Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Har du (heller ikke) fået købt alle julegaverne?

20191201_220847-1024x756.jpg

Reklame for Coolshop

Pssst….der er en konkurrence længere nede, hvor du kan vinde for 1000kr produkter!

Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg er typen, der altid har levet under en sten. Jeg opdager sjældent, når der kommer noget nyt og smart på markedet. Jeg smed først min discman ud i sidste uge, fordi jeg fandt ud af, at der åbenbart er noget der hedder virtuelle musiktjenester. Ja okay, I forstår budskabet ik’?

For nyligt blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig at samarbejde med netbutikken Coolshop. ”Du kender dem sikkert!” sagde min søde agent. Og min umiddelbare reaktion var…”næh!”. Jeg ved godt, at det højst sandsynligt siger mere om mig end om Coolshop, for dem jeg har talt med efterfølgende kender stort set alle sammen til Coolshop. ”Det er dér du kan købe alt muligt forskelligt! Ting til hjemmet, legetøj, barnevogne, elektronik og meget andet!”. Jeg tjekkede hjemmesiden ud, og man kan ganske rigtigt købe alt muligt til hjemmet.

Jeg er altid lidt skeptisk med de samarbejder, jeg indgår, for jeg gider jo ikke at sidde her og anbefale jer noget lort. Men hvis Trustpilot har 90.000 gode anmeldelser for Coolshop, så må de kunne noget. Varerne man bestiller bliver i øvrigt leveret inden for få hverdage, og så er der fri fragt, uanset hvor stort et beløb man handler for.

Jeg kastede mig derfor ud i at erhverve julegaver til Kummefryseren og Mandlen. Kummefryseren er i den der alder (eller er bare den der type), hvor alt skal være lyserødt, sødt og fluffy. Så jeg kastede mig ud i det her penalhus (se billede længere oppe). Mandlen har ikke lavet andet end at snakke om rulleskøjter den sidste tid, så nu får han de her i julegave, som kan justeres i størrelsen, så han også kan passe dem de næste par år.

Der ud over røg de her farveblyanter i kassen også og nogle kreative bøger. Den her til Kummefryseren og den her til Mandlen. Så har jeg også klaret julegaverne til børnene fra kæledyrene (ja, de forventer at få julegaver fra både katten og hunden).

Så kort sagt! Hvis I endnu ikke har fået handlet julegaverne, så er Coolshop altså et glimrende alternativ til de fyldte indkøbscentre.

Nå, og nu til det sjove! For der var jo noget med en konkurrence 🙂 For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000kr til Coolshop, skal I blot tjekke ud på deres hjemmeside, hvad I godt kunne tænke jer af produkter. Vælg tre produkter I kunne tænke jer op til en værdi af 1000kr samlet. D. 14/12 trækker jeg en vinder (som vil få direkte besked!). SÆT I GANG!

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

59 Kommentarer

Svar