Ærlig snak Det shjaw! Jordemoder-ting Life of a mom

Den dag for 9 år siden. Om et klyx og en kummefryser

For 9 år siden var jeg parat til at få min lille baby i armene. Lillefar havde lige givet mig et klyx. Jeg tror, at det var en helt særlig oplevelse for ham. Men hvem tør sige nej til en kvinde på over 100kg, der med ét spark, kunne gøre ham bevidstløs?

Den lille søde baby havde åbenbart ikke læst bogen om fødsler. For hun bøjede ikke hagen ned ad mod brystet og kiggede ned mod madrassen, da hun skulle ud gennem fødselskanalen. Niks, hun holdte hovedet højt og kiggede til siden heeele vejen ud. Hendes hovede fyldte derfor lidt mere, end det skulle. Ja, faktisk føltes det lidt som om, at det var en kummefryser, der kom ud af mig og ikke en baby.

9 år siden i dag. Tillykke min lille blonde Kummefryser. Bliv du bare ved med at hold hovedet højt ??

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar