Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw! Gode råd Opskrifter

Opskrift på vaskeægte Mundorgasme…

image

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er sådan rimelig dårlig i et køkken. Jeg har på ingen måde det der seje hustru-gen, der kan lave alle mulige lækkerier som mandens kollegaer bliver misundelige over.

T.v.æ.r.t.i.m.o.d

Da jeg lige var begyndt at kæreste lidt med Lillefar (hvordan jeg mødte ham, kan du læse om i indlægget ‘Søg online og du skal finde’), bagte jeg eksempelvis kanelsnegle til ham. Eller prøvede på det vel at mærke. Efter at have serveret de murstenstunge kanel-“lækkerier” for ham, var han pludselig ingen steder at finde…så jeg gav mig til at lede efter ham! Pludselig kunne jeg høre lyden af et toilet der skyllede ud…og skyllede ud igen…og en lettere desperat grynten fra Lillefar. Da jeg lokaliserede badeværelset og kiggede ind igennem nøglehullet for at se om alt var ok, kunne jeg blot se Lillefar der stod ved siden af toilettet og febrilsk forsøgte at få toilettet til at skylle ud.

“Hvad laver du med min kanelsnegl?? Den skal sgu da ikke ned i toilettet!!?” – råbte jeg.

“LAD SÅ DEN KANELSNEGL VÆRE!!!”

Lillefar nægtede at låse døren op, selvom jeg hev i håndtaget. Til sidst måtte han dog kapitulere. Og han sagde det som det var, råt for usødet. “Prøv at hør, jeg kan skide godt lide dig. Og jeg vil gerne være kærester med dig. Men dine kanelsnegle er fuldstændig uspiselige. De smager af støv, har aldrig set skyggen af kanel og kategoriseres snarere som et våben end en spiselig genstand!”.

Så jeg måtte jo sande at jeg er alt andet end en Hausfrau. For hey, manden har jo ret!! Jeg har sågar engang proppet 1 dl espresso pulver i en kage…for der stod jo: Tilsæt 1 dl espresso kaffe! Hvor fanden skulle jeg vide fra, at den latterlige opskrift åbenbart mente kaffe af flydende karakter? Up yours brownie-kage!!

Og så har jeg også formået at brænde husblas på…fordi jeg havde glemt at jeg havde sat den i vandbad på komfuret…og lad mig lige for en god ordens skyld understrege, at husblas skal ligge i vandbad i meeeget få minutter. Alligevel glemte jeg det.

Og ja, så var der vist også noget med nogle pandekager jeg engang prøvede at lave til Lillefar, som åbenbart snarere kunne kategoriseres som en bradekage eller en wokkage. Den var i hvert fald meget tyk…og han spiste kun én….- halv.

Nå, men hvorom alting er har jeg nu opskriften på en kage, der IKKE KAN fuckes op. Og den er en sikker vinder! Mega lækker chokoladekage. Jeg har bagt den ca. 100 gange, siden jeg først stiftede bekendtskab med den lækre satan for et års tid siden. Og nu bliver den bagt til alle højtider. Fødselsdags-kage, jeg-går-på-ferie-kage, søndags-kage, jeg-skal-blære-mig-kage, jule-kage, nytårsaftens-kage, jeg-lægger-op-til-Lillefar-kage, mit-barn-har-fået-et-navn-og-hurra-for-det-kage…..blot lige for at nævne et par eksempler. Hvis man er heldig varierer krymlen på toppen af kagen. But that’s it! Måske/måske ikke mine kollegaer, familiemedlemmer og venner er ved at være lidt trætte af den, men de tør ikke sige noget…måske af frygt for at jeg begynder at kaste mig ud i en ny opskrift, der endnu engang er fuldstændig uspiselig.

Så hvis du er lige så uduelig som mig i et køkken, så har du her opskriften på verdens bedste kage. Nogle vil kalde den for chokoladekage med squash. Men det lyder super nederen (ja, jeg skrev nederen!). Så jeg vil hellere kalde den for Mundorgasme, for det er lige akkurat hvad det er. Eller alternativt: kan-ikke-fuckes-up-kage. Den hurtige har nu nok allerede opdaget, at der er squash i. Og så tænker du muligvis: WHAAAAT THE FUUUCK!!? Men prøv at se på det sådan her: 350 gram squash!? Det er jo nærmest halvdelen af dét frugt og grønt du skal indtage på én dag? Så hvis du spiser hele kagen, mangler du blot at indtage 250 gram kaninæde. Og så har du fået det grønt du skal have den dag! Win win siger jeg bare!! Faktisk kan man sige at det jo nærmest er en sund kage…en fitness kage om man vil. Så sæt igang!

Opskrift på Mundorgasme:

Ingredienser:

 • 250g smør
 • 350g sukker
 • 1 tsk natron
 • 2 tsk vaniliesukker
 • ½ tsk bagepulver
 • 2 æg
 • 1dl yoghurt natural
 • 300g mel
 • 50g kakao
 • 350 g squash, groftrevet
 • 200g grofthakket chokolade. (100g mælkechokolade og 50g mørk chokolade i selve kagen og 50g mørk chokolade til at rive over kagen når den er taget ud af ovnen).

Sådan gør du:

Smæk oven på 190C. Find en springform frem (ca. 26cm/10″), eller hvad du nu kan finde der kan have kagemasse i sig. Kom bagepapir i bunden hvis du er doven lige som mig, eller kom smør rundt i springformen, hvis du absolut skal blære dig.

Skær smørret i grove tern og hæld skidtet op i en skål. Kom sukker, natron, vaniliesukker og bagepulver op i samme skål.

IMG_20150802_130534

Pisk skidtet sammen! Giv æggene én på hovedet og lad indholdet glide ud i den sammenpiskede masse. Og smask så det hele til med yoghurten! Pisk igen. Og så er det ellers i med mel, kakao, squash og chokolade.

IMG_20150802_130755

Rør det sammen til du ikke gider mere. Hæld massen op i hvad-end-du-har-fundet og bag i ovnen 30-45 minutter. Du kan jo lige tjekke med en kniv, træpind et stykke legetøj eller hvad du nu har i nærheden, om der hænger dej på. Gør der dét, er den ikke færdigbagt (no shit Sherlock!). Men tjek jævnligt, for den må heller ikke blive for tør (…man fristes til at sige “det sagde han også i går”…men måske det er for plat?) Tag din nye bedste ven ud af ovnen og riv det sidste mørke chokolade over kagen, så det rigtig smelter lækkert. Mumsfilibabba!!

IMG_20150802_131252

Men hey…lad mig lige for en god ordens skyld sige, at det kraftpeterstejleme IKKE kan betale sig, at forsøge at lave dobbeltportion. (Jeg tænkte jo lige, at jeg jo også skulle have nok grønt til dagen efter også!). Sådan så the crime-scene ud, efter jeg havde forsøgt at bage to Mundorgasmer. Ikke godt. kitchenaid

Har du lyst kan du også læse nedenstående:

kage indlæg

1. Det tror vores mænd vi laver, når vi er på barsel.

2. En hyldest til forældres dobbeltmoral!

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply
  TroldensMor
  16. august 2015 at 20:07

  Tak for et godt grin og hvad der ligner en lækker kageopskrift! Jeg har sjældent læst en opskrift som fik mig til at smile så meget og stadig give mig lyst til at give mig i kast med den selv. 🙂

  troldensmor.bloggersdelight.dk

  • Reply
   Lillemor
   18. august 2015 at 21:03

   Hvor fedt!! Tak for dejlig besked. Kh Lillemor

 • Reply
  Mona
  29. oktober 2015 at 22:29

  Du skriver fantastisk

  • Reply
   Lillemor
   1. november 2015 at 19:43

   Tak for de søde ord Mona 🙂

 • Reply
  Ugen der gik #24 (med mundorgasme, bryllupsdag og Gummi-Tarzan) | Tre gode grunde
  6. marts 2016 at 19:45

  […] Opskriften findes ovre hos Lillemor – lige her […]

 • Reply
  Vibeke
  6. marts 2016 at 20:55

  Tårerne triller ned af kinderne på mig

  • Reply
   Lillemor
   10. marts 2016 at 10:03

   Håber det er en god ting 🙂

Svar