Ærlig snak Gode råd

Søg (online!) og du skal finde!

2015-03-06_16.08.48

I dag er det præcis 7 år siden, at jeg mødte Lillefar for første gang.

6. marts 2008.

Og det er siden hen blevet til den klassiske; Villa, Volvo og Vovse OG to unger under armen.

Lad mig starte med at sige, at jeg gik på jordemoderuddannelsen da vi mødte hinanden. Overraskende nok, er der ikke særlig mange mænd på den uddannelse……..ingen faktisk. Tror kun jeg kender til to mænd, der gennem tiden har praktiseret som jordemoder. Så når fredags caféen på ens uddannelses sted, består af Grøn te, strikketøj og sutsko, giver det selvsagt ringe mulighed for, at møde manden i sit liv. Så Lillemor tog sagen i egen hånd (gu’ gjorde hun så!):

Netdating

Jep, jeg er kæmpe fortaler for det! Efter en lang dag på skole, var det fedt at komme hjem og cyber-date med uglet hår, jogginbukser og hår på tænderne. Så har da været på en date eller to i tidens løb…men til sidst blev jeg faktisk ret træt af det. Træt af ikke at have fundet Mr. Right endnu. Så jeg holdte en pause med net-dateriet og svarede ikke på de mails, der tikkede ind i indbakken. “For han er jo sikkert bare som alle de andre”. For på skrift kan man jo have nok så meget kemi – meeen, når man så møder folk in real life, kan det jo være lidt noget andet.

Men så informerede min Newsfeed mig på Facebook om, at en ven var blevet medlem af gruppen “Single i København”. Kunne ikke lade være med at gå ind og lure på gruppen. Jeg så Lillefar med det samme, men lukkede computeren ned. Jeg var jo midt i min “ALDRIG MERE FYRE”-periode. Dagen efter regnede det, så jeg tog bussen i skole i stedet for at cykle. Jeg greb en Metroxpress og faldt med det samme over en artikel omhandlende: “Facebook er det helt nye store dating-sted”. Noget i den dur. Så da jeg kom hjem tænkte jeg: “Okay, jeg giver det lige én chance mere”. Jeg klikkede ind på gruppen og fandt Lillefar igen. Skrev en besked til ham med ordene:

“Du er blevet spottet.”

Ikke alt muligt andet pis. Ingen lang introduktion eller andet. Og sjovt nok skrev han så tilbage: “Dig kan jeg godt huske fra www.Love.dk. Du svarede aldrig tilbage!”

Hvor sjovt er det lige, at jeg rent faktisk havde afvist ham i første omgang? Tænk hvis jeg aldrig havde fundet ham på Facebook…Ja, bevares så havde jeg jo nok bare siddet med en anden mand. Og Lillefar havde siddet HEEEELT alene, ensom og uden noget som helst kvindeligt selskab…..

Nå, lad nu det ligge. Så jeg er glad! Glad for at det lykkedes. Og kender overraskende MANGE andre, der har mødt deres partner via netdating.

En ting jeg ALDRIG har forstået, er dem der siger: “Netdating…ah, det er altså ikke lige sådan, jeg har lyst til at møde min sjæleven”. Forstår slet ikke den tilgang? For hvad betyder det egentlig? At man hellere vil møde en bælgøjet, stiv tosse på den lokale beværtning? Eller gå en kæmpe omvej og ‘måske’ møde den eneste ene, til firmaets julefrokost eller sommerfest? Eller håbe at ham den frække fra opgangen ved siden af, eller hende man ser i kantinen på arbejdspladsen, en dag vil spørge om man skulle drikke en kop kaffe? – og håbe at vedkommende ikke er gift? KOM NU, SPRING NU DE LED OVER!! Det er jo SÅ nemt. Klik ind på en dating-side, klik på “Søg andre singler”. Jeg tror at der stadig er mange fordomme om netdating i dag. At det kun er psykopater, øksemordere og sengevædere der bruger den slags. Men sandheden er, at rigtig mange mennesker, finder sin partner gennem netdating. Og der findes jo utallige muligheder inden for netdating i dag! Jeg har undersøgt lidt (til dig?) her:

Dating.dk. Det første datingsite i DK! Har over en halv million brugere (de kan vel for fanden ikke alle sammen være øksemordere!) Man kan finde den eneste ene eller et mere uforpligtigende forhold.

Runningdinner.dk. Et ret genialt koncept synes jeg. For alle mellem 28-40 år. Konceptet er at man mødes med FLERE af gangen, enten via speed-dating eller andre sociale arrangementer. Eller den helt geniale, hvor 4 par mødes og spiser middag sammen. Ud fra ens profil, er der nogle kloge hoveder, der sammensætter parrene. Så er det heller ikke så akavet! Og så er der 4 potentielle partnere, man kan hugge tænderne i. Genialt!

Singleparent.dk. En datingside for enlige forældre. DÉT er da genialt. Der findes i øvrigt flere af denne slags dating-sider.

For de mere ‘modne’ singler, findes der sider som 40plus.dk eller 50plusmatch.dk, hvor alle er over hhv. 40 og 50 år. Masser af fælles arrangementer og mulighed for at finde en god ven/veninde eller partner.

En ting jeg dog ikke forstår – og tager stor afstand til!! – er datingsider som EliteDaters.com. Her SKAL man have været i gang med en videregående uddannelse, før man kan være så heldig, at få lov at have en profil der. Hvad er der nu galt med en håndværker? En musiker? En skuespiller? Er det ikke ret diskriminerende? Hvis du spørger mig, lyder Håndværker-sex da lidt sjovere end Akademiker-sex (no offence!)

Og så er der også…ak ja…en dating-side KUN for smukke menneske. Beautifulpeople.dk. Er jeg den eneste, der lige kaster lidt op i min egen mund lige nu?

And don’t even get me startet, med den sindssyge dating-portal VictoriaMilan.dk. Har du ikke allerede læst, hvad min holdning er til den dating-side, så kan du læse mit indlæg om dette, ved at KLIKKE HER.

Nok om det. Vi plejer egentlig ikke at “fejre” årsdagen som sådan. Men i år kunne jeg ikke lade være med, at købe den her geniale gave til Lillefar:

Jeg tror måske aldrig jeg har set ham lykkeligere! Har du også mødt din partner online? Eller er du en af dem, der ikke mener at det er vejen frem? Skriv gerne en kommentar 🙂

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOKInstagram eller Bloglovin’

You Might Also Like

16 Kommentarer

 • Reply
  Lotte
  6. marts 2015 at 17:18

  Jeg har også fundet min mand via netdating – elitedaters for at det ikke skal være løgn

  • Reply
   Lillemor
   6. marts 2015 at 18:52

   Dejligt at det lykkedes for dig Lotte. Og er sikker på, at der er mange fantastiske mennesker på Elitedaters. Jeg forstår bare ikke helt konceptet 🙂 Jeg har ofte tænkt, om man ikke “skærer mange gode mænd fra”, ved at vælge den løsning!

 • Reply
  Maiken
  6. marts 2015 at 17:55

  Jeg mødte også min kæreste online. Det er 2,5 år siden. Nu har vi en lille søn og en andelslejlighed, og er ved at planlægge et bryllup.
  Han var mit aller sidste forsøg. Den absolut sidste, jeg skrev til. Jeg havde mødt så mange idioter, og troede ikke rigtigt på det mere. Men heldigvis viste han sig at være helt perfekt.

  • Reply
   Lillemor
   6. marts 2015 at 18:53

   Ahmen det er jo sådan nogle historier, der får Lillemors hjerte til at smelte 🙂 Tillykke med det forestående bryllup!

 • Reply
  Sofie
  7. marts 2015 at 9:43

  Jeg mødte også min kæreste på netdating. Girlfriend.dk 🙂 Hun var for mig et rebound, men idag venter vi en lille pige og har købt lejlighed 🙂

  • Reply
   Lillemor
   7. marts 2015 at 16:00

   Iiih altså, det er jo sådan det skal være Sofie! De kommer ofte når man mindst venter det, de dér kærester der. Og tillykke med jeres lille kommende pige!

 • Reply
  Line
  7. marts 2015 at 12:09

  Jeg mødte konen på BF – også kaldet boyfriend.dk og danmarks største/eneste homo datingsite.

  • Reply
   Lillemor
   7. marts 2015 at 16:01

   Fedt Line! Har faktisk godt hørt om den. Det er så fedt, at der findes så mange forskellige dating sider. For kristne, homoseksuelle, ældre osv osv.

 • Reply
  Christine
  21. juli 2015 at 14:02

  Har mødt min kæreste halvt igennem netdating. Hvis vi spørger mig er det igennem dating.dk, men hvis man spørger ham er det igennem jobbet. Det skal forstås på den måde at jeg havde datet en af hans kollegaer og da det ikke gik, fik min kæreste og ham daten planlagt en blinddate mellem os.
  Så jeg giver dating.dk en smule af skylden for at vi i dag er sammen 🙂

  • Reply
   Lillemor
   21. juli 2015 at 20:57

   DEJLIGT I fandt hinanden, uanset metode 🙂 Men det er sgu smart det dersens netdating!!

 • Reply
  Sarah
  19. januar 2016 at 6:42

  Godt nok ikke det nyeste indlæg, men du har jo lige henvist mig (den nysgerrige) hertil fra et andet indlæg

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:16

   Og håber du synes om det 🙂

 • Reply
  Tine
  19. august 2016 at 19:25

  Jeg mødte også min kæreste på Facebook. En fælles veninde kommenterede på min gamle blogs facebookside. Det dukkede han op i hans newsfeed. Han blev nysgerrig, syntes det var synd jeg var blevet forladt midt i min graviditet og skrev til mig. Faktisk bare for at være sød – sådan er han. Og jeg skulle jo absolut heller ikke noget med nogen som helst, jeg var gravid og havde været single i tre uger. Men han slog sgu benene væk under mig og nu er det snart to år siden 🙂

 • Reply
  Janne
  2. oktober 2016 at 14:59

  ha ha…. jeg fangede min herre og mester som en” bælgøjet, stiv tosse på den lokale beværtning”…han tog med hjem og gik ikke igen (for 29 år siden) så alt kan lade sig gøre bare man tør springe ud i det <3

 • Reply
  AnneDorthe
  11. oktober 2017 at 22:24

  Ældre indlæg, men nu havde du jo linket til den 😉 Jeg mødte min kæreste på Tinder og den app, har jo mange fordomme!!!! Men på første date, sagde det bare bang! – og jeg har været på mange dates….

 • Reply
  Henriette
  13. december 2022 at 19:26

  Sad lige og kiggede dine gamle artikler igennem og stødte på denne. Jeg mødte min nuværende mand på mitdating.dk. Den kan også klart anbefales. Tak for dine altid gode artikler

Svar