Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom

Er du også en skændsel i et køkken?

New_Doc_73_1

Jeg skal være fuldstændig ærlig og sige, at jeg er så godt som håbløs i et køkken. Faktisk ville jeg egne mig aller bedst til, at være meget rig a la Kardashian-style og have en fuldtids kok ansat. Men når det nu ikke er tilfældet og mit offentligt-ansatte korpus selv skal udøve magi bag kødgryderne (may the Lord have mercy…and lots of patience), er der selvsagt ofte lidt panik, da min fantasi kun rækker til boller i karry, lasagne, spaghetti bolognese, boller i karry, fiskefrikadeller eller….jah, boller i karry.

For nyligt (da jeg lavede boller i karry…!) postede jeg et billede af mine evner i et køkken på min Instagram profil. Og mange af mine læsere kom med gode råd til, hvad man ellers kunne lave af nemme lækkerier! Og jeg skal da lige love for, at mine med-quinder derude er ret så kreative. Altså jeg mener…er jeg den eneste der ikke har bønnefritter, broccolifritter og kartoffelfrikadeller på menuen her hjemme?? Hvordan får I det i øvrigt tvunget i løgnhalsen på børnene?! (Og jeres mænd for den sags skyld?). Jeg forstår det ikke. Hvis jeg serverede bønnefritter for Lillefar er jeg ret sikker på, at jeg ville få stuearrest mæ-det-vuns! Men jeg fik dog ret så mange gode råd og opskrifter tilsendt, fra de mega seje Instagram-mammas. Og hey, hvis ikke du allerede joiner Lillemor-festen på Instagram, så ta’ lige at gør’ det…ik’?

Nåhmen altså…noget af det seje ved at være blogger er, at nogle firmaer nogle gange sender lidt lækkerier med posten i håb om lidt omtale. Mange af mine med-bloggere får skisme både lækre madrasser, sejt elektronik, smykker og dyrt tøj! Jeg er så godt nok kun på 3-stjernet salami-niveau. Dét var nemlig min aller første blogger-gave (og så er man jo altså en hot-shot-blogger, er vi ikke enige om det!?) – måske de ikke kunne få iPad og computer ind gennem dørsprækken? Kommer nok snart… Ikke desto mindre hoppede og dansede Lillefar og jeg af glæde, da min salami-pakke bankede på døren. For det er skisme da mega sejt at nogle mener, at min blog er så kodyl fed og inspirerende, at de gerne vil have, at jeg omtaler et vis produkt! Så uanset hvad er jeg stolt. Og jeg blev altså også en glad lille blogger-gris, da jeg forleden fik jeg dette Santa-Maria kit tilsendt:

start kitJeg skal lige love for, at Lillemor fik den orientalske hat på og blev kreativ bag kødgryderne! Lillefar er nemlig helt pjattet med de der Satay-kyllingespyd, man kan få på orientalske restauranter, så jeg fik knaldet midterste poses indhold i en skål med vand og olie og VOILA, to sekunder efter duftede hele køkkenet af Indien! Eller Kina…eller hvor filan man nu får de dér spyd. Og så fik den ellers én over nakken med soya (som man tilsyneladende kan få i flere varianter!), som jeg blandede med en pose frost wok-blanding på panden. Ja ja ja, se nu dér, den slags kreativitet fortjener vist en stående applaus!

Og resultatet:

færdigt resultatNot bad I tell ya’. Og jeg skal lige love for at ham Lillefar dér, var ret pjattet med Lillemors kokkerering…ja, eller altså Santa Marias kokkerering. Jeg blandede jo egentlig bare skidtet med vand og olie. Men hey, man må ta’ den ros man kan få, ikke sandt?

Og nåhr ja, så er det nu jeg skal huske at skrive, at indlægget jo så er sponsoreret til op over begge ører! For vidste du at der sidder en forbrugerombuds-kvinde og holder skarpt øje med diverse blogs, og om de overholder reglerne for “skjult reklame” osv.? Det er ret vigtigt at man som blogger beskriver KLAAART OOG TYYYDELIGT, hvis man har fået noget som gave. Så derfor: Kære forbrugerombudskvinde: Jeg fik dældumende tilsendt det her gratis…så det er altså en gave…fra et firma… – ret fedt ik? Men gider du godt hive fat i bilfirmaerne og rejseselskaberne og sige, at jeg altså også godt gider høre fra dem? Snart tak!

Nå, men her er så til gengæld et ret godt råd, som jeg på ingen som helst måde får noget økonomisk ud af. For godt nok er jeg en skændsel i et køkken. Meeen jeg har da oppet mig lidt siden jeg fandt ud af, at der var andet en hakket muh-ko og hakket grissebasse i køledisken. Vi får nemlig fragtet kød ud til os hver måned nu – gratis! Der er nemlig en slagter der laver nogle lækre kød-pakker, til uopfindsomme mennesker som mig og oven i købet bringer det ud uden betaling, såfremt man bor i storkøbenhavn (eller lige dér omkring – ring og spørg!). Man kan bestille uge-pakker, 14-dages pakker og måneds-pakker, fyldt med lækkert kød til lækre priser. Vi bruger Slagter-Steen  og det er altså lidt sjovere at hive benløse fugle eller gullash ud af fryseren, end den konstante pakke hakkede oksekød, der på ingen måde indbyder til at være kreativ.

Og hey, sidder du lige dér og tænker: “Jeg har altså bare verdens bedste opskrift, som Lillemor ikke må gå glip af og som i øvrigt er ret nem og børnevenlig…….og som ikke er boller i karry!”, så skriv lige en kommentar her under ik’?

TAK (indsæt selv smiley der laver kys-mund)

Har du lyst kan du også læse nedenstående:

Opskrift på vaskeægte Mundorgasme…

“Ej, dét kan I da ikke kalde jeres barn?!”…igen: LUK RØVEN!!

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Sanne
  30. oktober 2015 at 20:57

  Hey fedt! Tillykke med sponsoratet! Jeg har også én eneste gang fået en sponsorgave, som var en tavle-wallsticker som min søn fik op på værelset! Den var jeg godt nok også mega lykkelig over.. Håber også snart der er nogen der smider noget lækker børnetøj eller noget andet sejt forbi 😉

  • Reply
   Lillemor
   1. november 2015 at 19:43

   Vi krydser fingre Sanne 🙂

 • Reply
  troldemor
  2. november 2015 at 1:49

  kylling i karry, meget nemt (kik efter knoors) og helt ærligt den der med bønnefritter, jeg har det princip at hvad jeg ikke selv vil komme i munden servere jeg heller ikke til mine børn ( jo de åndsvage unger har altid elsket havregrød, og YRK at skulle prøvesmage den)

 • Reply
  Cecilie
  15. november 2015 at 17:29

  Ohh alt for morsom blog du har dig Hvad angår foder til aftensmad – prøv søde kartofler. Køb de ordentlig store mother fuckers (kan feks købes i Førex) flæk dem og smid dem i ovnen og bag dem ligesom alm bage kartofler. Tag dem ud 5 min inden de er færdige, kom cheddar ost på og giv dem så det resterende tid i ovnen. Kom gerne en klat creme fraishe på toppen. Server dem feks til kylling/frikadeller/fisk you name it.

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:43

   Cecilie! Det lyder saftsuseme som nogle lækre kartofler!! Det vil jeg helt sikkert prøve. TAK! Og tak for dine søde ord 🙂

Svar