Ærlig snak Projekt FitLivingMedTinaStorm

FAT-Living Med Lillemor (status på uge 2)

New_Doc_36_1-1

Tina Storm er mor, blogger og kostvejleder og har tabt sig 32 kg på 6 måneder. Hun har givet mig en udfordring: “Jeg laver et kostforløb uden beregning til dig. Gør hvad jeg siger og du taber dig!”. Jeg tog imod tilbuddet og sagde så: “Så blogger jeg sgu også om det!”. Så hvis du har lyst, kan du følge min rejse (én gang ugentligt), mod smækre lårbamser og fastere maveskind!


Okay, det er jo ikke nogen hemmelighed, at du taber dig hvis du forbrænder flere kalorier end du indtager! Det er ikke raket-videnskab. Men det er bare pisse svært at smide dårlige vaner! Specielt hvis man lever efter “hver-dag-er-en-fest” konceptet. Som jeg jo nok lidt gør…

Da jeg først sagde JA til at indgå i et 8 ugers kostforløb med Tina Storm, var jeg ret optimistisk. Lidt som når man i december måned sidder og kværner nougat og marcipan til den helt store guldmedalje, men samtidigt er overbevist om, at man bestemt overhovedet ikke har lyst til den slags vederstyggeligheder 1. januar. Næh nej, 1. januar er der en nytårsfortsæt-fe, der drysser magisk guld-støv ned over én, med den effekt at man pludselig kun har lyst til sunde ting og måske endda også har lyst til at træde i løbeskoene. Nix, pr. 1. januar vil der INGEN trang være til slik og søde sager.

SAID NO ONE EVER!!

For så var det lige at det blev 1. januar. Og man har STADIG lyst til sour cream and onion chips og en nr. 11 fra det lokale pizzaria. Med ekstra af det hele. “Hallo krop, har du ikke hørt efter? Det er slut med den slags!” Men så er det godt at det jo er “d. 2. Januar i morgen… Så starter vi dér. Hvem helvede starter også slankekur 1. Januar? Eller en mandag? Det er jo dømt til at gå galt”. Og satme om det så ikke også pludselig blev tirsdag. Og sukkertrængen stadig er der.

Øv med øv på.

Nå, men I har jo nok ligget søvnløse siden min sidste kost-update!!? Det har garanteret været det brandvarme emne på arbejdspladsen og over middagsbordet………“Hvad mon Lillemor har tabt sig??”. Og nu skal jeg ikke holde spændingen tilbage længere!!!

På én uge: 1,4kg!

Siden start d. 7/4: 2kg!

Og lad mig bare sige….jeg er overrasket. For hele min “uge nr. 2” ud af de 8 uger Tina Storms kostforløb varer, har budt mig på ikke mindre end 3 dage hvor der skulle fejres fødselsdage. Min egen (HURRA) som naturligvis blev fejret på bedste Dronning Magrethe stil med hele to dage i træk. Én dag med brunch-buffet på café med to veninder og en anden med brunch for familien. Og her når vi så til “fælde-nr-1-Lillemor-falder-i”. For selvom jeg forberedte mig en del på det dér brunch tag-selv-helvede og højt og helligt LOVEDE mig selv, at jeg skulle spise en masse grønt og drikke en masse vand….så er det altså svært at ignorere en kæmpe bunke BBQ chicken wings der råber “EAT MEEEEE” efter mig og en masse salater der råber “Lad være at spis mig, jeg smager af lort!”. Så faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det var deres skyld. Madens; for at råbe efter mig. Det grænser sig til mobning! Og caféens; for at få deres salater til at se så røv-kedelige ud. For helvede altså…Rygrad hvor er du henne?? Nå dér er du, lige midt i den fede brie ost og i det 4. glas juice.

Men til min nieces fødselsdag, lykkedes det mig at tage et lille bitte stykke kage…problemet var bare, at det blev til i alt fire bitte bitte bitte små stykker kage. Og her når vi så til “fælde-nr-2-Lillemor-falder-i”.

MEN. Én ting der er stort…det er at jeg ganske vidst tabte kontrollen. Men jeg genfandt den igen. For til aftensmad spiste jeg efter præcis de regler Tina Storm har sat op for mig og det samme med aftensnacken. Og jeg har ellers tidligere levet efter den der “nu har jeg allerede spist mere end jeg måtte, hvorfor fanden så stoppe nu?”. Du ved, lidt lige som at trække over på Dankortet. Om der står -150kr eller -175kr kan sgu være lige meget. Minus er minus. Men jeg hankede op i mig selv. Og det er jeg sgu stolt over! Og det har så været medvirkende til, at jeg kun 14 dage efter start, har tabt 2kg. Tina har i øvrigt skrevet et indlæg om dét der med at bruge maden som et våben (som jeg jo måske har en tendens til?). Læs det indlæg ved at klikke HER.

Sweet!

Nå, men jeg må hellere spørge hende Tina Storm om noget: “Tina…jeg har syndet. Igen!! Og nu må jeg spørge: Er det ofte at du oplever andre der har rygrad som en kop kakaomælk, lige som jeg? Og falder i en del gange? Og hvad med dig selv? Du har tabt dig over 30kg på et halvt år. Er du aldrig selv faldet i?? Og hvad gør du for at komme op på hesten igen?”

Læs Tina Storms svar HER.

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK

(bare tryk synes godt om)

Instagram

Bloglovin’

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  FirstKorey
  20. november 2017 at 0:39

  I see you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn additional
  bucks every month because you’ve got high quality content.

  If you want to know how to make extra bucks, search for:
  Boorfe’s tips best adsense alternative

Svar