Svigermødre

Svigermødre… Suk #26

Det er virkelig sjovt, at det fortsat tikker ind med anekdoter om de dersens svigermødre (altså de der ikke stod forrest i køen, da der blev delt situationsfornemmelse og næstekærlighed ud). Der er virkelig virkelig mange af jer, der har nogle vilde historier! Da jeg startede med svigermor indlæggene for over tre år siden, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det var blevet til så mange historier! Men fortsæt endeligt! Selvom det er tåkrummende læsning…. så er det også lidt dragende, ik’?

Hvis du også har en anekdote liggende, så kan den sendes til lillemorblog@gmail.com eller som privat besked på min Facebook eller Instagram @lillemorblog  hvor jeg i øvrigt synes, at du skal hoppe ind og følge med, hvis du er til humor (vurder selv niveauet), sarkasme og anekdoter om livet som småbørnsmor.

Læs sidste indlæg om svigermødrene lige HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar