Ærlig snak

Jeg har gang i et spændende projekt!

For mange måneder siden startede planlægningen af et mega spændende projekt, som jeg har gang i med jernmor.dk. I går kastede vi os ud i det for alvor. Vi satte en masse grej op på mit stuebord. PC, mikrofoner og redigerings dimsedutter. Vi trykkede “optag” og optog vores første afsnit af vores nye fælles Podcast.

Jeg glæder mig mega meget til at udgive på den anden side af sommerferien! Vi kommer til at have en masse spændende gæster med, som vil berige vores Podcast med deres historier og deres viden. Kort fortalt om vores Podcast: Nogle gange må man stoppe op og tælle til ti. Specielt i et børnefamilieliv. Der tæller man RIGTIG ofte ti. Og i et parforhold… Har jeg hørt ?. Andre gange er det langt mere alvorlige hændelser, der gør, at man lige stopper op og trækker vejret heeelt ned i maven.

Vi har so far planer om tre sæsoner med hver deres tema. Kan I gætte hvad Podcasten hedder? Vi har en profil på Instagram . Hvis I kan lure, hvad den hedder, så hop hen og følg med! Og ellers må I vente til august ?

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar