Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Luk røven

Kære læser…vil du med til release-koncert? Kh Transvestitten a.k.a Lillemor

New_Doc_77_1

Vi kender dem alle sammen…og har alle sammen én af slagsen. Den dér irriterende veninde. Veninden der er flot, sød, sjov og har babser der ikke har bevæget sig en millimeter ned mod jorden, efter at have født to børn og som i øvrigt stadig har en røv, som selv teenagepiger vender sig om efter på gaden. (Jeg tænker at mine for- og bagdele blot holder en velfortjent pause…de vender nok tilbage til 16-års stadiet snart…meget snart…). Veninden som bliver stoppet på gaden, så fremmede kan tage billeder af hende, fordi hun tillader sig at være smart i tøjet (true story by the way)! Trend-spottet hedder det åbenbart. Hvad fanden ved jeg? Jeg er typen der kun bliver embarresed-spottet, fordi jeg tilsyneladende glemmer at lukke lynlåsen i mine bukser upassende steder.

Det passer faktisk ikke helt…engang blev jeg faktisk også stoppet i London af to fyre, som gerne ville have taget billede sammen med mig. Det er sandhed! Året var 2005 og der var Gay-Parade i London. Det var ganske normalt at man til arrangementet stoppede de mange flotte fjerboa-beklædte transvestitter og spurgte, om man måtte få den ære at få taget et billede med dem. Pludselig kom to unge fyre hen og stillede sig ved siden af mig (de faldt nok for min skandinaviske skønhed og ville have mit nummer…troede jeg). For pludselig lagde de armene om mig og smilede til deres ven, der stod forventningsfuldt med et kamera i hånden, parat til at forevige øjeblikket med mig…som de så troede var en mand. Tak for lort og må I brænde op og få en fjerboa galt i halsen! Kh en meget sur Lillemor.

Nå, men det er faktisk slet ikke dét, det her indlæg skal handle om. Det skal handle om en SMS jeg fik af ovenstående veninde forleden (OG en konkurrence længere nede – so stay tuned!):

ABM_1448449645(JA, det er et screen-shot af min SMS indbakke. Og JA der er små skyer og luftballoner i baggrunden. It’s a fase I’m going through!). Og historien med tanden vil jeg spare jer for.

Som I nok kan se er afsenderen MorTælTou. Udtales “Mouh’tæl’tow”. Eller rettere sagt, BLEV udtalt. For der gik lige et øjeblik for blondinen her før hun fattede, at “Mortilto” ganske simpelt var et blog navn der hed mor – til – to. Jeg læste det aller første gang som en gang volapyk “Hvem helvede vil kalde sig selv Mortæltou i blogger-verdenen?”. I virkeligheden slet ikke så svært, men i min verden er det åbenbart raketvidenskab. Hun hedder i virkeligheden Cana, men siden da har jeg kaldt hende ovenstående. Cana er gift med Thomas Buttenschøn og han udgiver sit nye album “Cana’s album” liiiige om lidt. Et album som han har skrevet til sin frue i Bryllupsgave. I den anledning holder han en allerede udsolgt Release-koncert på Rust på Nørrebronx torsdag d. 3/12 kl. 20-nul-dut.

Og I tror det er løgn…Gæt hvem der, ud over at være en stilet, smuk, sød og sjov mor OG blogger, har vist sig også at kunne synge…(og nej, det er ikke mig).

Mouh’tæl’tow!!!

Fandme så, kvinden kan (selvfølgelig!) også synge! Så hun ryger selvfølgelig med op på scenen d. 3. med sin mand. Og jeg glæder mig til at klappe af hende, sammen med Lillefar som ledsager mig til festen! (Og så glæder jeg mig også til at sige til hende, at hun venligst gerne må stille sig bag i køen, næste gang Gud den Almægtige uddeler menneskelige kvaliteter og egenskaber. Thank you very much).

MEN MEN MEN…NU KOMMER DET SPÆNDENDE!

Jeg har nemlig fået fingrene i 2 styks billetter til selv samme koncert, som jeg udlodder her på bloggen! Så skriv i kommentar-feltet nedenfor hvem DU gerne vil have med, så udtrækker jeg en tilfældig vinder på søndag!! Fedt ik’?? (Husk at skriv din e-mail adresse så jeg kan kontakte dig på den!)

Har du lyst kan du også læse nedenstående

ABM_14484528791: “Hey, er du ikke hende der bloggeren…?”

2: “Nåå…hvordan er det så at have TO børn?”

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

13 Kommentarer

 • Reply
  Dia // Det usmukke liv
  25. november 2015 at 21:17

  HAHAHA… Du er for sjov!

  Jeg har tilfældigvis forladt udkanten for en stund lige præcis den dag, og jeg ville ÆÆÆLSKE at invitere min søs med, for det er evigheder siden, vi sidst har lavet andet sammen end at snakke om vores syge mor. Vi trænger til at drikke en øl og høre noget kærlighedsmusik.

 • Reply
  Cecilie Boisen
  25. november 2015 at 21:38

  Åh, jeg ku SÅ GODT tænke mig at komme m til den koncert! Det skulle være sammen m min rigtig gode veninde Julie, som jeg ser alt for sjældent – men vi har en fest når vi er sammen. Og så har jeg faktisk – for en hel del år siden (!) – undervist Cana, da hun og hendes mor havde hest på Broagerlands Rideklub. Det ku være så skægt at møde hende igen

 • Reply
  Stella
  25. november 2015 at 22:00

  Hvis jeg vandt vil jeg forære billetterne til min søster og hendes kæreste som er flyttet til Kbh. Jeg har desværre ikke selv mulighed for at komme med og tror de vil elske det.

 • Reply
  Maria
  25. november 2015 at 22:22

  Hvis det var mig, skulle jeg have min søde kæreste med som loyalt rejser fra Svendborg til det københavnske næsten hver weekend for at se mig. 🙂

 • Reply
  Rikke
  25. november 2015 at 22:43

  Helt sikkert min mand! Og hvis ikke lillemanden herhjemme kan blive passet, så min skønne veninde 🙂

 • Reply
  Dutte-li-dut-trutte-rut
  25. november 2015 at 22:57

  Min gode og kære ven Ryan Yde❤️
  Aka Rysse!

 • Reply
  Patricia Hvenegaard Lassen
  26. november 2015 at 10:06

  Hvis jeg skulle få lov at være så heldig at vinde, ville jeg give lidt tilbage til min kæreste, der i den sidste tid har været en kæmpe støtte ifm med min mors kræft sygdom. Samtidig sidder jeg i hele december med hoved begravet dybt nede i bøgerne og køre eksamner, hvorfor jeg er meget fraværende i også hele december måned. Koncerten ville være en smuk og rørende måde at fortælle ham på, at jeg på ingen måde tag for givet mht alt hvad han gør for mig og støtter mig igennem.

 • Reply
  Simone
  26. november 2015 at 10:20

  Min helt fantastiske mor! Så kan jeg give hende det som en fødselsdags surprise 🙂

 • Reply
  Heidi Nanberg
  26. november 2015 at 10:22

  Altså er jo så heldig at en veninde har vundet 2 billetter på/fra (hedder det mon på eller fra) Canas konkurrence. Anyway, vi vil helt vildt gerne have en kollega med og tænker min kæreste også (for én skal jo køre de fulde tøzzer tilbage til Ringsted/Skælskør. Så hvis JEG var så heldig at vinde skulle de gå til dem 🙂

 • Reply
  Cecilie
  26. november 2015 at 10:26

  Min BFF skal da med – hun fortjener det!

 • Reply
  Katrine Anna
  26. november 2015 at 11:21

  Jeg ville have min søde veninde, som har det lidt hårdt på studiefronten med! Et lille afbræk 🙂

 • Reply
  Anja
  26. november 2015 at 14:21

  Ville da nyde at komme til koncert for at få et lille afbræk fra bachelor skrivningen. Kunne være det kunne give noget fornyet energi 🙂 Som selskab skulle jeg helt klart have min søde kusine med som jeg ser alt for sjældent eller min mand, som må lide under at bo sammen med gravide hormonella med opgave på hjernen <3 (så kunne jeg måske vise ham at jeg stadig kan smile, og at der er håb forude) 😉

 • Reply
  Åh, den kærlighed… | ivaerksaettermor blog
  4. december 2015 at 18:55

  […] og sang duet med sin mand fra hans seneste plade ‘Cana’s Album‘. Jeg havde hørt en lille fugl synge (høhø) om Canas sangtalent før, men hånden på hjertet, så var jeg lidt skeptisk. Ikke […]

Svar