Ærlig snak Det shjaw! Fruen og Lillemor Gode råd

Forbrydelse betaler sig (åbenbart ikke for Lillemor)

screenshot-20190604-175841-instagram.jpg

Som nogle af jer måske ved, så har jeg jo en kriminel fortid, når det kommer til hønsehuse. Altså at bryde ind i dem. En god grillaften, med lidt for mange grill pølser (læs: lidt for meget vin ?), drev sidste sommer naboerne, Lillefar og jeg selv ud i endnu en overtrædelse af hønsehus-loven. For Fyrstenogfruen havde jo fået hønsehus. Med dertilhørende høns. Vi kogte et æg, Lillefar sleb stregkoden af ægget og i bedste Ninja stil, brød vi ind på deres grund og placerede det kogte æg i ægge-nettet i hønsehuset.

Flere skumle planer blev lagt. Man får faktisk ret mange gode idéer, når man har drukket et par flasker vin! Bl.a. at placere en ny høne, en fersk høne eller alternativt en udstoppet høne i hønsehuset. Strudse æg kom også på tale. Og selvom jeg er all in for øko æg, så var det meget fristende at købe for 450kr bur æg og placere i hønsehuset. Det ville sgu da få dem til at spærre øjnene op!

I lørdags var naboerne, Fyrsten og Fruen, Lillefar og jeg selv ude og hygge os. Børnene blev passet og vi sluttede aftenen af hos naboerne med bål og en øl. Nabo manden og jeg selv så vores snit til at udføre endnu en kriminel handling. Så vi fandt en pande frem og gav fire æg én over nakken på komfuret. I gadelygternes skær, sneg vi os de 150 meter hen til deres hus og hoppede over hækken (det er løgn, vi åbnede bare havelågen og gik ind. Det andet lyder bare lidt mere bad ass). Vi placerede de fire spejlæg i hønsehusets æggenet (redekasserne er oven over, bare rolig, hønsene kan ikke tilgå hverken æg eller spejlæg ??). Et voila! Perfekt kriminalitet udført.

Da vi forlod gerningsstedet, skete det… Enhver forbryders mareridt. Vi blev bustet. Med stegepande og spartel. Inklusiv æggerester. Fyrsten og Fruen havde besluttet sig for at forlade bål-festen og rette snuden hjem ad. Så i gadelygternes skær blev vi pågrebet, kun 100 meter fra friheden. Jeg overvejer nu at lægge min kriminelle løbebane bag mig og satse på det dér Jordemoder halløj og HR halløj i stedet. For jeg er åbenbart røv dårlig til at være kriminel.

Apropos ingenting, kan I så huske dengang jeg havde en rigtig lorte nat?

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Nina W.
    6. juni 2019 at 8:58

    Det er da go humor. 🙂

Svar