Gode råd Life of a mom Skrupskøre børn

Lidt rabatkoder og en fed anbefaling!

tegning2

Dette indlæg indeholder affiliate links!


Jeg er en klods til at gøre brug af de muligheder, min “blogger”-position trods alt tilbyder mig (og jer!). Måske en god blanding af at jeg ikke går særlig meget op i, hvilket mærke der står i nakken på mine børns tøj OG det faktum, at jeg primært gerne vil have at det er Lillemor og hendes fantastiske holdninger der fylder på min blog og ikke alt muligt andet gøjl 😉 Dette har jeg skrevet mere om HER (OBS: vær dog opmærksom på, at du ikke længere kan vinde en rejse via det blog-indlæg!)

MEN nu har jeg taget mig lidt sammen. For jeg har nemlig muligheden for at give jer en masse fede rabat-koder, til diverse webshops m.v. Og det skal I jo ikke snydes for. Og så har jeg også selv fundet en fed net-butik som jeg vil anbefale. Så tænker du nok: “Hvad får Lillemor ud af det?”. Svar: I får rabat og jeg får X antal kroner pr. køb. Win-win og halleluja for det.

Så her kommer nogle fede rabat-koder til jer:

ASOS – Koden ADD10 giver 10% op alle ordrer i perioden 23. april – 27. april klokken 09:00.

DanielWellington – Lækre ure til herrer og damer. Koden DW_Spring15 giver 10% på alle ordrer t.o.m. 31. maj 2015.

HQ Hair – Hår- og skønhedsprodukter. Koden BLOGGERSDELIGHT giver 10% på udvalgte varer t.o.m. 30. juni 2015

LookFantastic – En masse skønhedsprodukter. Koden BLOGGERSDELIGHT giver 10% på udvalgte varer t.o.m. 30. juni 2015

OBS: Du kan trykke ind på den pågældende netbutik, ved blot at trykke på ovenstående links!


Og så til jer med børn, eller jer der kender nogle børn eller jer der engang har været børn:

Tjek lige den her net-butik ud: Legebutikken. Det jeg er ret pjattet med ved den her butik er, at den kommer med fede forslag til eksempelvis dåbsgaver og kategoriserer alle varer i prisklasser. Så ALLE kan være med. Og leverer så direkte til døren. Så kan selv mændende være med 🙂 !

Screenshot_2015-04-08-15-20-56-1

Jeg faldt lige over den ved et tilfælde. Og jeg er ret pjattet med træ-legetøj….altså til mine børn, that is. Og faktisk har min datters yndlingslegetøj gennem tiden, været træ-legetøj. Så jeg har lige fundet nogle fede ting jeg klart vil anbefale!

Tjek det her ud:

Screenshot_2015-04-09-15-15-30-1

Min datter og jeg har ofte leget med lige præcis ovenstående. Det har uden tvivl været hendes all time favorite legetøj! Køb ved at klikke HER.


Screenshot_2015-04-09-15-02-00-1

Okay må indrømme at “købe-legen” her hjemme personligt er en leg, jeg er ved at være ret træt af. Den foregår således: Datter sidder bag ovenstående kasseapparat. Hun insisterer på at jeg skal købe noget i hendes “butik”. Men når jeg vælger noget, er det udsolgt siger hun…altså som i ALT er udsolgt. Men så spørger hun hvad jeg SÅ vil købe (er det én eller anden slags fælde de sætter op for forældrene??)…panisk vælger jeg noget andet inden for en radius af 40-50 cm…som hun så tilsyneladende heller ikke har på lager. God damn it!

Ikke desto mindre er det et fedt lille stykke legetøj og hun er pjattet med sit kasseapparat. Moderen; not so much.

Køb det ved at klikke HER.


Screenshot_2015-04-09-15-12-30-1

Ovenstående har vi (desværre) ikke. Men synes det er herre fedt! Legetøjs mad i træ og filt.   Nogle af de sjoveste og mest kreative lege vi leger, er klart når vi leger “skovtur” eller “æde-gilde”. Køb det ved at klikke HER.


Screenshot_2015-04-09-14-39-50-1

SUSHI!! Hvem elsker ikke sushi! Ovenstående er fremstillet i polyester og træ. Synes det er mega fedt! Køb det ved at klikke HER.


Screenshot_2015-04-09-14-37-51-1

Jeg bliver sgu helt varm om hjertet ved tanken om, at min yngste-øgle snart suser rundt og leger med mini-værtøj. Og jeg kunne vildt godt tænke mig ovenstående til ham! Og så synes jeg det er ufatteligt billigt! Og igen; at det er i træ og ikke indeholder tonsvis af pfhatzthehlater er jeg bare ret pjattet med. Køb det ved at klikke HER.


Screenshot_2015-04-08-15-16-29-1ALLE små-børn synes bare at stabletårne er sjove. Og den her er bare lidt fin synes jeg. Og en perfekt barnedåbs-gave. Køb den ved at klikke HER.


Nå, men jeg kunne blive ved og ved og ved. Vil dog i hvert fald opfordre alle til at tjekke deres trælegetøj ud HER. Der er virkelig mange fine ting. Men som sagt så tjek deres hjemmeside HER og bliv inspireret – de har masser af forskellige ting 🙂

Håber I finder noget lækkert!

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK

(bare tryk synes godt om)

Instagram

Bloglovin’

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar