Svigermødre

Svigermødre…Suk #36

Åh ja, der kommer mange “gode” kommentarer fra nogle svigermødre! Heldigvis ikke alle. Lad os prise os lykkelige for det ha ha! Jeg priser mig stadig lykkelig for, at jeg kun har haft gode svigermødre. Læs nogle klassiske eksempler på svigermor-udtalelser (altså for den dér gruppe svigermødre I ved nok) lige her:

Hvis I også har en anekdote liggende, så kan den sendes som privat besked på Instagram @lillemorblog, hvor jeg i øvrigt synes, at I skal hoppe ind og følge med, hvis I er til humor (vurder selv niveauet), sarkasme og anekdoter om livet som småbørnsmor.

Læs sidste omgang Svigermødre… Suk lige HER. Læste I forresten med forleden, da jeg var til sundhedsplejerske med Mandlen, og hvor han fik både Lillefar og jeg til at fremstå som havende et overforbrug af ALT, ha ha! Læs med lige HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Louise
    29. september 2020 at 20:19

    Den med Konrad ?
    Da præsenterede navnet på vores ældste (Arnold) sagde min mands faster: “jamen derfor kan han jo godt blive en sød dreng alligevel” ??

Svar