Ærlig snak Life of a mom Skrupskøre børn

Lørdag morgen kl. 06.11

screenshot-20190309-065737-instagram.jpg

Det er lørdag morgen. Klokken er 06.11. Kummefryseren og Mandlen holder meget af den der leg der hedder “I hverdagene vil vi ikke stå op og åbne vores øjne før klokken 07.30, men når det er weekend er et sted mellem klokken 05.20 og 06.15 vel passende? Man skal jo have noget ud af weekenden!”. En lorteleg som alle forældre hader. Vi prøver egentlig at være ret bevidste her hjemme, om hvornår (og i hvor lang tid!) de får lov at sidde og stirre ind i en skærm. Men når det er lørdag morgen, på dette fuldstændige vanvittige tidspunt, så priser jeg mig virkelig lykkelig for Tante iPad og Onkel Netflix. Og ikke mindst at de har fået en alder, hvor de godt kan være oppe, uden at sidde klistret fast til mig som velcro. Så SHOUT OUT til alle jer der på 2. time sidder og bygger LEGO tårne og laver perleplader. Må Kaffebønne Guden være over jer. Lige om lidt er det jer der ligger i jeres seng og lige kan nappe en halv time mere ☕❤

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Lotte
  9. marts 2019 at 7:10

  Fuldstændig samme scenarie her. Den yngste får både ipad og chokolademad i sengen og jeg scorer lige 1 time mere på langs 😅 😴

 • Reply
  Lotte
  9. marts 2019 at 18:09

  …og pludselig fik det en ende. I det sidste års tid har pigerne her i huset bare snuppet deres ipad når de vågnede og vi har sovet sødt og godt imens. I dag skete det – bollerne var lune og nybagte, kaffen var varm, morgenbordet dækket…og der stod mig og bettefar med os selv. Lidt kredsen omkring pigeværelserne og lokken med hjemmebag fik damerne med på fælles morgenmad. Og GUD hvor jeg ikke savner de der uendelige morgener med duplo, Ramasjang og kold kaffe!

Svar