Ærlig snak Gode råd Projekt FitLivingMedTinaStorm

Jeg er for fed til det her sted…

2015-01-21_16.46.39

Okay okay okay, jeg ved det jo egentlig godt. Jeg fik sku lige et gåsebryst eller 50 for meget i min graviditet. Begge graviditeter faktisk. Det var min fetish! Til de af jer der ikke ved hvad et gåsebryst er…SKAM JER! Og gå straks ned i nærmeste bager og køb et og forbered jer på mundorgasme! Jeg forkælede lidt mig selv da jeg var gravid. For det må man jo godt når man er gravid…lidt i hvert fald. Da jeg så havde født tænkte jeg: “Liiige om lidt, så giver jeg den gas. Så skal de kilo smides. I hvert fald inden sommer! Så er jeg en sild igen”. Men…så var det lige at det her skete:

Ingenting

De kloge siger at et langsomt vægttab, er den sikreste vej mod et varigt vægttab. Og jeg har tabt mig 400 gram siden oktober. Så jeg tænker langsomt, men sikkert!! Mangler kun 10 kg, så er jeg fit igen! Eller…så er jeg tilbage på min før-graviditets-vægt-men-jeg-vil-stadig-gerne-lige-tabe-mig-5-kg-mere-vægt.

Nå, men hele pointen med det her indlæg er, at jeg lidt er begyndt at stalke en anden blogger. FitLivingTinaStorm. En forholdsvis ny blogger, men Oh My Lord, hun er inspirerende! Hun har nemlig selv født og tog lidt rigeligt på under sin graviditet. Men fanden tog ved hende og nu rasler kiloene af hende…altså på den gode måde! Man følger hendes rejse fra “fed til fit”. Der er saftsuseme billeder af blæver mave og det hele! Og selvom jeg bliver sådan lidt ør i hovedet, af alle hendes kloge ord (kvindemennesket er ved at uddanne sig kostvejleder og ved tilsyneladende hvad hun taler om), så VED jeg bare, at lortet virker. Jeg er specielt ret pjattet med DET HER INDLÆG.

Nu kan jeg jo godt lidt regne ud, at mange af mine læsere er mødre. Ja jeg er sku klog ik? Og måske er I fitte (hader jer!!) og måske er I lidt fedladne som mig (hey – ‘rund’ er også en form, ik?). Men uanset om man er mor, far, fit eller fed, så vil jeg vove at påstå, at man stadig kan få noget ud af hendes kloge ord. Så altså, uanset hvad, skal vi så ikke lige tage os sammen og tjekke hende ud? Det er jo trods alt stadig januar og vi må jo holde fast på de sørgelige rester af vores nytårsfortsæt… Der er både gode råd, mulighed for kostvejledning, tricks og opskrifter. Ahmen altså, så bliver det jo ikke nemmere. Du kan følge hende på Facebook ved at KLIKKE HER og på Instagram ved at KLIKKE HER.

Nu vil jeg spise mig et stykke kage og læse hendes blog og samtidigt glæde mig over, at jeg ikke kender hende personligt. Så kan hun nemlig ikke ringe og råbe af mig hi hi!

Kh Lillemor

Mit navn er Tina. Jeg er uddannet jordemoder og har to børn jeg elsker og som driver mig til vanvid! Jeg bruger bloggen som afløb for tanker, glæder og frustrationer, dog set ud fra et sarkastisk perspektiv. Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOKInstagram eller Bloglovin’

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Kasper O Christensen
  23. januar 2015 at 23:09

  Hej Lillemor

  Lillefar her…! Jeg er selv far til 3, hvoraf de 2 af dem knap er en 3. del igennem skoletiden, og den sidste over 18. Ved ikke om det kun er kvinder der skriver herinde, for har ikke lige nået til at få kigget yderligere på siden endnu, har lige noget jeg skal af med!
  Faldt over en artikel i ekstra bladet, ” Du Må Ikke Komme Med Til Min (Datters) Fødselsdag! Jeg kan ikke beskrive den følelse, der gik som koldt blod igennem min krop, hjerte og sjæl! Jeg havde selv en svær skoletid, og for mit vedkommende, sidder det dybt i mig den dag i dag. Og for ca1/12 år siden, valgte børnenes mor og jeg, at lade dem skifte skole. Både pga af mobning, og så nogle enkelte individer, som de og resten af eleverne i klassen, var direkte bange for. Vel at mærke, uden at det førte nogen som helst form for konsekvenser med sig, for disse enkelpersoner. Konsekvenser var der så rigeligt af på den anden side: Børn der ikke ville i skole, eller ikke ville udenfor når de var der, derudover gik det ud over det faglige niveau, usikkerhed/mistet selvtillid! Men ingen af disse enkeltpersoners forældre greb ind, på trods af at, at problemstillingen var påpeget en del gange. Så vi skiftede som de første forældre, skole for vores børn:-) og det har vi da gudskelov ikke haft grund til at fortryde! Begge vores børn tager gladelig i skole, og karakteren er i top! Så skriver du en historie som Den…! Hvad er det der sker? Hvem kan på nogen måde, få sig selv til skade et barn på den måde! Frem for at lære deres eget barn, om sociale kompetencer, hensynstagen og mobning? Det burde politianmeldes, bare for at se hvad de vil stille op med det. For det er sgu da psykisk mishandling af et barn, om noget! Og sidst jeg kiggede, var det da stadig ulovligt!
  Det smerter mig at høre med den stakkels lille pige, og den smerte hun må føle. Samt hvilke tanker hun ikke må tænke om andre mennesker! Det skal nok blive spændende om en 10-20 år, når der bare er ladet stå til, i så mange år. Hva bliver det ikke til for en generation, med det vi lærer dem at gøre ved andre. Og ikke mindst med dem som er ofrene, hvad lærer vi ikke dem, der er iorden at gøre ved andre?
  Jeg ved det fra mig selv, jeg var et offer i skolen, og blev en pænt slem dreng ret tidligt efter skolen. Tyveri, vold, whatewer, fængsel selvfølgelig. Bare jeg har brugt de sidste 5-6 år på at holde mig fra kriminalitet, forstået såen, at det er noget der kræver rigtig meget af mig, hvis ikke jeg skal falde tilbage. Og jeg skal nok også i visse situationer, bruge resten af livet på det!! Så til jer forældre der “gør” sådan noget for (mod) jeres børn, i skulle skamme jer, virkeligt. Hvad er det, der får jer til at gøre sådan for jeres barn, fremfor at vise det, den rigtig vej og almindelig menneskelig adfærd!!

  • Reply
   Lillemor
   24. januar 2015 at 6:55

   Kasper, tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne lange besked. Ja det der mobberi er skrækkeligt og jeg tror helt sikkert på, at det sætter dybe spor hos de enkelte individer. Forældrene må tage et ansvar og være et godt eksempel for deres børn. I denne situation jeg beskriver, endte alle heldigvis med at komme med til fødselsdagen, efter et trivselsudvalg havde truffet den beslutning. Men jeg er fortsat målløs over, at nogle forældre mener, at det er okay at udelukke nogle frem for andre.

 • Reply
  Rebecca
  26. januar 2015 at 20:25

  Tina, du er for fucking sjov! Bare lige det jeg ville sige, keep up the good work…

  • Reply
   Lillemor
   26. januar 2015 at 21:44

   TAK Rebecca!!

Svar