Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw! Gode råd

Mandepanel: Sådan gør du din mand glad

New_Doc_88_1

I dag er international vær-god-ved-din-mand-dag. Også kendt som Bøf & Blowjob dag.

Dagen er skabt til manden, som en slags godtgørelse for Valentines Day, som jo (come on…det er jo sandt) har kvinden i fokus. Eller i hvert fald er Valentines Day store-giv-blomster-og-chokolade-dag som jo – ALT ANDET LIGE – nok ikke er dét mændene ville foretrække, hvis de endelig skulle forkæles (og det skal de jo de bæster…bare engang imellem).

Men d’damer…Lillemor kommer som altid med en hjælpende hånd! Jo, det er sandt! Jeg er ikke bleg for at besvare livets store spørgsmål (selv tak!). Så jeg har spurgt en håndfuld herrer:

Hvad kan gøre DIG glad i et forhold? Hvad kan gøre DIG blød i knæene! Hvad er DIT råd til kvinderne der ude?

Og som en lille finte kom jeg med denne ene regel: Det må IKKE have noget med sex at gøre (åh åååå!!)

De tre-benede skabninger svarede:

Og det må ikke ha noget med sex at gøre?? Det giver jo ingen mening, så er der jo ikke noget der gør én blød i knæene ;)!? Det gør mig blød i knæene, når hun gider at deltage i mine interesser, som fx at sejle eller at snorkle. Eller når hun tager initiativ til indholdet på daten. Hvad og hvor vi skal spise og hvad vi skal opleve sammen. Ros og komplimenter virker også på mig. – Anders

Overraskelser som fx at skulle prøve et event: go-cart, paintball, klatring, whatever. Og arrangeret babysitter. Eller: Have et par film klar som hun ved jeg vil se, med slik og hele pivtøjet. Og arrangeret babysitter! B a b y s i t t e r ! …Og så selvfølgelig bøf og blow! Der er jo en grund til, at dagen blev omdøbt fra “kend din mand” til ovenstående! – Mikkel fra far-bloggen Farudenfilter.

Min kone gør mig blød i  knæene når hun gør lidt extra ud af sig selv. Lækkert undertøj, høje hæle. Det lyder måske som en kliché men der kan tit gå for meget hverdag i den. Ikke at hun ikke gør noget ud af sig selv generelt i hverdagen – men den der extra lækre detalje – det gør det for mig! – Allan fra far-bloggen Fartilfirepiger.

Hvad ville gøre mig glad..Tror ikke det er så svært faktisk. Jeg vil gerne (som så mange kvinder) overraskes og forkæles. Men INDEN du/kvinder tænker “win-win” og bestiller to timers spa/massage halløj, så lad mig lige definere forkælelse: Jeg ville føle mig forkælet hvis konen kom hjem fredag og sagde, at jeg nu havde 30 minutter til at pakke, inden gutterne kom og hentede mig og den stod på en weekend med drengene og en masse røverhistorier. Mindre kan også gøre det, hvis du ikke elsker din mand nok til at lade ham stikke af en weekend og “leve” lidt 😉 En aften uden unger (hvor vi ikke behøver at spise salat til kødet) og i øvrigt bare skal læne mig tilbage og vente på desserten, kunne også ryge i kategorien “forkælelse”. Hvis man skal skære helt ind til benet, handler det vel egentlig bare om, at ens partner har gjort sig umage og tænkt på en. Så vil jeg i hvert fald føle mig forkælet. – Lasse

I et parforhold hvor man er presset på tid og ungernes skrigen, så er de ting jeg vægter højest, at min kone viser mig omsorg og ømhed i form af et spontant kram, nogle kærlige ord eller et kys…et intimt kys som et tungekys og ikke bare et tantekys på munden. Et intimt kys kan hurtigt udfase, fordi man ikke vil stå og gøre det foran børnene. Men stopper man fuldstændig med at tungekysse i et forhold, så mister man meget hurtigt nærheden til hinanden. Eller også hvis hun bare på anden vis viser, at hun ikke har glemt mig i det store familie puslespil! – Dennis 

Bare det at kigge på min kone gør mig glad og blød i knæene. Stadig efter 16 år sammen. Hun er smuk, dejlig, omsorgsfuld og en FANTATISK mor. Hun er den bedste kone jeg kunne ønske mig og det gør mig GLAD hver dag. Ellers god mad og massage. Og så måtte hun godt tage børnene med hjem til en veninde i weekenden (så den kunne stå på bold og øl med gutterne) og i øvrigt generelt holde mund mens jeg ser fodbold. – Jonas

Det var de gyldne ord! Er jeg den eneste der lige tænker, at jeg skal skifte Sloggy’erne ud med blonderne og lige stikke en tungeslasker i ny og næ? Hvad gør du der hjemme for at gøre manden glad? Lad os lige udveksle nogle gode fif!

Hvis du har lyst, kan du også læse:

ABM_1457966704

1: En meget vigtig penis-snak (og vigtig penis-info!)

2: Kvinde! Giv plads til din mand!!

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  Marie
  14. marts 2016 at 16:20

  Ih nogle gode tips altså! Tit hjælper det, når vi kvinder bliver lukket ind i mænds sind 🙂

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  • Reply
   Lillemor
   15. marts 2016 at 20:31

   JA lige præcis!! Det er dejligt lige at få nogle gode tips 🙂

 • Reply
  www.skøreliv.dk
  14. marts 2016 at 17:24

  Jeg er nok en kende bagefter her. Altså hverken bøf eller blowjob hos os i aften, så meget tør jeg godt garantere: Det’ mandag, det’ Tycho Brahes dag; jeg er F.Æ.R.D.I.G…. Hvad gør jeg ellers? Hmm… Jeg prøver på ikke at være for sur…. Og overvejer, om jeg skal gøre lidt mere ud af mig selv i weekenden. Time will show! Tak for fif!

  • Reply
   Lillemor
   15. marts 2016 at 20:31

   God plan med weekenden…der er alligevel også LAAANG tid til og man kan nå at fortyde sin plan MASSER af gange 🙂

 • Reply
  Lea
  14. marts 2016 at 20:26

  Jeg har lige sendt min mand til Game Night. Så han sidder vist med nogle komplicerede brætspil mens jeg kigger på babyalarmen. Er sikker på, han er i brætspils-himlen lige nu 🙂

  • Reply
   Lillemor
   15. marts 2016 at 20:30

   Lyder DEJLIGT 🙂 Det er SÅ vigtigt at forkæle hinanden og lade partneren glemme hverdagspligter for en stund!

 • Reply
  Anne-Dorte
  14. marts 2016 at 22:06

  Jeg måtte liiiige klappe mig selv på skulderen – mandens fødselsdagsgave (shhh) er en dag alene med bedstevennen, hvor de laver mandeting (jeg aner ikke hvad, jeg betaler bare) og slipper for at høre om lortebleer og ammeindlæg.

  Til hverdag tror jeg min mand føler sig meget lidt forkælet – på trods af “nogen” vil mene noget andet… Men han får altså stadig tungekys og blondetrusser (på mig, ikke så meget ham).

  • Reply
   Lillemor
   15. marts 2016 at 20:29

   Ha ha, er MEGET glad for, at du lige pointerede det sidste!! 🙂 Og ved du hvad, det lyder som en kanon fødselsdagsgave!! Er dikker på, at han bliver helt utrolig glad! God idé 🙂

Svar