Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom

Pubeshår og tyske sure numser!

untitled_artwork-5

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er den store badenymfe og derfor heller ikke er vanvittig stor fan af diverse badelande. Det er dog heller ikke nogen hemmelighed, at mine børn, Kummefryseren og Mandlen (læs mere om hvorfor de egentlig hedder det HER), har bukserne på og for længst har overtaget ALT magt og styring i det lille vestegnshjem. Og så er det jo alment kendt, at hvis krapylerne er glade, så er forældrene det nok også. Således byder denne ene uges ferie vi har tilladt os at afholde, på noget så eksotisk som et badeland i Tyskland.

Vi ankom i forgårs, indtog vores 70ˋer lejlighed med savsmuldstapet, uringul farve på væggene og brunt gulvtæppe. Vi begav os op til fodvorte helvedet og blev mødt af et unisex omklædningsrum hvor man, FYI, skal huske at låse sin omklædningsboks, med mindre man vil overraske tysk, forsvarsløs og intetanende herre i alt for små speedos (der i øvrigt bør være forbudte), med bar rumpe i “samler sæbe op fra gulvet” stilling. Hans “OOOH! ENTSCHULDIGUNG!!” giver stadig genlyd her syd for grænsen. Nå, super! God start ellers! Afsted i brusekabinen, hvor Lillemor og Kummefryseren ledte efter den traditionelle afbilledet vitruvianske mand, med røde cirker om de områder der skal vaskes, inden man begiver sig ind i fodvorte-slaraffenlandet. Men ak og ve, det er åbenbart ikke noget man bruger i Deutchland, det der med at bruse sig og vaske sig med sæbe inden! NEIN! Hvorfor ikke dele ud af det man nu har? Det være sig sur numse, svedige armhuler, valfartede pubeshår eller løsslupne bussemænd! De er ikke nærige med det her i Tyskland!

Således måtte bakterieforskrækkede Lillemor ud og hamstre ved håndsæben og instruere Kummefryseren i alternativ numsevaskning, kun for 10 minutter senere at observere 15 tyske teenage drenge, charmerende som den slags nu er, vade direkte ind i badeland, med tørt hår og sure numser! Bvadr!

Jeg klarer den dog, med det spinkle lille håb, at Kummefryseren og Mandlen drikker så lidt af de tyske safter som muligt. Og nåhr ja, så lige det faktum at rødvin jo er ūber billich heir im Deutchland!! Eller Tyksland som Mandlen på 3 år insisterer på det hedder.

Og Gud bevare den, der forsøger at korrigere en tre årig i sin udtale. Har I set den scene fra exorcisten, hvor den arme præst forsøger at uddrive den onde ånd fra den besatte? Sådan ca. så Mandlen ud i hovedet, da jeg ydmygt sagde: “Skat, det hedder Tyskland. Ikke Tyksland!”

26utqm4ayqiru3g3s

Hvis du vil læse om tidligere oplevelse a la det her, indeholdende kugleslikkeri, løsslupne rygdeller og lorte alarmer, så læs med HER 😉

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Ulla
  20. september 2017 at 19:33

  AHAHAHAAA hvor er det sjovt at höre óm tyskere som ikke bader sig 😂for heroppe på vulkanöen er de simpelthen de turister, vi elsker mest! De skrubber og vasker sig inden de swimmen gehen, og når de tjekker ud fra sommerhuse, så skinner hytten og alt er rydeligt og nydeligt efter de höflige og selvhjulpne gæster! Det der med svedige rumper, det hörer til turisterne fra den anden side af Atlanterhavet. Men de er åbenbart nogle grisebasser derhjemme 😄

  • Reply
   Lillemor
   20. september 2017 at 20:25

   Ha ha, ja måske det er sådan det forholder sig 🙂 De er nu ganske rare. Jeg er bare lidt overrasket over deres manglende bade tradition inden vandland!

Svar