Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom

Tisser du også nogle gange i bukserne?

HAHA

Måske det bare er mig der slækker lidt for meget på knibeøvelserne. Men må indrømme at jeg nogle gange får læst nogle indlæg fra mine med-bloggere, der virkelig sætter min blære og min bækkenbund på prøve. Og faktisk aller mest giver mig lyst til, at beklæde mor-trusserne og begge ben i TENA fra top til tå. Altså bare lige sån’ for at være på den sikre side. Det er nu også ganske befriende at få gang i latter musklerne. Men for at være ærlig skal der en del til, før jeg virkelig synes at noget er morsomt. Men måske det i virkeligheden siger mere om min form for humor…? Jeg kan godt lide lidt ærlig og lidt anderledes humor. Noget der kan tage mig med storm. Og hey – sidder du og kender til en blog der i så fald ville være noget for mig, så sig endelig til! De fleste blog indlæg jeg læser, er glemt igen efter 10 minutter. True story! Men nogle få indlæg bliver hængende i min bevidsthed i længere tid og der er specifikt tre styks indlæg, som jeg virkelig gerne lige vil dele med jer. For de er virkelig virkelig sjove! Håber I synes om dem!


Fyrsten&Fruens’ indlæg om “Kosbekendelsen” er virkelig kreativt tænkt! Og jeg er helt jaloux over, at det ikke er mig der fandt på det. Ud over at jeg er pjattet med at følge Fruen og hendes holdninger generelt, er det fedt med et indlæg der også er decideret sjovt! Læs et lille uddrag her:

sjovt1

Læs resten ved at klikke HER.


Ét af MorTilTo’s mange indlæg om “kvinders tilståelser”. Generelt er “tilståelserne” pisse sjove. Og pinlige. Og der er mange af de indlæg, så man kan blive fuldstændig forgabt i dem! Det her handler om sex…og det er jo bare altid sjovt!!

Sjovt2Læs resten ved at klikke HER.


Nutidens mor rammer ofte ret plet i forhold til min humor! Hun er en hardcore mommy-blogger. Sådan en irriterende én der både er pæn, sjov OG intelligent. Pisse irriterende. Ikke desto mindre lavede hun nedenstående indlæg, som blev læst af flere tusinde (og set – for hey, der er en video i indlægget og det er den der er fuldstændig, helt og aldeles gennemført udtænkt!). En absolut nødvendighed at se.

Sjovt4Læs resten ved at klikke HER. – og se videoen!


Og hey, sidder du lige nu og tænker: Jamen Lillemor, DU er sgu da også skide skæg…i hvert fald engang imellem! Så kan du jo eventuelt lige læse eller genlæse et af nedenstående indlæg.

sjovt51: Ammehjerne…når mødre gør tossede ting (part 2)

2: Derfor er fædre sejere end mødre

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Eva
  16. oktober 2015 at 22:51

  Har du nogensinde læst Maise Njord og Camilla Stockmann (mener jeg hun hedder)-s bog “Michael Laudrups tænder”? Det er en af de få bøger, jeg gider at læse, netop fordi jeg får grint (grinet?) igennem! (..er lidt træt og halvsnaldret på de sidste timer af vores lille families ferie på Mallorca- længe leve Sangria!)
  Jeg læser sjældent noget, jeg synes er lige så skægt som den.

  • Reply
   Lillemor
   17. oktober 2015 at 11:25

   Hej Eva! Nej den har jeg faktisk ikke læst. Men kender til den! En bog der også er virkelig plat – på den gode måde – og grænseoverskridende, er “Trænger til flødeskum (og diller!)” 🙂 Tak for tip! Kh Lillemor

 • Reply
  Pernille / stay-positive.dk
  21. oktober 2015 at 10:05

  Jeg vil da foreslå dig, at slå et slag forbi min blog, som gerne skulle få dig til at grine og græde i hvert indlæg – de fleste gange. Mon ikke du husker det 🙂 ELLERS er jeg rigtig glad for Leckileaks.dk – mega sjov gif-blog om at være hørehæmmet. /Pernille

  • Reply
   Lillemor
   21. oktober 2015 at 14:22

   Tak for råd, jeg vil kigge forbi 🙂

Svar