Ærlig snak Gode råd

Vind en ferie!!!

2015-01-08_16.55.10

Kære søde, smækre og mega-seje læsere!

TAK!

Jeg er altså en glad lille blogger-trunte! Jeg har nu delt mine tanker, glæder og frustrationer med jer i knap to måneder. Og I har ‘Liked’, delt og kommenteret mine indlæg og det er jeg skisme glad for! Det er rart at vide, at jeg ikke er den eneste i verden, der syntes at børn er møg-hamrende nederen nogle gange 🙂 Aaarh de er jo også meget søde…..når de sover. Ej det er pjat!! Nå, men hvorom alting er, så har jeres støtte betydet, at de høje herrer inde på Bloggers Delight (som jeg lige kort har beskrevet HER) nu mener, at jeg har så mange læsere, at jeg skal være en del af deres Premium gruppe. Og hvad dælen betyder så det? Det betyder kort sagt, at jeg ud over at fortsætte med at skrive indlæg til jer, også har mulighed for at introducere jer til nogle fede konkurrencer og linke til nogle fede produkter! Hvad får jeg til gengæld? Det afhænger af konkurrencen/produktet. Men et par håndøre pr. klik/pr. køb eller noget i den dur’.

Meeeen – for ja, der er et ‘men’. Et stort fedt MEN. Jeg har nemlig aldrig rigtig været fin på den. Hverken som person eller fx hvad angår tøj til mine børn (altså come on, de skider jo bare det hele igennem alligevel?). Jovist, mine børn går da pænt klædt! Men jeg er ærligt af den overbevisning, at man også sagtens kan klæde sine børn pænt på, til et rimeligt budget. Derfor lover jeg at jeg ikke overdynger jer med links, til ting jeg ikke selv ville kunne stå inde for. Der skal sku være plads til os alle. Også os fattigrøve!! Det vigtigste for mig med den her blog er nemlig, at få et smil på andres læber. Det jeg ALLER mest ønsker er, at få læsere. Jo flere smil jo bedre, ikke sandt? Så bottom line er: Jeg vil hellere have smil end penge. Så jeg lover at de links jeg kommer med, er noget som jeg syntes er rigtig fedt!

Og venner…..DÉT HER ER SKU DA FEDT!! For nu kan du/I nemlig vinde en ferie til en værdi af 12.000kr, blot ved at KLIKKE HER! Yep, du læste rigtig! Ved at klikke på linket, kommer du til Fri Ferie‘s hjemmeside, hvor du skal svare på det meget svære spørgsmål: “Hvor ligger Garda søen?”. Og jeg HAR været i Italien, så jeg ved det godt, men jeg siger det ikke til jer!! Og en sådan ferie, er sku da noget os fattigrøve godt gad 🙂 Så fangede du den ikke før, så skal du altså KLIKKE HER. Man svarer på spørgsmålet og bliver tilmeldt deres nyhedsbrev. Super nemt! Hvad får lillemor ud af det? 2,50kr pr. tilmelding. Jeg har allerede sagt mit job op som jordemoder og købt hus (så tilmeld jer lige ik?!). Og del gerne med dine fattigrøvs-venner!

Vi tager den lige én gang til for de helt langsomme… du skal KLIKKE HER 🙂

Dette er et sponsoreret indlæg!

Kh Lillemor

Mit navn er Tina. Jeg er uddannet jordemoder og har to børn jeg elsker og som driver mig til vanvid! Jeg bruger bloggen som afløb for tanker, glæder og frustrationer, dog set ud fra et sarkastisk perspektiv. Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOK eller Bloglovin’

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Emily
  12. januar 2015 at 23:07

  Det er virkelig fedt at du på ingen måde pakker det faktum ind at det er indlæg du for penge for! Thumbs up for det☺️

  • Reply
   Lillemor
   13. januar 2015 at 12:19

   🙂

Svar