Svigermødre

Svigermødre… Suk #28

Næsten hver gang jeg smækker et svigermor-indlæg op, er der nogle, der tror, at det er min egen svigermor, jeg taler om! Det er det ikke, ha ha! Jeg har verdens sødeste svigermor! Det skrev jeg for nyligt om i indlægget HER, hvor der også står noget om strippertøj… for at forstå sammenhængen, skal man nok læse indlægget. Men kort og godt handler det om det strippertøj, som jeg havde købt til min 8 årige datter. Okay…det lød forkert. Læs nu bare indlægget!!

Nedenfor ser I en række anekdoter indsendt af jer søde læsere, der beskriver jeres – tør man sige – lidt mere akavede svigermødre. Vurder selv!

Hvis I også har en anekdote liggende, så kan den sendes til lillemorblog@gmail.com eller som privat besked på min Facebook eller Instagram @lillemorblog  hvor jeg i øvrigt synes, at I skal hoppe ind og følge med, hvis I er til humor (vurder selv niveauet), sarkasme og anekdoter om livet som småbørnsmor.

Læs sidste Svigermor indlæg lige HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  S
  26. februar 2020 at 7:41

  Min svigermor kalder også nogle gange sig selv for mor og ikke farmor. Jeg synes det er så grænseoverskridende. Samtidig med at hun åbenlyst elsker at skifte lortebleer og ikke spørger om hun skal/må men bare gør der – SÅ er man nemlig primær omsorgsperson. I det hele taget synes jeg, det er svært at italesætte de der grænser.

  • Reply
   Lillemor
   27. februar 2020 at 18:42

   Du har ret! Det må være svært at italesætte de ting, når det er en blanding af overtrædelse af ens grænser med også hjælp!

 • Reply
  Pernille
  9. august 2020 at 22:33

  Nr. 4: Wait what??! Det er da virkelig underligt. Er svigermoren blevet tjekket for noget personlighedsforvirring eller noget? (aner ikke om det er en ting, men wow)

Svar