Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom

Ammehjerne! Når mødre gør tossede ting.

2015-01-16_16.36.45

 Det sker at os kvinder der har født, ligger vores hjerne et eller andet sted og ikke syntes at kunne finde den igen…….i rigtig lang tid. I foruroligende lang tid faktisk. Det resulterer i, at vi gør nogle lidt smådumme ting. Vi deler gerne de ting med andre mødre, men helst ikke med de dér mænd…vi skal jo gerne bibeholde vores image, som hardcore mammas med tjek på det hele. Well ladies I’m ruining it all now! To bad!! Det er simpelthen så sjovt det her, at det SKAL deles. Så find Tenaerne frem eller knib i bækkenbunden NU, så I ikke lækker en tissetår eller to.

Her er lidt jeg har støvet op fra veninderne…(og måske mig selv?)…om tossede ting vi har sagt/gjort i en ammehjerne-rus.

“Er på vej ud i haven, for at hente barnevognen i skuret. Peger med bilnøglen på skuret og trykker på “lås-op-knappen”…hvad havde jeg regnet med? At skurdøren ville åbne??”

“Jeg tænkte i starten af min barsel, at det ville være en fantastisk idé at tage en Mensa-test. Hvilket jeg så gjorde på vores bærbare computer. Der kommer 5-6 svarmuligheder frem og for at vælge én af dem, trykker jeg på computerskærmen…….som så ikke er en touch-screen. Og så er det jeg tænker, at jeg slet ikke bør have taget Mensa-testen til at starte med. Behøver jeg sige, at jeg ikke klarede den særlig godt?”

“Min veninde skulle til babysvømning og koncentrerede sig så meget om, at baby skulle  bades, have babyble og badetøj på, at hun glemte sig selv…så hun svansede ind i svømmehallen NØGEN og med baby på armen.”

“Jeg troede i starten ofte, at jeg havde fået to børn. Om natten vågnede jeg og råbte i en søvnrus til min kæreste, hvor fanden barn nr. 2 var henne!?….og ja, vi er stadig sammen.”

“Jeg tænkte en nat at jeg ville multitaske, mens jeg ammede. Så jeg bestilte mad på www.nemlig.com. I stedet for 10 tomater og 1 pakke ost, kom der 10 pakker ost og 1 tomat. Det blev til en rimelig kedelig tomat salat.”

“Var i Fakta med min mand (uden indkøbsseddel). Efter 10 minutters stirren ned i kølemontren, begyndte jeg at stortude med ordene: “Jeg kan ikke overskue hvad vi skal have at spihihihiseeee!”. Min mand greb meget perplekst en pakke hakket oksekød og en dåse flåede tomater.”

“Jeg havde haft en ret lang nat med min datter og mente så om morgenen, at det var et passende tidspunkt at overføre de 6000kr til min kæreste som jeg havde lovet. Det var bare ikke ham der modtog dem, men en anden heldig modtager! Fra da af, rodede jeg aldrig med netbank, efter kun et par timers søvn!”

Sådan er det nok at være blevet mor? Læs mit indlæg “Man ved man er blevet mor når man…” ved at KLIKKE HER.

Kh Lillemor

Du kan følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOKInstagram eller Bloglovin’

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar