Ærlig snak Det shjaw!

Dengang Lillemor fik taget sin tungeslasker-mødom

2016-08-19 16.33.48

I dag kørte jeg forbi busken… Altså B.U.S.K.E.N. Busken hvor bag jeg fik taget min tungeslasker-mødom, som vist nok 14-årig. Og guderne skal vide, at der forinden var blevet øvet tungeslaskere på samtlige Backstreet Boys plakater i det lille teenage værelse. Jeg tror stadig man kan ane slitagen på savlsmuldstapeten i mit barndomshjem. Den fik én over nakken med meget ivrig teenage tunge (helikopter-metoden, naturligvis!). Og til nøds øvede jeg mig også på en tom sodavandsflaske. Det havde Vi Unge nemlig fortalt mig, at man kunne gøre, hvis man endnu ikke havde haft held med en ivrig, lysten fyr. Og vi ved godt alle sammen, at Vi Unge var teenagernes Bibel. Ik’?

Aftenen kom… Der var fest! Og Lillemor i teenage udgave var med! Pludselig stod han der… Drengen! Med grydehår og Pisangambong i hånden. Og jeg udså ham straks som offer! 

Efter en masse snak med armene over kors, himlen med øjnene og højre fod i en 90graders vinkel, var den hjemme. Jeg havde scoret ham… På forhånd. Nu skulle jeg bare lige finde ud af, hvor han skulle have en tur med tornado tungen. Hva’ faen’! Hvis Nick Carter kunne lide det, kunne ham her vel også. Nick brokkede sig i hvert fald aldrig. 

Pludselig stod vi bag busken. Og vi gik lige til sagen! Det var dog lidt af en tunge-duel og vi var hverken enige om det var med, eller mod uret tungen skulle dreje, hvor mange tungemuskler der skulle inkluderes eller hvor meget mundvand det var nødvendigt at bytte.

Jeg kan vist roligt sige, at han vist heller ikke have prøvet det før. Hyfferpyffer da. Han stak mig endda også et slik på kinden bagefter…

Men det gav fandme street-credit i skolegården, at kunne sige, at man havde prøvet at snave. Så lidt tak skal han da have. 

Og også tak til Nick… Ham må vi ikke glemme. 

Jeg har spurgt ud på min Instagram profil (@lillemorblog) hvor andre fik deres første tungesnav! Og vi er altså ude i både en køjeseng, en skaterrampe, til halbal, på brændtrapper mv. 

Så jeg tænker vi kan fortsætte snakken her 😊. Fortæl lige nedenfor i kommentarfeltet hvor DU fik dit aller første snav. Og hey… Er jeg den eneste der øvede mig på en tom Pepsi flaske?! 

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  Maria
  23. august 2016 at 22:44

  Jeg kan godt huske det der med at øve sig på en sodavandsflaske.
  Og plakater;-) Mine var bare med Angelo (The Kelly Family).. Min første store kærlighed;-)
  Sodavandsflasken blev byttet ud med en ægte dreng, ude mellem træerne, til en skolefest i 7. klasse.

Svar