Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Har du (heller ikke) fået købt alle julegaverne?

Reklame for Coolshop

Pssst….der er en konkurrence længere nede, hvor du kan vinde for 1000kr produkter!

Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg er typen, der altid har levet under en sten. Jeg opdager sjældent, når der kommer noget nyt og smart på markedet. Jeg smed først min discman ud i sidste uge, fordi jeg fandt ud af, at der åbenbart er noget der hedder virtuelle musiktjenester. Ja okay, I forstår budskabet ik’?

For nyligt blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig at samarbejde med netbutikken Coolshop. ”Du kender dem sikkert!” sagde min søde agent. Og min umiddelbare reaktion var…”næh!”. Jeg ved godt, at det højst sandsynligt siger mere om mig end om Coolshop, for dem jeg har talt med efterfølgende kender stort set alle sammen til Coolshop. ”Det er dér du kan købe alt muligt forskelligt! Ting til hjemmet, legetøj, barnevogne, elektronik og meget andet!”. Jeg tjekkede hjemmesiden ud, og man kan ganske rigtigt købe alt muligt til hjemmet.

Jeg er altid lidt skeptisk med de samarbejder, jeg indgår, for jeg gider jo ikke at sidde her og anbefale jer noget lort. Men hvis Trustpilot har 90.000 gode anmeldelser for Coolshop, så må de kunne noget. Varerne man bestiller bliver i øvrigt leveret inden for få hverdage, og så er der fri fragt, uanset hvor stort et beløb man handler for.

Jeg kastede mig derfor ud i at erhverve julegaver til Kummefryseren og Mandlen. Kummefryseren er i den der alder (eller er bare den der type), hvor alt skal være lyserødt, sødt og fluffy. Så jeg kastede mig ud i det her penalhus (se billede længere oppe). Mandlen har ikke lavet andet end at snakke om rulleskøjter den sidste tid, så nu får han de her i julegave, som kan justeres i størrelsen, så han også kan passe dem de næste par år.

Der ud over røg de her farveblyanter i kassen også og nogle kreative bøger. Den her til Kummefryseren og den her til Mandlen. Så har jeg også klaret julegaverne til børnene fra kæledyrene (ja, de forventer at få julegaver fra både katten og hunden).

Så kort sagt! Hvis I endnu ikke har fået handlet julegaverne, så er Coolshop altså et glimrende alternativ til de fyldte indkøbscentre.

Nå, og nu til det sjove! For der var jo noget med en konkurrence 🙂 For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000kr til Coolshop, skal I blot tjekke ud på deres hjemmeside, hvad I godt kunne tænke jer af produkter. Vælg tre produkter I kunne tænke jer op til en værdi af 1000kr samlet. D. 14/12 trækker jeg en vinder (som vil få direkte besked!). SÆT I GANG!

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

88 Kommentarer

 • Reply
  Eva
  2. december 2019 at 20:10

  Zarko parfume (til mig ?)
  Trunki (til min datter ?)
  Bike balls (til manden ?)

 • Reply
  Camilla
  2. december 2019 at 20:17

  Så lækker give away – med 1000 kr til et kæmpe udvalg vil der blive gaver både til ungerne og til mor, win win!!
  Jeg ville vælge en Barbie Rainbow lækkerhed til min datter, en Nerf skydeskive til min søn og ikke mindst Pink Molecule parfume til at forsøde julen for mig selv ??

 • Reply
  Maria
  2. december 2019 at 20:18

  Vi har allerede siddet og set på gaver fra Coolshop, og vi har en dreng på 7 år som er lidt svær at købe gaver til, da han mest syntes at fortnite er spændende. Men deres udvalg i fortnite er ret stort, og jeg har allerede fundet 4 figurer han kunne få.

 • Reply
  Monica
  2. december 2019 at 20:39

  Harry Potter quiz spil til datteren på 11 år, Fantasy penalhus fra Topmodel til datteren på 8 år og Stratego til manden på 35?

  Alt hvad jeg ønsker mig, er en hel dag hvor ingen spørger mig om noget. Mon coolshop kan klare det??

 • Reply
  Anne-Mette
  2. december 2019 at 20:46

  Datteren ønsker miss melody lilla glimmer skoletaske, samt matchende penalhus

  • Reply
   Jonna Lemvigh
   14. december 2019 at 13:56

   Jeg vil finde en gave til mine 4 skønne børnebørn på coolshop???? der er et dejligt stort udvalg på coolshop ? ?????

 • Reply
  Josefine
  2. december 2019 at 21:26

  Elsker denne her konkurrence! Jeg ville højst tænkeligt kaste mig uf i en ny loftslampe, make up eller en ny toilettaske ???

 • Reply
  Anna
  2. december 2019 at 21:28

  Til manden
  VPRO Gaming – V210 Optisk Gaming Mus 215 kr
  Til børnene
  Educa – Vildkatten – 300 til 199 kr
  Til mig/mit strikkehjørne
  Dyberg-Larsen – DL16 Bordlampe – Hvid 499kr

 • Reply
  Trine Christiansen
  2. december 2019 at 21:32

  Så ville jeg vælge et teleskop, en cykelkurv til trybike og et supermario spil til Nintendo switch lite ???❤️

 • Reply
  Kristina Stavnslev
  2. december 2019 at 21:33

  Hvis jeg vandt skulle det være gaver til mine to piger ? Barbie bryllupssæt til den store, Sylvanian byhus med lys til den lille og ramajetternes jul på dvd som de kunne hygge sig med i juledagene ??☃️?

 • Reply
  Trine Christiansen
  2. december 2019 at 21:34

  Så ville jeg vælge et teleskop, en cykelkurv til trybike og et supermario spil til Nintendo switch???❤️

 • Reply
  Anne
  2. december 2019 at 22:13

  Elsa og Nokk, Kattedrengen Turbo mover og Super Mario party til Nintendo switch ??
  Så ville gaver til alle tre børn (hvoraf den ene godt nok er en, på papiret, voksen mand på 34) være klaret !

 • Reply
  Kristina
  2. december 2019 at 22:19

  Det er faktisk svært, hvad man lige skal ønske sig når der er fri leg for 1000 kr, og der er såå mange ting at vælge imellem

  Vi ville ønske os:
  https://www.coolshop.dk/produkt/brio-loeft-og-laes-med-lagerbygning-togbane-33887/AM3FN8/

  https://www.coolshop.dk/produkt/faber-castell-goldfaber-akvarel-farveblyamter-i-metalaeske-24-stk-114624/AG9JS4/

  https://www.coolshop.dk/produkt/lego-city-skraldevogn-60220/AH6KT7/

 • Reply
  Katrine Knøsgaard
  2. december 2019 at 22:25

  Holy moly… De har jo ALT inde på den webshop! Og på trods af det, har jeg altså kun ÉT ønske, ikke 3. Det eneste jeg ønsker mig er en ny støvsuger, believe it or not?

 • Reply
  Jannie Birkelund
  2. december 2019 at 22:32

  Jeg ville ELSKE at vinde:
  Hedvig interaktiv ugle -Den fra Harry Potter.
  Tom Ford Mascara
  Clean parfume æske med 3 stk?

 • Reply
  MMA
  2. december 2019 at 22:50

  Jeg har fundet et par gode bud til julegaver og en lille ting som vil bringe lykke til enhver julefrokost (måske i særdeleshed hos Dillerbanden) 😉
  https://www.coolshop.dk/produkt/ferm-living-air-balloon-lampe-roeget-eg/AD6X38/
  https://www.coolshop.dk/produkt/cloud-b-original-skildpadde-natlampe-med-lyd-tranquil-turtle-ocean-cb7423-pr/BW5FY2/
  https://www.coolshop.dk/produkt/jizz-game/AC6325/

 • Reply
  Louise Thorsen
  2. december 2019 at 22:50

  Mega fed konkurrence ???? Casper på 10 år, ønsker sig mest Gadgets, så der fandte jeg lige et par lækre ting

  https://www.coolshop.dk/produkt/slush-puppie-slush-ice-maskine-dk-stroemstik/AJ42QG/

  Også fandt jeg denne her til min kæreste (budgettet er nu røget ?)
  https://www.coolshop.dk/produkt/jbl-xtreme-transportabel-bluetooth-hoejtaler/AM4RJ8/

  Karl på 6 år, vil så gerne have Buzz og Woody

  https://www.coolshop.dk/produkt/toy-story-talende-buzz-figur-dansk/AF9C4D/

  https://www.coolshop.dk/produkt/toy-story-talende-woody-figur-dansk/AH2J78/

  Så de 1000,- fik hurtig ben og gå på…
  Men hold nu fest nogle lækre ting ?

 • Reply
  Louise R.
  2. december 2019 at 23:35

  Uhh så skal der købes: Rulleskøjter, Foam Clay og Rollerboots ?

 • Reply
  Laura Grønvall
  2. december 2019 at 23:36

  Icebreaker, clima bottle og Ferm Living – Ripple Glas ?

 • Reply
  Maria Lindholm
  3. december 2019 at 0:50

  Det er faktisk et utroligt svært valg, for de har virkelig mange lækre ting! Men tænker jeg ville vælge noget clinique ansigtprodukt, samt et sæt moroccan Oli hårprodukter og så et Nintendo switch spil til min søn – hvis jeg skulle være så mega heldig ?????

 • Reply
  Mie
  3. december 2019 at 6:37

  Min datter ønsker sig Our Generation klædeskab og det ville være fedt at vinde gavekortet til det. For de sidste penge vil jeg finde en ting til min elskede nevø

 • Reply
  Tine
  3. december 2019 at 6:46

  Jeg ville købe julegaver til mine to piger. En babyborn klapvogn til lillesøster og kinetisk sand og en Scruff A Luv familie til storesøster ❤️

 • Reply
  Lise Christensen
  3. december 2019 at 7:13

  ZARKOPERFUME – PINK MOLéCULE 090•09 EDP 100ml til 499

  HAMA Perler – Maxi- 600 perler og 1 stiftplade i bøtte – Grøn til 119,95

  Magformers – Basic Plus 30 dele (3067) til 299.

 • Reply
  Mia Pedersen
  3. december 2019 at 8:16

  Jeg ville forkæle min datter på snart 3 år med en Our generation dukke og et sæt tøj og derudover en Clean parfume til moren❤️

 • Reply
  Camilla m
  3. december 2019 at 8:39

  Jeg ville forkæle min kærestes nevø og niece med gode farveblyanter og tusser. De er virkelig kreative. Min kærestes niece bruger lang tid på at lave tegninger til os. Det er en hyggelig måde at være sammen på og vi nyder at farve i malebøger, når vi er sammen 🙂 Vi er virkelig fan af farveblyanterne, som man kan lave om til vandfarver med en pensel med vand på- det er nemt for børnene at tegne en fin tegning og så bagefter bruge en let våd pensel til at forvandle billederne 🙂 det kan virkelig anbefales, man slipper for brune pensler/mærkelige farver, som når man leger med rigtige vandfarver 🙂 rigtig god jul ??

  https://www.coolshop.dk/produkt/faber-castell-kuffert-med-80-connector-tusser-155579/AJ8Z5Y/

  https://www.coolshop.dk/produkt/faber-castell-colour-grip-farveblyanter-aeske-med-48-stk/AF6498/

  https://www.coolshop.dk/produkt/stabilo-woody-3i1-farver-18-stk-blyantspidser-og-pensel/AN6Y7Q/ ved denne kan lillebror være med, det kunne være hyggeligt 🙂

 • Reply
  Rikke
  3. december 2019 at 9:18

  Endnu ikke helt klar med julegaverne, så jeg kunne godt bruge disse; Aquabeads – Perlekunstnerens Ateliertaske med 1200 perler til min store pige. Crybabies til yngste arvingen og så Lady million parfume til mig selv???

 • Reply
  Cecilie
  3. december 2019 at 9:58

  Jeg ville vælge en raglet, og så to parfume til, en til min kæreste og en til mig selv

 • Reply
  Mette Glerup Kristensen
  3. december 2019 at 9:59

  Rigtig fint samarbejde! Kender udemærket Coolshop og er meget begejstret for at handle hos dem.

  Sikke nogle fine gaver du har valgt til ungerne – det var lige den inspiration jeg havde brug for til mine egne ♥️

  Hvis heldet tilsmiler os, så tænker jeg at valget falder på følgende:

  https://www.coolshop.dk/produkt/brio-smart-tech-loeftebro-33961/AN5ZC7/

  https://www.coolshop.dk/produkt/hape-discovery-scientist-arbejdsbaenk-e3028/AF3U8W/

  https://www.coolshop.dk/produkt/faber-castell-colour-grip-akvarel-farveblyanter-metalaeske-med-48-stk-112448/AF4P89/

  Rigtig glædelig jul herfra ????

 • Reply
  Emma Vive Nielsen
  3. december 2019 at 10:03

  Jeg ville ønske mig:
  ?Severin elkande 1,7 l (da vores husstand ikke har fået anskaffet os en ny siden den sidste måtte lade livet grundet alderdom og åreforkalkning ??‍♀️)
  ? Brætspillet Escape room, til når venner kommer på besøg (vi har desuden lige prøvet et Escape Room i real life og det er skisme skægt)
  ? En gang rosti mepal skåle i julegave til min kære moder

 • Reply
  Trine Hertzog
  3. december 2019 at 10:17

  Luigi Mansion 3 til Nintendo Switch, Clean – 5 piece rollerball collection og One Tree Hill – sæson 1-9 – DVD ?? Lige knap 1000kr ???

 • Reply
  Lone gøtche
  3. december 2019 at 11:20

  På coolshop ville jeg købe:
  Ps4 spillet “The outer worlds”
  1 Elsa dukke med lys
  1 Anna dukke Med lys
  1 frost pop up telt

 • Reply
  Gitte
  3. december 2019 at 11:52

  Fed konkurrence 🙂 – 3 gaver, må blive til min datter (der ikke rigtig gider det der legetøj og mest er til det kreative:
  https://www.coolshop.dk/produkt/3d-liner-assorterede-farver-basic-10x100ml/AM7R2Q/

  Min mand skal have et godt grin:
  https://www.coolshop.dk/produkt/frasier-saeson-1-11-komplette-boks-44-disc-dvd/AM4BQ3/

  Og lidt forkælelse til mig selv 🙂

 • Reply
  Ina
  3. december 2019 at 11:55

  Uhu, en konkurrence, ja tak 🙂 Jeg kunne ønske mig en JBL – Charge 3 Stealth Edition til kr. 699, brætspillet Ticket To Ride – London til kr. 174, og så kan jeg nærmest ikke leve uden det her House Doctor – Skærebræt 22 x 35 cm til 169,-. Jeg krydser fingre 🙂

 • Reply
  Heidi
  3. december 2019 at 12:09

  Jeg ville ønske mig Philips hue produkter for pengene.

 • Reply
  Annesophie
  3. december 2019 at 12:27

  Jeg er gået lidt i det praktiske hjørne og ønsker mig skærebrætsæt fra Eva Solo og en bradepande med høje kanter fra Tefal Jamie Oliver. Og så en lille gave til min datter i form af stablekasser med Alfons Åberg. Så nu krydser jeg fingre ?

 • Reply
  Maja
  3. december 2019 at 12:52

  Har allerede flere ting fra Coolshop på ønskelisten (de er især konkurrencedygtige på priserne på Phillips Hue) Ligesom vi også allerede købte lidt gaver derfra i weekenden:-)
  Så hvis jeg skulle vælge for ca 1000kr ville det bla være:

  Lucca lampe fra Phillips Hue til udendørs : (626) https://www.coolshop.dk/produkt/philips-hue-white-lucca-udendoers-lav-bedlampe/AC8HK5/

  Og så et brætspil til juledagene: (279)
  https://www.coolshop.dk/produkt/daarlige-selskab/AK62W4/

  Og så ville jeg forkæle mig selv med en ansigtsmaske for de sidste penge

  https://www.coolshop.dk/produkt/skin-republic-youthfoil-face-mask/AF684Y/ (75kr)

  • Reply
   Lillemor
   14. december 2019 at 22:48

   Det er nogle gode bud på dejlige ting fra Coolshop Maja ?. Og ved du hvad det fede er? De bliver alle dine!!! ???? Du er nemlig den heldige vinder! Kæmpe stort tillykke!! Jeg kontakter dig på mail. Klask fra Lillemor

 • Reply
  Regitze Christiansen
  3. december 2019 at 13:10

  Elsker din blog, du er så ærlig og herlig. Jeg vil være som dig når jeg bliver stor. ? Hvis jeg vandt gavekortet, så ville jeg købe mig det røde Hint spil, Harry Potter quiz brætspil og Danmarksspillet. Elsker brætspil og det er så hyggeligt ??

 • Reply
  Lærke
  3. december 2019 at 15:08

  Skal man poste ønskerne et sted? ?☃️❤️

  • Reply
   Lillemor
   3. december 2019 at 20:04

   Ja! Lige her i kommentarfeltet ??

 • Reply
  Johanne Bjerg
  3. december 2019 at 18:27

  Hvis jeg er så heldig at vinde kunne jeg godt tænke mig dette spil til min mand: https://www.coolshop.dk/produkt/god-of-war-playstation-hits/AD2E39/ og denne til mig selv: https://www.coolshop.dk/produkt/google-home-nordics-hvid/AG3TQ2/

 • Reply
  MMA
  3. december 2019 at 19:05

  Jeg har fundet et par gaver til mine døtre og så et lille spil, der vil bringe lykke ved enhver julefrokost (og helst sikkert ved Dillerbanden) 🙂
  https://www.coolshop.dk/produkt/ferm-living-air-balloon-lampe-roeget-eg/AD6X38/
  https://www.coolshop.dk/produkt/cloud-b-twilight-buddies-natlampe-med-stjerner-enhjoerning/AC4W3Q/
  https://www.coolshop.dk/produkt/jizz-game/AC6325/

 • Reply
  Trine Nordentoft
  3. december 2019 at 19:16

  Åh hvor ville det være lækkert er vinde ? Plejer at være i god tid, men i år har der bare været minus overskud og jeg er totalt bagud ?
  Jeg ville vælge en Stelton Emma termokande i sort til manden, en Frost 2 Elsa dukke med rejsetøj til ældste datter og Sonic Mania til X box one til sønnen.

 • Reply
  Louise Helledie
  3. december 2019 at 21:26

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde en Barbie Mobil lægeklinik og en Go Glam neglesalon til mine to piger på 8 år samt en Dr. Hauschka ansigtscreme til mig selv 🙂

 • Reply
  Simone
  3. december 2019 at 22:57

  Jeg vil give min mor hendes yndlingsparfume (https://www.coolshop.dk/produkt/zarkoperfume-pink-molecule-090-09-edp-100ml/AM9X3K/) – måske hun får den selvom jeg ikke vinder. Til min bror vil jeg købe et blender-kit, da han snart skal flytte hjemmefra (https://www.coolshop.dk/produkt/obh-nordica-stickmixer-super-mix-pro-blender/AF73UN/)

 • Reply
  Anne
  3. december 2019 at 23:16

  Kære lillemor, linket til kummefryserens bog duer ikke, det er bare farverne igen – altså de er jo også flotte, men jeg tror faktisk bogen vil hitte her?

  • Reply
   Lillemor
   5. december 2019 at 19:21

   Tak!! Jeg får det rettet 🙂

 • Reply
  Anne V
  4. december 2019 at 5:49

  Vi overtager nøglerne til vores nye hus 1. januar, så gaverne til min mand bliver noget til haven. Vi kan nemlig slet ikke vente til det bliver forår, og vi kan så fingrene i jorden.
  Jeg er helt sikker på, at han (og jeg) ville blive rigtig glad for:
  Fiskars beskærersaks 295kr: Det er en gammel have, der skal holdes ved lige.
  Bon-fire kande til kaffe 249kr: Til en pause i havearbejdet.
  Gardenlife højbed 419kr: Til at dyrke fra-jord-til-bord-grønsager med børnene.

  Glædelig jul!

 • Reply
  Sofie
  4. december 2019 at 9:28

  Hehe sikke en opgave ? – der er SÅ mange varer der godt kunne få plads her clean, Philips hue, Sonos, brætspil osv osv , men på julegavelisten mangler jeg en Foam and silk Clay gaveæske og en maaaaasse out generation ?

 • Reply
  Sofie
  4. december 2019 at 10:01

  Hehe sikke en opgave – hjertet råber: Skriv Sonos, Phillips Hue, Clean eller spil, men fornuften siger: få nu styr på de julegaver.. Så jeg ville elske at få hjælp til en æske Foam and Silk Clay https://www.coolshop.dk/produkt/foam-clay-gaveaeske-kuffert/AE7NP3/ og til min Martha en Maria til samlingen https://www.coolshop.dk/produkt/asi-dukker-maria-dukke-med-hvid-kjole-og-rosa-frakke-43-cm/AB8GP6/ 🙂

 • Reply
  Kristian Kristensen
  4. december 2019 at 10:52

  Min kone siger jeg skal deltage i konkurrencen, og jeg mener jeg mangler gaver, så derfor skal det være
  New Super Mario Bros. U deluxe og
  super Mario party begge til switch
  og dette hylster: https://www.coolshop.dk/produkt/nyko-power-shell-case-for-switch/AB8Z36/

 • Reply
  Line
  4. december 2019 at 20:14

  3 gaver til selvforkælelse
  Paco rabanne lady million duft æske, beauty pacific serum og a vitamin øjencreme derfra også – sikke en dejlig julegave til mig selv ??????

 • Reply
  Fan
  4. december 2019 at 20:22

  Synes dog du mangler en del detaljer om hvad coolshop er, for dem som ikke kender det, at man for 39 kr om måneden kan melde sig ind og derved spare endnu flere penge ved at købe deres ting, samt man derved får fri fragt, derudover kan varen komme med Dao morgen levering, så pakken er på trappen når du vågner dagen efter…. og man får point for sine køb, så man kan spare endnu mere på næste køb – jeg kunne blive ved… hilsen fan af coolshop ??

 • Reply
  Anne
  5. december 2019 at 10:17

  Uh, så vil jeg selv gerne have smoothie blenederen BG 1310 Blend & Go (der er sat ned med 50%) og House Doctor væguret (for som du siger, man skal jo ikke spilde egne ønsker på fællesting 😉 ) og så kan børnene få de fine metallic farveblyanter til deling (det er godt at lære at dele, og de får vidst rigeligt til jul allerede)

 • Reply
  Trine Christiansen
  5. december 2019 at 12:31

  Jeg ville vælge et super Mario spil til Nintendo switch lite, en cykelkurv til trybike og et teleskop??? perfekt til mine 3 dejlige drenge?

 • Reply
  Louise Kimer
  5. december 2019 at 20:52

  Elsker simpelthen coolshop – der er nemlig bare alt☺️ Her skulle gevinsten gå til disse gaver:

  https://www.coolshop.dk/produkt/eva-solo-termokande-1-l-mat-sort/AJ36T8/

  https://www.coolshop.dk/produkt/playmobil-heste-butik-9401/AG7QE6/

  https://www.coolshop.dk/produkt/clean-original-edp-30-ml/A9J8CQ/

  Krydser fingre – det ville være en skøn hjælp til julegaverne, som godt kan være dyre?☺️

 • Reply
  Louise
  6. december 2019 at 16:44

  Jeg ville forkæle mig selv (og mit køkken) med Rosti Mepal – Modula Husholdningsbox og en OBH Nordica – Quick Mini Hakker.
  Manden skulle forkæle med en ny pande: Jamie Oliver Everyday Rustfri Stål Stegepande – 28 cm

 • Reply
  Sine Fleng
  13. december 2019 at 22:29

  Bl endurance peak høretelefoner
  Zarko parfume og mynimo sweatpants til min søn

 • Reply
  Anne Elisabeth Jepsen
  14. december 2019 at 10:32

  Min datter ønsker sig BRÆNDENDE en Asi Leonora dukke og min ældste datter elsker at lege med our generation. Så vi vil vælge noget derfra ❤️

 • Reply
  Mette høy
  14. december 2019 at 10:33

  Øøøh fantastisk konkurrence ? hvis jeg vand skulle det være 2 Dyberg-Larsen – DL16 – Bord lampe – Sort? de er så flotte ?

 • Reply
  Tine
  14. december 2019 at 10:35

  Jeg ville købe rulleskøjter til den mellemste dreng, PS4 spil den til store og parfume til mig selv ??

 • Reply
  Louise
  14. december 2019 at 10:48

  Jeg ville købe en ny parfume og PlayStation spil til alle mine drenge??

 • Reply
  Kristine
  14. december 2019 at 10:56

  Uuh fin konkurrence: ønsker mig disse tre ting: Pokemon sword Nintendo switch,
  The legend of zelda og
  Elisabeth Arden eight hour creme uden parfume. Krydser fingre!!
  Tak for en fantastisk insta og blog og god jul:-)

 • Reply
  Anna
  14. december 2019 at 11:18

  Jeg ville nok skulle prioritere, da både vores støvsuger og tekande netop har givet op ?? omvendt ville jeg have mest lyst til at bruge et gavekort til en ny kaffemaskine../ ?

 • Reply
  Anette Boisen
  14. december 2019 at 11:32

  Åh ja, det kunne være rart at vinde.
  En Nichba håndklædeholder i sort
  En slushice maskine… den kan man altid bruge til en lille havefest.?
  Og så lige en pakke Gin Fizz vingummier.
  ???

 • Reply
  Mette Egelund
  14. december 2019 at 11:37

  Fed konkurrence!!

  Jeg ønsker mig nogle nye ørebøffer. Nogen i rigtig god kvalitet end de der iphone earplugs. Så kan jeg høre musik og podcasts uden at blive røv frustreret over den manglende lydkvalitet (eller min ringe hørelse??)

  Til min søn, ønsker han sig en masse fortnite ting . Det vil gå lige ind i den 7 åriges hjerte.

  Min datter på 4 elsker alt med Frost og Enhjørninger. Hun elsker også at tegne, så til hende skulle det være noget kreativt såsom malebog eller lignende til hende.

  Glædelig jul til dig og din familie!

  Kh Mette

 • Reply
  Dorthe
  14. december 2019 at 11:57

  Lysegrå stelton
  En dims til nakkemassage ?
  Og en tumletop (moluk)

 • Reply
  Trine lytkjen Rasmussen
  14. december 2019 at 12:08

  En Fritel SL 3060 Slicer til min kone, Buffy the vampire slayer dvd box også til min kone og edderkoppen på dvd til os begge

 • Reply
  Suzanne
  14. december 2019 at 12:55

  Hold nu op coolshop har jo ALT ??
  Min datter ønsker sig brændende Scruff-a-luvs og Barbi dreamtopia magic touch. Og min niece ville sætte stor pris på Air hogs – Supernova ??✔️ så krydser vi fingre ??♥️ Kram og glædelig jul ?♥️

 • Reply
  Elisa Christoffersen
  14. december 2019 at 13:06

  Eeej coolshop er fantastisk! Jeg har allerede tilmeldt mig som premiummedlem og sparet en masse på julegaverne, det kan altså anbefales til dem der mangler at købe mange.. jeg mangler kun at købe til mine egne børn og manden ?
  Jeg tænker der skal et Just Dance 2020 til PS4 under træet (mest til børnene ???), et par nye rulleskøjter (justerbar inliners fra Head i hvid/pink str 31-36) og et løbehjul (Razor S sport i pink) ??

 • Reply
  Jeanett Kristensen
  14. december 2019 at 14:23

  Det var da en lækker GAW.

  Jeg ville købe en Our Generation 4×4 bil til min datter og en fjernstyret traktor til sønnen – de vil blive SÅ lykkelige ?

 • Reply
  Kiki
  14. december 2019 at 14:38

  Wowwwe en fantastisk gave
  Jeg ville forkæle min datter mynthe med

  https://www.coolshop.dk/produkt/our-generation-frisoerstol-gold-hearts-737413/AJ48VK/

  Our Generation – Retro Hot Dog Vogn (767040)
  af Our Generation

  Og en ny dukke
  Og nok desværre bruge lidt for mange penge derinde Samtidig

 • Reply
  Vivi Bartholomæussen
  14. december 2019 at 14:43

  Uh det er spændende, jeg ELSKER Coolshop ?
  Det skulle nok være et bobles tumlebræt og et brætspil, enten ego gold eller speak out, eller noget makeup ??

 • Reply
  Anne
  14. december 2019 at 15:02

  Ej hvor skørt, har lige bestilt en enkelt gave derfra. Og levering gik så stærkt jeg overvejer at købe de sidste også! Men en dreng på 4 og en dreng på 6, og en dreng der har fødselsdag den 25 kunne jeg virkelig godt bruge det gavekort ???

  Men da ville jeg købe kattedreng robot og gekko robot da det står højt på deres ønskeliste. Derudover ville jeg købe et spil til Nintendo switch da min søn får konsollen i fødselsdagsgave. Og så er vi da vist også ved at være der.

 • Reply
  lotte bang
  14. december 2019 at 15:04

  Hvis jeg er så heldig at vinde, ønsker jeg mig, Clean parfume sæt, clinique creme og babyliss krøllejern??

 • Reply
  Lone
  14. december 2019 at 16:11

  Uf en god konkurrence. Jeg ville købe et lejetøjmaskine til at lave negle, samt en æg med en unicorn inden I og en køkken dims til mig selv såsom et fad eller den enkel ?

 • Reply
  Katja Andersen
  14. december 2019 at 16:19

  Jeg vil købe gaver til mine tre rotteunger.
  Den mindste skulle have gurligris.
  Den mellemste pokemonkort i lange baner.
  Og den store trænger til en ny gamingmus ?

 • Reply
  Majken
  14. december 2019 at 16:20

  Jeg ville købe en ps4 controller til min søn, en pink molecule parfume til mig selv. Og så små Liverpool mænd for resten ??

 • Reply
  Jette A
  14. december 2019 at 17:59

  Jeg ønsker mig en ny kaffemaskine og en ny elkedel … det kan coolshop klare kan jeg se ??????????

 • Reply
  Nanna Jensen
  14. december 2019 at 18:36

  Ej hvor er skøn giveaway. Jeg ville helt sikkert købe en google nest og en Eva trio stegepande og så et legetøjs teleskop til min søn 🙂 🙂

 • Reply
  Lene
  14. december 2019 at 20:11

  Åh, de har så mange lækre ting og jeg tager mig lige den frihed kun at ønske mig noget til mig selv ?? Zarkoperfume PINK MOLeCULE til 539,00. Clima bottle rustic moss green 239,00. NYX Filler instict Sparkling please 99,00

 • Reply
  Helena
  14. december 2019 at 20:56

  Ville elske at vinde sådan et gavekort og ville give min søn og kæreste en ekstra julegave og forkæle mig selv lidt 🙂
  Til min søn: Real Workin Buddies Mr. Dusty Skraldebil

  Til min kæreste: Wilson Staff – Dx2 Soft Golf Balls 12 Pack + 2xDX2 Soft Golf Balls – bundle

  Og denne til mig selv. Oxo – Fedtskiller 1L

  Og til os alle denne: Tefal – Jamie Oliver Everyday Rustfri Stål Stegepande – 24 cm

  Og så to nisser til samlingen ?
  Klarborgnisser – My Nisse

  Klarborgnisser – Milo Nisse

Svar