Ærlig snak Gode råd Life of a mom Projekt FitLivingMedTinaStorm

Tina Storm vs Lillemor. Projektet går igang!

Screenshot_2015-04-06-09-22-31-1

Tina Storm er mor, blogger og kostvejleder og har tabt sig 32 kg på 6 måneder. Hun har givet mig en udfordring: “Jeg laver et kostforløb uden beregning til dig. Gør hvad jeg siger og du taber dig!”. Jeg tog imod tilbuddet og sagde så: “Så blogger jeg sgu også om det!”. Så hvis du har lyst, kan du følge min rejse (én gang ugentligt), mod smækre lårbamser og fastere maveskind!


FUUUUUUCKK!!!

Fuck fuck fuck fuck…

Hvad har jeg rodet mig ud i? Sund livsstil…pfffh!! Siden hvornår har det nogensinde gjort nogen glade at leve sundt? JA JEG SPØRGER BARE! Næh nej, chokolade DÉT gør én glad. Altså som i virkelig glad…rent fysiologisk stiger vores oxytocin niveau (vores glædes hormon!) nemlig. Og det vil jeg kraftpetervæltemig vove at påstå, at det ikke gør ved at æde selleri!! Men okay, jeg har sagt ja til hende der Tina Storm. For til syvende og sidst må man vel også blive en smule glad af, at kunne fjante rundt i en bikini til sommer, uden at skræmme livet af både børn og voksne.

“Motivatiooooon hvor’du henne??!”

Nå, den kommer nok lige om lidt. Måske. Det har den i hvert fald bare at gøre, for ellers bliver det laaaaange 8 uger! Tina Storm har heldigvis selv indrømmet, at hendes motivation også kan forsvinde lige pludselig og har gode råd til hvordan hun kommer tilbage på hesten. Læs mere om det HER. Nå, men nu har jeg i hvert fald skrevet en mail til Tina, med lidt uddybende detaljer om mig og mine kostvaner:

Hej Tina. Så fik du skovlen under mig hva?? Lad os se om du kan gøre mig bikini klar. I hvert fald så bikini klar, at der ikke er nogle der råber “save the whaaaaale” når jeg ligger med min blege krop (og går i ét med sandet) på stranden til sommer. Ej, det er måske også lidt overdrevet… Jeg er egentlig meget normal af statur. Men de der to små menneske unger jeg har produceret, har sat sine spor. Ja, indrømmet, det blævrer måske en smule hist og her!! Men det skulle være så moderne!? Men det kunne bestemt godt se bedre ud. Så hvis du siger du kan få mig 5-7 kg ned på 8 uger, ja så gør jeg sgu hvad Deres Nåde siger. ALT hvad du siger. Bum! Jeg er jo både mor, jordemoder OG Lillemor. Så der er ikke altid så meget tid til fx madlavning. Eller det er i hvert fald ikke det der prioriteres højest! Dvs. det tager max 45 minutter at lave. Spaghetti Bolognese, balls in curry, lasagne osv. Det er IKKE salaten vi bruger mest tid på. Det er ofte frosne grøntsager der bliver brugt, som bønner, broccoli o.lign. Eller en tarvelig agurk eller peberfrugt, der bliver skåret i skiver. Og ja, indrømmet, så er jeg også typen der ofte køber en pose gulerødder bare for samvittighedens skyld! Men der er altid to-tre (-og tyve) der bliver sådan lidt gummi-agtige, inden de møder deres skæbne: skraldespanden.

Efter at have udfyldt mit 3 dages kost skema til dig som du bad mig om, kan jeg da godt se, at der ryger mere kaffe latte ned, end der ryger frugt og grønt ned. Og ja, det går jo nok ikke….hvis man vil være bikini lækker smækker. Min hverdag er også ofte præget af skiftende arbejdstider. Ofte skal det gå lidt stærkt, hvis jeg overhovedet når at få min mad, på arbejdet. Jeg SKAL morgenbolle…eller sludder og vrøvl, jeg mener jeg SKAL have min morgenbolle. Hvad der kommer ovenpå er fuldstændig ligegyldigt. Frokost skal bare overståes. Jeg er fis-fløjtende ligeglad med hvad det er. Bare jeg bliver mæt. Aftensmad æder jeg, som var det den sidste nadver. ELSKER mad og kunne nok godt skære 1/3 del fra til aftensmaden. Og så er der den dér aften-snack. Lillefar tager ikke rigtig på som sådan. Han er bare slank (røvhul). Men vi er begge nogle aften-snack-cravere. Bolscher, noget rødvin, nogle popcorn. ET ELLER ANDET at gumle på. Så det er nok i virkeligheden min craving. Så kort og godt. Hvad der sker mad-mæssigt mellem kl. 8-18 er ligegyldigt. Det er de andre tidspunkter der er min last! Og hey, så fylder jeg jo 30 år snart (igen!?) og skal ud og spise og vælte mig i øl med nogle veninder på lørdag. Hvordan dælen gør jeg det med god samvittighed? Og hvad hvis jeg kommer til i fuldskab, at købe en schawarma på vej hjem fra byen? Det er jo obligatorisk ved du, efter en bytur….det er jo ikke fordi jeg VIL have en schawarma. MAN SKAL HAVE EN SCHAWARMA!! Jeg er villig til at droppe fredagsslik mv, for de øller jeg skal drikke. Har du nogle gode råd?

Læs Tinas svar HER.

Nå, 8 uger…jeg kan godt, jeg kan godt, jeg kan godt…

Hovsa, i øvrigt har jeg jo tidligere skrevet et indlæg om dét der med, når mødre går i byen. Læs eller genlæs det HER.

Og så bare lige en kort opsummering af “Lillemor mødte Tina Storm”. Eller…har jo faktisk sjovt nok ALDRIG mødt hende i virkeligheden. Men har du lyst til at læse eller genlæse tidligere indlæg og se, hvordan jeg gik fra blot at skrive et uskyldigt indlæg om hende, til nu at være endt i den her suppedas, så se nedenfor:

 • En fælles veninde fortalte mig om hendes veninde Tina Storm og om hendes blog. Jeg læste en del af hendes indlæg og skrev derefter et indlæg om hende, du kan læse HER.
 • Jeg indså at sommeren var begyndt at banke på søren, men at jeg ville få et gigantisk problem, ift at skulle hoppe i sommertøjet. Overvejede derfor et kostforløb med Tina. Læs om det HER.
 • Tina fik mig på kostvejleder-krogen. Læs om det HER.

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK

(bare tryk synes godt om)

Instagram

Bloglovin’

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  6. april 2015 at 13:34

  Go go:-)! Jeg hepper på 2 x Tina 😉 .
  Måske der kan falde lidt motivation og inspiration af til mor på barsel med nr. 2 (og som har allerede har spist liiiidt for mange kanelsnegle, slik og KAGER :innocent: )

  • Reply
   Lillemor
   6. april 2015 at 23:33

   Men det feder heller ikke når man er på barsel Maria!! Det er EFTER barslen, at det begynder at fede 🙂 Og dejligt at have dig med som cheerleader på sidelinien!

Svar