Ærlig snak

Min nytårsaften på Storkenes Landingsbane!

20170101_132902

Jeg husker mine nytårsaftener fra jeg var lille. På villavejen. Hvor børnene løb fra hus til hus og spiste chips og fik snolder med i lommerne, før vi begav os videre til næste hus og næste fest.

Teenageårene bød på fjerboaer, for meget makeup og nylonstrømper. Jeg har spenderet nytårsaften som garderobe pige i nattelivet, som tjener på restaurant, skålet nytåret ind på Tower Bridge i London og forsøgt at få et spædbarn til at sove, alt i mens jeg skældte på fyrværkeri og kanonslag. 

Denne nytårsaften blev fejret på fødegangen. I selskab med fødende kvinder, veer (ikke mine egne! Tak skæbne), nye verdensborgere og kollegaer. 

Jeg skålede nytåret ind med kollegaerne, i selskab med kransekage og børnechampagne og DR’s pigekor. Det seje par jeg fik æren af at føde med, arbejdede videre inde på fødestuen i højt humør og satte stemningen ret højt, ved at lades som om, at der var Star Wars krig uden for (det lød sådan med de mange og konstante brag), alt imens de nynnede Star Wars’ “The Emperial March” (Darth Vaders Dødsmarch). Jeg elsker saftsuseme folk med humor.

Nytårsaften kan bruges på mange måder.

Den her har været helt okay! Og jeg er stolt af at have bragt (eller i hvert fald hjulpet lidt til med det) et af de første 2017 børn til verden. 

Godt nytår til dig! Og tak fordi du læser med 🙂 

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    www.skøreliv.dk
    1. januar 2017 at 14:06

    Godt nytår fra mig også!
    Jeg havde den mest fantastiske nytårsaften længe! Jeg sendte børn og Mand afsted til fest, og så indtog jeg sofaen. Alene! Hvilken salig fryd, hvilken jubel. Ingen “Moar, Moar, Moar…”, ingen bordbomber, ingen raketter, kun mig til at sætte dagsordenen. Halleluja, der var dejligt!

Svar