougatfyldte hjerteformede chokolader? Alt imens du mærker følelsen af sommerfugle, der danser en kærlighedens dans i maven på dig? Eller har du mest lyst til at springe hver en hjerteformet ballon du møder på din vej og sparke din mand i skridtet, hvis han skulle være så fræk at komme med blomster på denne “Kærlighedens Dag”?

Jeg hælder nok mest til sidstnævnte. Men Lillefars klokkeværk vil bestå, idet både han og jeg er aldeles enige om, at denne dag på ingen måde skal have særstatus i vores liv. Jeg har aldrig haft et behov for at få hverken blomster, chokolader eller hjerteformede entrecôtes til aftensmad denne dag. Faktisk vil jeg helst undvære. Og det er bestemt ikke fordi at jeg ikke kan lide blomster! Eller chokolade for den sags skyld (hvem kan ikke lide chokolade?!). Faktisk bliver jeg enormt blød i knæene, når Lillefar af og til tager en buket med hjem. Hvorfor? Fordi at jeg bliver vildt glad ved tanken om at han har cyklet forbi en blomsterbutik og tænkt: “Hende Lillemor skal sgu’ have en blomst, fordi hun er dejlig!”. Det er dét der er fedt. Hvis det derimod var TV reklamer eller supermarked bannere der hypnotiserede ham til at købe en blomst “fordi man skal”, så ville jeg måske have lyst til at lade mine tær spille en lille melodi på hans indbyggede klokkeværk.

Når det så er sagt, så er jeg meget velvidende om at jeg måske hører til mindretallet og at mange af mine med-kvinder har ret store forventninger til denne dag! Og jeg er på ingen måder for fin til at være åben over for andres syn på ‘højtider’ som Valentine’s Day. Så derfor kunne jeg vildt godt tænke mig at høre, hvad DU synes om denne Kærlighedens Dag? Jeg hører selvfølgelig gerne fra jer der er af samme holdning som mig. Det er da meget rart at vide at jeg ikke er alene ? Men jeg er også enormt interesseret i at høre fra jer der ELSKER dagen og har forventninger til partnerens præstation.

Forventer du nougat og roser? Hvordan plejer I at fejre dagen? Og vil du blive skuffet hvis du ikke får noget?

I 2015 skrev jeg faktisk også et indlæg om Valentine’s Day. I det indlæg havde jeg spurgt nogle venner og veninder, hvad deres syn på Valentine’s Day var. Du kan finde indlægget HER. Mit yndlingscitat er i øvrigt:

– Han har aaaaaldrig husket den. Til gengæld husker han “bøf og blowjob” dag. Og så vidt jeg ved, var der sgu ikke en “Saint Blowjob” i nogle historiebøger.

Kommenter endelig nedenfor! Jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer. Og hvis du bare har lyst til at læse et gedint Lillemor-indlæg, så kan du klikke lige HER.

You Might Also Like

46 Kommentarer

 • Reply
  Anne Mette
  29. januar 2019 at 17:33

  Vi (min mand i 8 år og jeg )har egentligt aldrig gjort det store ud af Valentinsdag. Har fået blomster et par gange, men vi har også bryllupsdag en uge inden hvor vi fejre vores kærlighed. Jeg håber måske lidt på blomster, men har det fint med hvis han ikke har købt noget. Men for et par år siden hørte min dengang 5-årige datter om dagen i en Barbie serie eller et eller andet, og syntes vi skulle fejre det. Så vi tog ud at spise på restaurant alle tre. De havde pyntet fint op og havde Valentinsdags menu. Min datter og jeg gik i forvejen og fik et bord. 10 minutter efter kommer min mand ind med en kæmpe buket blomster og hjerteformet chokoladeæske til min datter og jeg. Hendes ansigt strålede og hun blev så glad og genert, som var det hendes første kæreste der havde givet hende det. Det gør at jeg får lyst til at fejre det igen og blev langt mere rørt end hvis han bare havde købt det til mig😍

  • Reply
   Anne Mette
   29. januar 2019 at 19:41

   Så all in all. Det er hvad man gør det til. Jeg synes det er lidt opreklameret at skulle fejre sin kærlighed på en bestemt dag, men også lidt hyggeligt hvis man ikke lægger for meget pres på!

 • Reply
  Jeannette
  29. januar 2019 at 17:57

  Ud med den🙏 Er absolut ikke tilhænger af den…

 • Reply
  Heidi Nanberg
  29. januar 2019 at 18:28

  Helt enig med dig. Ud med skidtet. Endnu en forbruger fest for butikkerne… Har heller intet behov for den.

 • Reply
  Tarkoflen
  29. januar 2019 at 18:40

  Det bliver et stort nej tak til Valentinsdag herfra.

  Eneste gang jeg er blevet glad for og har fået et valentinskort var for 10-12 år siden da min kære bedstemor havde sendt mig et valentinskort til den single udgave af mig, det synes jeg sgu var ret sødt 💕

 • Reply
  Lene
  29. januar 2019 at 18:49

  Jeg har ikke noget behov for at fejre kærligheden på en særlig dag. Min mand har det heldigvis på samme måde… Jeg finder det forunderligt at en følelse som kærlighed skal have en særlig dag… måske er jeg gammeldags, men den er der hver dag og skal hyldes hver dag. (Måske ikke med chokolade hver dag… Og så igen, hvorfor ikke?)

 • Reply
  Pia Kallehauge
  29. januar 2019 at 19:30

  Jeg synes valentines er en fin dag til de mænd der har brug for et lille puf eller et vink med en vognstang.
  Min mand nægter(!) at lade sig manipulere til at købe noget som helst. Det gør mig nu heller ikke noget, hvis han da som lillefar indimellem købte en buket fordi han synes jeg fortjener det… men det gør jeg tilsyneladende ikke og så bliver jeg altså lidt ekstra misundelig på valentines dag hvor mange får et lille kys og en kærlighedserklæring

 • Reply
  Majken
  29. januar 2019 at 19:33

  Det er en dag som alle andre – jeg har hverken højere eller lavere forventninger til nougat og blomster denne dag end årets andre almindelige dage.

 • Reply
  Lene Olesen
  29. januar 2019 at 19:33

  Jeg syntes nøjagtig det samme som dig😜❤️🍫🌹

 • Reply
  Maja
  29. januar 2019 at 19:35

  Vi fejrer det ikke. Men jeg regner med at få blomster – men kun fordi manden er blomstersælger 😂

 • Reply
  Nina
  29. januar 2019 at 19:38

  Jeg er fuldstændig på din side her. Blomster og chokolade er i min optik til spontane “jeg synes du er helt vildt dejlig” dage og ikke noget, der skal skemalægges. Men nu er jeg også heldig med en mand, som rent faktisk gør den slags. 😀 måske jeg så anderledes på det, hvis jeg ikke var.

 • Reply
  Marianne
  29. januar 2019 at 19:40

  Jeg er fuldstændig på din side. Nogle gange spekulere jeg over om det er fordi jeg er for gammel😬 jeg havde fundet sammen med “the one” inden Valentines Day blev et hit i Danmark. Men igen – det er ikke sikkert jeg var hoppet på det alligevel. Det mest romantiske min mand kan gøre for mig, er at arrangere noget, der inkludere vi kan komme i ikea 😆😆😆❤️

 • Reply
  Nanna
  29. januar 2019 at 19:43

  Altså… Jeg har det sådan lidt både og. Jeg hader egentlig ideen om at der er andre der skal fortælle mig at lige netop den her dag, er super romantisk, og at vi skal fejre kærligheden. Men når så jeg ser alle de andre kvinder der får gaver og blomster tænker jeg “øv, det vil jeg også have. Jeg får heller aldrig noget”. Det er sgu ikke nemt at være min mand.

 • Reply
  Astrid
  29. januar 2019 at 19:45

  Jeg er helt enig med dig. Det er noget amerikansk pis, som de bare kan beholde “over-there” sammen med alt mulig andet bras. Ikke om jeg synes det er romantisk. Bvadr…..og så alligvel er jeg jo ik bedre, end når han så en gang i mellem (i år er 11 valentinsdag…) beslutter sig for alligevel at købe en dusk med hjem (selvom vi jo ik fejrer Valentins og det ved vi godt) så blir jeg glad og blød i knæene….for jaja, det er valentinsdag og det er derfor, men det har trods alt husket ham på og givet han lyst til at købe en blomst…..
  Såååååå hejhej dobbeltmoral….men det passer jo meget godt med “over-there”🤪

 • Reply
  Lonni
  29. januar 2019 at 20:03

  Jeg vil – som dig – helst have blomster eller komplimenter enhver anden dag. Ville hade, hvis det kun var den 14. februar – eller endnu være hver fredag – jeg blev husket.
  Efter at have været single i næsten 6 år, er det bestemt heller ikke årets fedeste dag.

 • Reply
  Lotte
  29. januar 2019 at 20:13

  Jeg er absolut ikke tilhænger! Alle andre dage bliver jeg glad for en uventet gave, men den dag håber jeg hvert år at han ikke kommer med noget. For så virker det ikke ægte, men som noget han bør fordi det er d.14/2. Heldigvis er jeg sluppet for det de sidste 10 år, så mon ikke han går udenom igen i år 😊 Han kom btw hjem med et glas summerbird lakrids/chokolade mandler her til aften…bare fordi ❤️(Min totale favorit😋)

 • Reply
  Marianne
  29. januar 2019 at 20:30

  Tænker ikke specielt meget over dagen (kun når jeg ser reklamer 🤪) og “forventer” heller ikke noget fra min kæreste på den dag – men når det er sagt, så vil hans klokkeværk da få lov at bestå, hvis han synes jeg skal have en blomst el chokolade på den dag 😉

  • Reply
   Lillemor
   1. februar 2019 at 10:41

   Hej Marianne. Jeg er helt enig med dig! Og dejligt at hans klokkeværk vil bestå 😃. Klask fra Lillemor

 • Reply
  Leise
  29. januar 2019 at 21:43

  Før i tiden betød Valentinsdag intet for mig……men så blev min datter Kamma ❤️ født d.14. februar 2013…….nu er det en meget speciel dag for både mig og min mand pga hende 💖

 • Reply
  venterpaavin
  29. januar 2019 at 21:44

  Vores dejlige forældre blev kærester 14. februar 1978 – længe før Valentinsdag kom til Aalborg. De har altid fejret denne dag – så i mine øjnene er den deres. Uanset om jeg har været i forhold eller ej. Det er deres kærestedag og ikke andet (:

 • Reply
  Sørine
  29. januar 2019 at 21:46

  Jeg synes, det er unødvendigt, opreklameret og amerikansk… Men jeg er også single 😂😂😂 (men jeg forventede altså heller ikke noget, da jeg var gift😉 har aldrig fejret den…)

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:47

   Det er netop enormt amerikaniseret 🙂

 • Reply
  Sørine
  29. januar 2019 at 21:48

  Hov – i øvrigt har jeg det på samme måde med Halloween 🙈

 • Reply
  Merete
  29. januar 2019 at 22:13

  Hej..
  Jeg har det som dig. Og har det forresten på samme måde med halloween, som jeg er mere eller mindre tvungettil at fejre med 4 børn. Det er amerikanske traditioner, der ligesåstille gennem massiv reklame har sneget sig ind og er beløbet “traditioner”. Jeg vil meget hellere have blomster ( læs:chokolade) af manden min, fordi han har lyst til at forkæle, end dem han bliver presset til at købe 😊😊

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:47

   Merete, jeg er såååååå enig. Og i virkeligheden er jeg også enig ift Halloween. Den er bare så meget sværere, fordi det er en beslutning på børnenes vegne. Vi er derimod voksne nok til at sige: Vi gider da ikke købe blomster til overpris, bare for at tilfredsstille butikkernes indtjening! Næ, vi køber blomster ugen efter!

 • Reply
  Camilla
  29. januar 2019 at 22:34

  Jeg synes altså det er lidt hyggeligt❤️ jeg er enig i, at kærligheden ikke skal ‘fremtvinges’ særligt denne dag, og ideelt set bør kærligheden vel være allestedsværende i hverdagen…men synes da det er skønt at fejre en kærlighedens dag. Det er jo også en dag, hvor man kan lave et fint kort til sin veninde, yndlingslærer eller naboen, og handler jo ikke om at overgå hinanden med dyre Instagram-venlige diamanter. Jeg har været i USA og fejret Valentines Day på en highschool – og fik en masse balloner, hjertekort og chokolade….herhjemme fejres det dog i lidt mindre skala, især efter vi blev forældre til vores første barn en Valentines dag. Nu står den altid på børnefødselsdag den 14. Februar, og det er vel den ultimative kærlighedserklæring (og parforholds-test, når 28 unger entrerer matriklen😉)

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:44

   Du har så ret! Det er den ultimative parforholdstest at lægge hus til en børnefødselsdag!! Lidt på samme niveau som at samle IKEA skab. Jesus! Og derfor synes jeg lige præcis at I fortjener at fejre den dag 🙂 Så er der nemlig en reel grund. Kærlighed til dig!

 • Reply
  Charlotte
  29. januar 2019 at 23:25

  Jeg har det fuldstændig ligesom dig! Det er simpelthen noget overvurderet pladder! Jeg vil meget hellere have en buket blomster fordi min kæreste selv fik ideen, og ikke fordi en Amerikansk tradition sagde det🙄 Han er forresten også altid væk med sit arbejde i den uge, så det kommer vi fint udenom😅
  I forhold til bøf-og-blowjob-dagen, så falder det på min fødselsdag, så det kommer vi også pænt udenom😂

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:42

   Ha ha! You lucky bastard!! Bøf og Blowjob…pfff! Lillefar fik boller i karry sidste år. Så ved han hvad der venter ham, hvis han nævner Bøf og Blowjob dag! 🙂

 • Reply
  Inni
  30. januar 2019 at 0:14

  Jeg har altid syntes, det var noget pjat med alle de roser på denne ene dag. (Selv om jeg også altid kan spise nougatfyldt chokolade, uanset hvilken form det har). Men efterhånden synes jeg egentlig, det kunne være meget rart med en kærestedag – mest fordi det er så svært at indfange min mand til tosomhed resten af året. Jeg forventer dog ikke, at han deler mit synspunkt, så jeg vil sandsynligvis gå i gulvet af overraskelse, hvis der lander en buket roser på matriklen den 14. februar. 😀

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:41

   Inni for filan, min trofaste læser! Jeg er enig, det er super vigtigt med kærestetid. Det er bare om at få en dato i kalenderen 🙂 Det er vigtigt med tosomhed…hvor man kan spise nougtfyldt chokolade 😉 Kærlighed fra Lillemor

 • Reply
  Hanne
  30. januar 2019 at 11:47

  Ligeglad med Valentine – men ville blive glad, hvis jeg, og min mand, kunne huske vores bryllupsdag 🙂 Ang. bryllupsdag står der 15-3 i min mands favør – og så har vi glemt det de øvrige 12-13 gange 🙂

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:39

   Ha ha ha!! Jeg tror jeg er lige som dig. Et år efter Lillefar og jeg blev gift, kunne ingen af os huske bryllupsdatoen! Pinligt.

 • Reply
  Sabrina
  30. januar 2019 at 11:50

  Jeg har fødselsdag 14. februar og får derfor altid gaver, og for mig er det en speciel dag af dén grund ✌️🤩 Jeg er egentlig ikke til påtvungne dage, hvor der bør sættes pris på kærligheden, mor eller far – men samtidig synes jeg faktisk det er en fin reminder til en kærlig gestus og en lille ting, især for de som måske ellers glemmer det i hverdagens hamsterhjulsræs. Jeg kommer aldrig til at blive en blomster- og chokoladepige, og jeg slipper da også for nogensinde at blive skuffet over en glemt Valentinsbuket, men min fremtidige mand må også hellere glæde mig spontant end at føle press over at skulle gøre det på bestemte datoer 😅

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:38

   TILLYKKE 🙂 Og jeg er enig. Det er da 1000 gange bedre at blive overrasket med blomster og chokolade spontant, end at få det på en dag hvor butikkerne siger at man skal! Hep fra Lillemor

 • Reply
  Fantasja
  30. januar 2019 at 14:35

  Egentlig har jeg altid syntes den dag var noget BULLSHIT, og har aldrig holdt det. Men men som alderen trykker i skone, min store 32 år, så erjeg nok blevet en smule mere, nååå00h hvor sødt når dem i omgangskredsen deler ud af deres romantiske aftener for ikke at tale nætter 🙂 hvis man er i et forhold hvor den romantiske del erlidt død, så kan denne dag være en god reminder på at minde en om kærligheden, er man dygtig til det, kan det os være et lille pft ekstra mN lige kan gøre den dag, det sgu sødt syntes jeg. Alt der handler romantik labber jeg i mig 😀 men herhjemme betyder den intet så jeg æder det råt fra andre :_D elsk for helvede, og dyrk den dag alt det man ville, jeg hepper

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:37

   Altså jeg føler mig pludselig røv gammel!! Ha ha!! Men ja, det hele begynder da at hænge lidt med årene og det er da rart at blive mindes om, at man stadig er elsket, selvom man er blevet ufrivillig indehaver af et sæt hængebabser og dertilhørende hængerøv. Og jeg er, lige som dig, fortaler for at vi fejrer kærligheden! Men synes det er ærgerligt at man indskrænker det til den dag, fordi “man skal”. Klask og kærlighed fra Lillemor

 • Reply
  Nina W.
  30. januar 2019 at 15:06

  Det samme som dig. 🙂

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:34

   Stærkt!

 • Reply
  Sabi
  30. januar 2019 at 17:58

  De første par år vi var kærester gik vi begge meget op i Valentins dag.. Nu efter 5 år som kærester og forældre til en tumling er vi blevet enige om at droppe gaverne, men vi skal stadig hygge med slik og film. Vi vil hellere fejre vores kærlighed til hinanden på vores års dag. Vi ved jo også begge to at jeg helst vil have gaver fra Matas, som han ikke forstår og han helst vil have noget Playstation lort, som jeg heller ikke forstår. Så hvorfor bruge tid og energi på det!

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:34

   Ha ha ha, PLaystation lort! I so agree. Jeg synes egentlig heller ikke som sådan at det er strengt forbudt at fejre kærligheden og at blive mindet om den på en dag. – så længe man også kan finde ud af at fejre kærligheden årets resterende 364 dage! Klask fra Lillemor

 • Reply
  Christina Pedersen
  30. januar 2019 at 23:03

  Vi herhjemme holder ikke Valentines Day. Vi behøver bestemt ikke en “mærkedag” for at vise vore kærlighed til hinanden, vi kan sagtens give hinanden blomster, chokolade, en god middag eller en tur i biffen. Vi kan udmærket gøre det med vore børn men også uden og vi elsker det og hinanden, stadig 13 år efter ❤

  • Reply
   Lillemor
   31. januar 2019 at 17:32

   Årh hvor lyder det bare mega meget som ord der kunne komme ud af min egen mund!! Klask fra Lillemor

 • Reply
  Lise C.
  31. januar 2019 at 19:44

  Vi fejre som sådan ikke valentine dag, men vi plejer at købe en eller anden lille sjov ting til hinanden og se noget krimi eller stand-up i tv’et og æde bland selv slik, mere sådan for at tage pis på det romantiske i dagen. 😂

 • Reply
  Charlotte
  31. januar 2019 at 22:09

  Er helt på linje med dig Lillemor. Og min mand også for den sags skyld 👍❤

 • Reply
  site1564.vzshop.info
  3. februar 2019 at 8:33

  I’m just commenting to make you be aware of what a fabulous discovery our girl encountered studying your site. She figured out a lot of things, most notably how it is like to have a very effective teaching character to let many more completely comprehend chosen problematic things. You actually did more than visitors’ expectations. Thank you for providing such priceless, healthy, explanatory not to mention unique tips about that topic to Jane.

Svar