Det shjaw!

Sådan får du succes på Instagram

Jeg bliver ofte spurgt, hvordan man får succes på Instagram. Og jeg er selvfølgelig ikke bleg for at dele ud af min brede viden.

For det første er det eksempelvis fuldstændig forbudt at lægge noget som helst op uden filter. Lige som det er helt og aldeles utænkeligt, at I poster noget som helst madbillede, uden at der er en grøn plante, der fylder minimum 25% af billedet (Brug gerne hashtag #monstera).

I virkeligheden kan I lægge alt op. Selv billeder af en ostemad. MEN!! ALDRIG som billede nr. 1. Det er den sikre Instagram død. I vil miste minimum 75 følgere, hvis I gør det. Og vi ved jo godt alle sammen, at antal følgere er det vigtigste i verden. Vigtigere end den luft vi indånder. Så gør eksempelvis som billede nr. 2. Sildebens ostemaden. Alle elsker Sildeben. Sådan er det bare.

Det kan godt være, at det tager 25 minutter at forberede. Men vil I have Likes eller ej??

Vi ved også godt alle sammen, at det i virkeligheden ser sådan her ud, når vi treater os selv med en flødeskumskage fra bageren.

Men hvis det skal på Instagram (og det skal det jo… Ellers er det ikke sket) må I hanke op i jer selv og finde den mest hvide og mest blanke flade i hjemmet og gøre således:

Det kan godt at være, at kaffen er blevet kold. Men vil I have følgere eller ej?? Ja, jeg spørger bare! Og kold kaffe er faktisk noget os influencere må døjes med hver ENESTE dag!! Ja, hvem sagde livet som influencere var let?

Vi fortsætter Influencerskolen en anden dag. Selv tak. Klask fra Lillemor

@lillemorblog

(ironi kan forekomme)

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Jill
  8. oktober 2019 at 20:24

  Jeg elsker din humor og din geniale måde at skrive

  • Reply
   Lillemor
   4. november 2019 at 13:33

   Det er jeg bare så glad for at høre!

 • Reply
  Zeinab
  9. oktober 2019 at 8:17

  Genial post 😂

  • Reply
   Lillemor
   4. november 2019 at 13:33

   Taaaak 🙂

Svar