Ærlig snak Det shjaw!

Billedbevis: så god (?) er jeg i et køkken!

På fredag skal jeg til Sverige. Lillefar, Kummefryseren, Mandlen og jeg selv er sammen med en røvfuld andre bloggere, blevet inviteret til Astrid Lindgrens verden og jeg glæder mig! Kummefryseren fylder faktisk 8 år på fredag, så jeg har lovet hende at vi fejrer hende i toget på vej til Sverige.

En dag skete der dog noget foruroligende. En dag hørte jeg min mund åbne sig (uden mit samtykke!) og sige: ”Jeg bager da bare en masse kanelsnegle og tager med”. Jeg HADER når det sker. HVORFOR kan vi ikke lige tale om tingene, inden jeg lover at bage kanelsnegle til X antal bloggere og deres familier? Og hvorfor lige kanelsnegle? Jeg har ikke ligefrem haft succes med at bage kanelsnegle? Måske I tænker: “Sludder, det kan alle da”. Men så har I ikke set den sidste portion kanelsnegle jeg bagte. Her er billedbevis.

20190521-192803.jpgPS: Det hjælper ikke engang at lægge dem op på en dyr tallerken, de er stadig grimme. Det plejer ellers at være et godt Blogger-trick. Dét og så lige en gang filter, så er den i skabet.

Nå, men ikke desto mindre bedrog min mund mig og lovede kanelsnegle. Så nu håber jeg at Hvedemels Guden er med mig på torsdag, når jeg skal bage kanelsnegle til 33 mennesker, der garantrisset gerne vil have mere end én. Eller…det vil de nok ikke, når først de har set dem.

Har jeg i øvrigt fortalt, om dengang Lillefar skyllede én af mine kanelsnegle ud i toilettet? Eller i hvert fald gjorde forsøget. Ikke engang toilettet ville have dem. Jeg kunne til gengæld sikkert have tjent gode penge på dem, dengang Ungdomshuset var i oprør. De ville da kunne nakke en betjent eller to tænker jeg.

Nå, men for at bevise, at det altså ikke er for sjov, at jeg siger at jeg er skidt i et køkken, så er her et billede af engang jeg bagte boller. Læg mærke til den lille detalje, at jeg holder ALLE bollerne i hånden, på én gang. Noget siger mig at de ikke skulle have haft 4 timer i ovnen på fuld smæk.

Er jeg i øvrigt den eneste, der mere end én gang, har prøvet at brænde ris og pasta på?

I øvrigt så har jeg jo den her føljeton kørende, hvor jeg opfordrer læserne (ikke mig selv, for Guds skyld) til at dele nogle NEMME opskrifter, som I tænker at andre kan få gavn af og som vil klæde middagsbordet. Jeg smækker selvfølgelig også et lille interview op af kokken. Hvis I har lyst til at være med, ville det være ret sejt. Se et eksempel på en nem hverdags ret HER som dine børn med garanti også vil kunne lide og se yderligere info.

Men wish me luck på torsdag, når jeg skal bage ?

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Heidi
  22. maj 2019 at 8:40

  Held og lykke til dig – og ikke mindst til fødselaren og de andre 31 der skal spise dine kanelsnegle…:) Et lille tip: Hvis du lægger dem i muffinsforme (inden du bager dem) bliver den lækre remons inde i formen/sneglen – og det er trods alt det der er lækrest i sådan en fætter. Og godt med glasur over så er der ingen der ser hvor “pæn” den er nede i formen.. God tur og tillykke til den 8. årige 🙂

 • Reply
  Venterpaavin
  22. maj 2019 at 12:03

  Jeg er alt for sjusket til, at bage, sådan i virkeligheden. Så sidst jeg bagte kanelsnegle, købte jeg en kasse ‘kvickboller’ og transformerende dem til tvivlsomme, men ganske okay kanelsnegle🐌🍪
  – K

 • Reply
  Katarina
  22. maj 2019 at 20:41

  Du kan evt lægge kanelsneglene i en bradepande tæt op ad hinanden, så bliver de lækre bløde ☺️

Svar