Ærlig snak Gode råd Projekt FitLivingMedTinaStorm

MIN mening om kostvejledere. Do or don’t? Og psst…du kan vinde et kostforløb her :)

Screenshot_2015-04-06-09-22-31-1

Tina Storm er mor, blogger og kostvejleder og har tabt sig 32 kg på 6 måneder. Hun har givet mig en udfordring: “Jeg laver et kostforløb uden beregning til dig. Gør hvad jeg siger og du taber dig!”. Jeg tog imod tilbuddet og sagde så: “Så blogger jeg sgu også om det!”. Så hvis du har lyst, kan du følge min rejse (én gang ugentligt), mod smækre lårbamser og fastere maveskind!


Nå, så gik der 8 uger. Og dermed er mit forløb med Tina Storm slut. Og tja…det er både godt og skidt I guess…for på den ene side er det rart, at jeg nu ikke længere SKAL følge en kostplan. Men på den anden side er det også en smule angstprovokerende at tænke på, at jeg nu bliver nødt til at bruge min sunde fornuft, for at bevare mit vægttab! For den sunde fornuft og jeg har ikke altid været bedste venner!! For den lille nærtagende skiderik, synes åbenbart ikke at rødvin, bland-selv-slik og flødekartofler, er særlig fordrende for at bevare den slanke linje. Bevares, alt kan jo lade sig gøre i de rigtige mængder – har jeg nu lært! Men det er jo lige DÉT der er så pisse svært. Men men men…det bliver nu også meget rart, at prøve det af på egen hånd. Og som Tina Storm siger, så har jeg jo for evig tid, en kostplan liggende fra hende til at komme på rette spor igen, såfremt “uheldet” skulle være ude og jeg skulle tage lidt på igen. Og i hendes pris for et kostforløb, indgår jo heldigvis også en “vedligeholdelses” plan – så man kan bevare sit vægttab.

En dag talte jeg med en kollega, der både følger min og Tina Storms blog. Hun spurgte noget i stil med: “Er det ikke sådan lidt mærkeligt, at en kostvejleder selv har udfordringer med at tabe nogle kilo og blogger om det?”. Og der må jeg indrømme at jeg helt fra starten har tænkt, at det var fedt at have med en kostvejleder at gøre, der ikke selv er en skinny bitch med et BMI på 12 (og i øvrigt altid har været det) og som ikke laver andet end at træne, drikke mærkelige shakes, der smager af kattebakke og som generelt er fuldstændig uopnåelig. Så hellere én der ved hvordan det er, at veje X antal kg for meget (se de vilde før- og efter billeder af Tina Storm HER).

Og hvad er så status her til slut? Jeg har tabt mig 5,5 kg. 7 cm om taljen og 5 cm om hver lårbamse. Mit mål var 5-7 kg så er pænt godt tilfreds! Og når man tænker på, at jeg måske samlet set har snydt og rå-ædt (fødselsdage, rejse, pinsefrokost, bytur mv.) svarende til ca. 1 uge af kostforløbet, så er det da vist ret godt gået.

Jeg har gennem de 8 uger, erfaret både negative og positive aspekter ved kostforløbet. Og her får I min uforbeholdne mening:

De negative ting:

Jeg er overhovedet ikke pjattet med light produkter og dét er en ting, som jeg ikke tager med mig videre. Bevares, nok er der færre kalorier i, men jeg bryder mig ikke om tanken om, at fx light sodavand indeholder aspartam. Måske er det ikke skadeligt i små mængder…men bare tanken om, at det jeg propper i kæften, kan være skadeligt i større mængder, er nok til at jeg ikke umiddelbart er fan. Men måske jeg bare er påvirket af medierne? En anden ting er, at jeg på trods af at have modtaget en rigtig fin kostplan med 5-6 alternativer til alle dagens måltider, stadig følte mig en lille smule “låst fast”. Jeg mener…8 uger og ‘kun’ 5-6 ting at vælge imellem? Men okay, man kan jo naturligvis ikke både blæse og have mel i munden samtidigt (…med mindre man går på ping pong bar i Thailand!! De kan altså noget de damer!). Og man kan naturligvis heller ikke forvente, at en kostvejleder smider 20 alternativer ud, man kan vælge imellem.

De positive ting:

Ærligt…jeg har gennem de sidste par uger godt vidst, at jeg ville lave et “pro’n’cons” indlæg her til sidst. Og jeg har faktisk haft svært ved at finde på negative ting, om end jeg dog bestemt ikke synes, at det har været lutter lagkage. Men det skal det jo heller ikke nødvendigvis være. Til gengæld er der rigtig mange positive ting…for ærlig talt, har de her 5,5 kg, været de nemmeste kilo jeg nogensinde har tabt. Og det er den eneste “kur” som giver mig noget at arbejde videre med bagefter. Jeg er ret pjattet med idéen om, at det ikke er MIG der skal passe ind i en kostplan, men en kostplan der skal passe til MIG. Kostplanen hun har lavet, følger 100% min rytme og mine vaner. Da Tina Storm først sagde, at hun sagtens kunne lave en kostplan, der indebar både mine elskede morgenboller OG aftenslik var jeg ret skeptisk. Men det lykkedes og jeg har hygget mig hver evig eneste aften med lidt guf. Not bad I tell you…det er sgu en kostplan jeg kan forholde mig til! På arbejdet den anden dag, stod der en kæmpe pose bland selv slik personalet kunne gufle af. Jeg tog nogle stykker og straks var der 3-4 kollegaer der råbte: “Hov, dét må du ikke spise, du er på kur!”. Og der var det fedt at kunne sige: “Tjoo…det må jeg faktisk godt!”. Og nåhr ja, en sidste positiv ting…kostplanen er uden motion! Hun laver også gerne kostplaner hvor motion er inkluderet, men jeg kunne ikke overskue både at følge en kostplan OG en motionsplan. Ellers tak du!

Så det korte af det lange er: Gør det for fanden…det vil være de nemmeste kilo at tabe og de bedste penge du har givet ud. Find info om priser og hvad hun kan tilbyde HER.

Og ja, det blev så det sidste indlæg om mit og Tina Storms projekt! Fra nu af må I nøjes med min dårlige humor og mine skarpe holdninger om forskellige ting og sager 🙂

Læs alle tidligere indlæg (status på alle 8 uger) HER. Og læs i øvrigt Tina Storms svar på ovenstående mail HER.

Og nåååhr ja, så er der også en lille konkurrence! Nu kan DU nemlig vinde et 4 ugers kostforløb med Tina Storm (kræver dog at du er på Instagram!). Alt du skal gøre er, at finde afslutningsbilledet af Tina Storm og jeg på Instagram lige nu – der står alle regler samt info’s omkring deltagelsen!

 Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Cana
  1. juni 2015 at 18:10

  Og hvor bliver før/efter-billederne så af? Vi vil sgu da se hvor smækker du er blevet!

  • Reply
   Lillemor
   1. juni 2015 at 19:54

   Åh ja det spørgsmål skulle jo komme… Kan mærke det er en smule grænseoverskridende med det der før billede ya know… Må lige tygge på den!

Svar